Maak er politiewerk van

Politiewerk is er in vele soorten. Op straat als agent werk je dicht op het nieuws en midden in de maatschappij. Als rechercheur haal je de onderste steen boven in verborgen criminele netwerken. Achter de schermen zorg je ervoor dat de politieorganisatie draait als een geoliede machine.

Je werkt altijd binnen een gedreven en professioneel team. Dus als jij je talenten, je kennis van verschillende culturen, je expertise, je scherpte en je moed wilt inzetten voor de veiligheid, dan weet je wat je moet doen. Maak er politiewerk van.

'Dit is waar we het voor doen'

Een hennepplantage oprollen, zicht houden op radicaliserende jongeren, kinderen in een incestzaak opvangen: specialer werk is er eigenlijk niet. We zijn daar waar het gebeurt, de straat is ons werkgebied en je bent er voor iedereen; voor rijk en arm, voor homo en hetero, voor autochtoon en allochtoon, voor gezinnen en voor ouderen. Je bent daar waar jouw hulp nodig is en je staat er nooit alleen voor.

Achter de schermen

Op straat of achter de schermen; elke collega draagt bij aan het politiewerk. De bedrijfsvoering ondersteunt het operationele politiewerk 24 uur per dag. Dit stelt hoge eisen aan bijvoorbeeld de ICT-infrastructuur. Ook op het gebied van informatiemanagement, financiën, facilitaire zaken en communicatie zorgen gedreven medewerkers dat politiecollega’s op straat hun werk goed kunnen doen.

Samen zorgen we ervoor dat de samenleving leefbaar blijft.

Reviews

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 47 reviews
515
420
310
22
10
Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,8

Salarissen

8 salarissen doorgegeven
€ 2.164 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.100
€ 6.300
22 salarissen doorgegeven
€ 3.785 per maand
€ 1.100
€ 6.300
4 salarissen doorgegeven
€ 2.785 per maand
De min. en max. salarissen worden niet weergegeven omdat we minder dan 5 salarissen hebben voor deze functie.

Over Politie

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland.

Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven.

De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog
 – meer... 

  • Hoog bezoek voor de politieacademie
De koning was gisteren op werkbezoek bij de politieacademie in Apeldoorn. Hier heeft hij een gesprek gehad met een aantal collega's vanuit verschillende disciplines. We hebben het gehad over de politie opleiding, het duaal leren (combinatie school-stage) en we spraken over 'de agent van de toekomst'. De koning was duidelijk op de hoogte van de actualiteiten en stelde goede vragen, het gesprek verliep soepel, er was een relaxte sfeer. 
Na het gesprek heeft de koning een rondleiding gehad over het terrein van de politieacademie, waarna het bezoek op informele wijze werd beëindigd met een drankje en een groepsfoto.

Voor mij een hele gave ervaring. Eén die ik niet meer ga vergeten. Bijzonder om met de koning in gesprek te mogen. Ik heb het gesprek als prettig en laagdrempelig ervaren. Ik voelde me vereerd over het feit dat ik, door mijn functie als voorzitter van de studentenraad, met een collega studentenraadslid Anne  bij het gesprek aanwezig mocht zijn.^PB (aspirant agent).
  • Volg jij ons al op snapchat?

2 politiestudenten nemen je mee in de wondere wereld van de politieopleidingen op snachat!
  • Heb jij je studie al gekozen? Bij de politie kun je studeren op mbo 2-, mbo 4- of hbo-niveau. 
De politie heeft nu vacatures waar een mooie opleiding aan gekoppeld is. Bekijk alle vacatures op kombijdepolitie.nl! Link in bio
  • Politie zoekt paard!
Wij zijn (doorlopend) op zoek naar geschikte paarden. Dus heb of weet je een topper neem dan contact met ons op! Op zoek naar nieuwe collega's 👮‍♀️ 🐎 #vanallemarktenthuis #politie #anderewerving
Profiel geclaimd
Medewerkers
Meer dan 10.000
Branche
Links
Politie website
Politie op Instagram
Vacaturealert

Twitter

Facebook