PLUS Reviews

257 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 313 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega’s
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Spijkenisse15 mei 2018
Als vakkenvuller kan je wel op elke pad staan en je hebt leuke collega’s
Pluspunten
Wisselvallend
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed als bijbaan.
Broodafdeling en winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem13 mei 2018
Leuke plek om te werken als bijbaantje! Geen doorgroeimogelijkheden in mijn optiek.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hechte familie, nieuwe mensen worden niet snel geaccepteerd
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Delft12 mei 2018
Een hechte familie, nieuwe mensen worden niet snel geaccepteerd
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Afdelingsmanager (huidige medewerker) –  Benschop28 april 2018
Veel leuke collega's met allemaal veel creativiteit.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenvatting
Afdelingsmanager (voormalige medewerker) –  Lopik28 april 2018
Gezellig collega's met een leuk management. Veel creatieve mensen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige groep medewerkers
Afdelingsmanager (voormalige medewerker) –  Harmelen28 april 2018
Gezellige groep medewerkers. Leuke uitjes en een prima winkel
Pluspunten
Personeelsuitjes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Tubbergen5 april 2018
goede sfeer met de collega's en we werkten prima door
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gr
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Halsteren25 maart 2018
Ik heb een fijne jaren gehad bij de plus.
Leuke werknemers, en het werk wat ik deed beviel mij heel erg goed.
Pluspunten
Leuk werk, leuke mensen goed geregeld
Minpunten
Geen vaste tijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als vulploegmederwerker zeer moeilijk vrij te krijgen
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Heerlen21 maart 2018
Vakken vullen is niet het leukste om te doen maar het vervelendste is dat je geen vrij kunt krijgen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige en leerzame werkomgeving
Fadelingsmanager DKW (voormalige medewerker) –  Renkum20 maart 2018
Het is een leuke baan met zeer leuke collega's. heb er veel ervaring opgedaan! jammer van de bezuinigingen waardoor ik nu op zoek moet naar iets nieuws
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkzaamheden
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Leidschendam18 maart 2018
Leuke werkzaamheden, heel afwisselend, leuk teamverband, bedrijfscultuur kan beter geregeld worden, het moeilijkste is dat je er veel druk op je word gezet terwijl je nog moet leren
Pluspunten
Leuke taken, leuke collega's
Minpunten
lange dagen van 11 uur +/-
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkvloer
Cassiere (voormalige medewerker) –  Budel24 februari 2018
Heb er geleerd om met mensen om te gaan vond het leuk om met collega´s werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and good working atmosphere
Cashier (huidige medewerker) –  Eijsden21 februari 2018
I have been working within this company for 4 years, with great motivation. This company has given me the opportunities to grow, and allowed us to follow extra courses.
Pluspunten
Motivated employees
Minpunten
Communivaction is not optimal
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke afwisselende baan
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Brunssum20 februari 2018
Ik heb jarenlang met veel plezier bij de Plus gewerkt op verschillende afdeling. Ik had hier een afwisselend rooster en een goed loon ( voor een supermarkt). Hier hoorde je mij niet over klagen. Ik ben hier gestopt met werken omdat ik mij ben gaan richten op een compleet andere sector.
Pluspunten
Eigen werktijden doorgeven
Minpunten
vaker overwerken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plezierig gewerkt
Service en onderhoud medewerker Nebo (voormalige medewerker) –  Barneveld17 februari 2018
Door de bezuinigingen krijgen de ouderen niet de zorg die ze behoren te krijgen.
Pluspunten
Saamhorig
Minpunten
Geloof bepaald veel.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkzaamheden Plus Tuitman
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  middelstum17 februari 2018
Het is een sfeervolle winkel met leuke collega's die je altijd een handje willen helpen, de werkzaamheden verschillen erg per afdeling.
mijn voorkeur gaat zelf uit naar de vers afdeling omdat je niet de heletijd het zelfde doet, ik werk hier nu 4 jaar en met plezier.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede collega's en werksfeer
AGF Chef (huidige medewerker) –  Budel-Schoot7 februari 2018
Het leukste aan deze baan is dat je hele dag onder de mensen bent. Zowel je collega's als de klanten. Er is altijd werk te doen en je zult je geen moment vervelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk, maar wel eenzijdig
vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam Noord3 februari 2018
het was altijd gezellig op werk, lekker kletsen met mijn collega"s. Ik heb veel dingen geleerd zoals; sneller vakken vullen; sneller producten weghalen en terug zetten en sneller spiegelen. Het management was ook goed elke week kwam er wel iets nieuws binnen. Het was ook altijd gezellig in de winkel en collega's. Het moeilijkste van de baan was het vullen van diepvries, want de handschoenen die we kregen om te gebruiken waren helemaal gescheurd. Het leukste van de baan was het vullen van dranken. Ik was er echt goed in.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
betalen voor lunches
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's /werksfeer
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Best19 januari 2018
Het bedrijf is erg fijn om in te werken. Alle collega's zijn erg gezellig en je leert van iedereen elke keer iets.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Vakkenvuller Plus Asten (voormalige medewerker) –  Asten9 januari 2018
Je staat altijd ergens anders, en je word ingezet aan de hand van wat je het beste afgaat.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PLUS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 313 reviews
568
4133
390
214
18

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur