Maak er politiewerk van

Politiewerk is er in vele soorten. Op straat als agent werk je dicht op het nieuws en midden in de maatschappij. Als rechercheur haal je de onderste steen boven in verborgen criminele netwerken. Achter de schermen zorg je ervoor dat de politieorganisatie draait als een geoliede machine.

Je werkt altijd binnen een gedreven en professioneel team. Dus als jij je talenten, je kennis van verschillende culturen, je expertise, je scherpte en je moed wilt inzetten voor de veiligheid, dan weet je wat je moet doen. Maak er politiewerk van.

'Dit is waar we het voor doen'

Een hennepplantage oprollen, zicht houden op radicaliserende jongeren, kinderen in een incestzaak opvangen: specialer werk is er eigenlijk niet. We zijn daar waar het gebeurt, de straat is ons werkgebied en je bent er voor iedereen; voor rijk en arm, voor homo en hetero, voor autochtoon en allochtoon, voor gezinnen en voor ouderen. Je bent daar waar jouw hulp nodig is en je staat er nooit alleen voor.

Achter de schermen

Op straat of achter de schermen; elke collega draagt bij aan het politiewerk. De bedrijfsvoering ondersteunt het operationele politiewerk 24 uur per dag. Dit stelt hoge eisen aan bijvoorbeeld de ICT-infrastructuur. Ook op het gebied van informatiemanagement, financiën, facilitaire zaken en communicatie zorgen gedreven medewerkers dat politiecollega’s op straat hun werk goed kunnen doen.

Samen zorgen we ervoor dat de samenleving leefbaar blijft.

Reviews

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 170 reviews
552
476
333
27
12
Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,4
Bedrijfscultuur
3,8

Salarissen

6 salarissen doorgegeven
€ 2.388 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.000
€ 5.900
22 salarissen doorgegeven
€ 3.626 per maand
€ 1.000
€ 5.900
14 salarissen doorgegeven
€ 2.427 per maand
€ 1.000
€ 5.900

Over Politie

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland.

Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven.

De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog
 – meer... 

  • Op de @politieacademie worden politie-studenten getraind in het herkennen van en omgaan met (nep)wapens. Hoe pak je een verdachte situatie aan en waar moet je op letten? @dylanpeys loopt een dagje mee, benieuwd naar zijn ervaring? #nepvuurwapens #levensgevaarlijk
  • Het is vandaag Vaderdag. Wij vroegen een agent hoe die combinatie nou eigenlijk is: vader èn agent zijn. Lees zijn verhaal (link in bio). #vaderdag #agent&
  • Snel scan ik ook de binnenkant van de auto. Direct valt mijn oog op een zwart voorwerp dat deels onder een jas op de achterbank ligt. Het is de kolf van een vuurwapen! Ik doe een stap opzij en trek mijn dienstwapen uit de holster. Ik richt het op de inzittenden van de auto en roep met een luide stem: ‘Politie, laat je handen zien! Bij iedere verdachte beweging zal worden geschoten!’ Weten hoe dit afloopt? Lees gauw verder.. (link in de bio)
#vuurwapen #levensgevaarlijk #nepwapens
  • Vandaag is de dag van de examenuitslag👩‍🏫👩‍🎓! Spannend?!
Wie mogen we al feliciteren🙋‍♂️🙋‍♀️? Tag hem/haar! 😱👀🤩🍻
#geslaagd #geslaagdofniet #uitslagexamen #examenuitslag
Profiel geclaimd
Medewerkers
Meer dan 10.000
Branche
Links
Politie website
Politie op Instagram
Vacaturealert

Twitter

Facebook