Maak er politiewerk van

Politiewerk is er in vele soorten. Op straat als agent werk je dicht op het nieuws en midden in de maatschappij. Als rechercheur haal je de onderste steen boven in verborgen criminele netwerken. Achter de schermen zorg je ervoor dat de politieorganisatie draait als een geoliede machine.

Je werkt altijd binnen een gedreven en professioneel team. Dus als jij je talenten, je kennis van verschillende culturen, je expertise, je scherpte en je moed wilt inzetten voor de veiligheid, dan weet je wat je moet doen. Maak er politiewerk van.

'Dit is waar we het voor doen'

Een hennepplantage oprollen, zicht houden op radicaliserende jongeren, kinderen in een incestzaak opvangen: specialer werk is er eigenlijk niet. We zijn daar waar het gebeurt, de straat is ons werkgebied en je bent er voor iedereen; voor rijk en arm, voor homo en hetero, voor autochtoon en allochtoon, voor gezinnen en voor ouderen. Je bent daar waar jouw hulp nodig is en je staat er nooit alleen voor.

Achter de schermen

Op straat of achter de schermen; elke collega draagt bij aan het politiewerk. De bedrijfsvoering ondersteunt het operationele politiewerk 24 uur per dag. Dit stelt hoge eisen aan bijvoorbeeld de ICT-infrastructuur. Ook op het gebied van informatiemanagement, financiën, facilitaire zaken en communicatie zorgen gedreven medewerkers dat politiecollega’s op straat hun werk goed kunnen doen.

Samen zorgen we ervoor dat de samenleving leefbaar blijft.

Reviews

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 42 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,8

Salarissen

7 salarissen doorgegeven
€ 2.123 per maand (bruto)
  • Meest gerapporteerd
€ 800
€ 6.200
15 salarissen doorgegeven
€ 4.109 per maand (bruto)
€ 800
€ 6.200
12 salarissen doorgegeven
€ 2.217 per maand (bruto)
€ 800
€ 6.200

Over Politie

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland.

Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven.

De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog
 – meer... 

  • #Repost @politiepro247 
In vogelvlucht een overzicht van wat agenten meemaken tijdens hun dienst? Bekijk het jaaroverzicht van de collega's uit Rotterdam PRO 24/7. 
Wat wil jij graag willen zien van het politiewerk?

#pro247 #mooioverzicht #nicetoknow #laathetonsweten
  • Van harte gefeliciteerd @dwight_van met de winst van de publieksprijs Jonge ambtenaar van het jaar! Winnaar vanuit de 70 nominaties!  #trots #publieksprijs #jongeambtenaar2018 #kombijdepolitie #politiewerkismooiwerk
  • Vorige week hebben wij een beroep gedaan op jullie creativiteit en wij zijn verrast door jullie originele inzendingen. :) Van alle gedichten op Insta en FB hebben we één winnaar gekozen... And the winner is........ *tromgeroffel* 
Het gedicht dat is ingezonden door: Tony! (FB)

Bedankt allemaal voor de leuke reacties!
  • Als je in het 2e jaar van de politieopleiding zit ga je op driedaagse. Behalve super leuk, is dit ook mega zwaar!

Stel je voor: een héél strakke planning, lange dagen en intensieve opdrachten waarbij je beoordeelt wordt op jouw kennis en kunde – maar óók op je professionele houding. 
Je samenwerkingskills worden op de proef gesteld, evenals je incasseringsvermogen na een waardeloze nacht (lees: snurkende medestudenten en gebrek aan een fatsoenlijk matras). Wat denk je dat er op de planning staat op zo’n driedaagse? Raad, vraag en reageer in de comments!

Wij waren erbij en nemen je de aankomende tijd mee in de praktijkgerichte lessen tijdens de driedaagse van de #politieacademie. #2bcontinued #insideinformation #kombijdepolitie #politiewerk#politiepraktijk
Profiel geclaimd
Medewerkers
Meer dan 10.000
Industrie-sector
Links
Politie website
Politie op Instagram
Vacaturealert

Twitter

Facebook