PLUS Reviews

265 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 325 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
overwerken is de norm
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Ittervoort30 juli 2018
Bij mijn eerste gesprekken met dit bedrijf werd mij verteld dat ik af en toe moest overwerken(de normale werkdag is van 6:00 tot 14:00). Dit vond ik op zich geen probleem. Maar, nadat ik mijn contract had getekend en begon aan mijn eerste werkdag veranderde dit drastisch. Mij werd verteld over een niet eerder genoemd personeelstekort, waardoor we regelmatig 1-2 uur of meer moesten overwerken. Voor mij was dit als iemand die van redelijk ver moet komen(16km fietsen) toch wel een klap op een al redelijk volle dag. Daarbij komt ook nog dat als je om 6:01 bij het centrale kantoor binnenkomt je wordt aangesproken alsof je flink te laat bent. Ik snap dat we op tijd daar moeten zijn, maar dit ging mij te ver. Ze verwijzen dan naar de arbeidsovereenkomst, waar ook in staat dat je maximaal 18 uur per week mag werken(in mijn geval), maar dat laten ze dan maar even handig achterwege.
Het werk zelf is redelijk goed te doen, het vergt wel redelijk wat fysieke inspanning maar het is niet iets wat ik persoonlijk als echt zwaar werk kan bestempelen. Het is wel redelijk saai. Ik kan het niet aanraden om meer dan 3 a 4 dagen in de week daar te werken gedurende vakantie.
Een pluspunt is het fijne kantinepersoneel die bij een goede dosis overwerken je belonen met een broodje ham/kroket/kaas/frikandel. Het personeel is verder ook redelijk behulpzaam voor beginnelingen, op een paar rotte appels na.
Pluspunten
kantinepersoneel is fijn en competent
Minpunten
werktijden, overwerken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Renkum28 juli 2018
Gezellige en leerzame werkomgeving, goed contact met klanten en collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
allround medewerker (voormalige medewerker) –  Uden21 juli 2018
Met veel plezier hier gewerkt. Geen een dag is hetzelfde. Fijne werkomgeving en heel de dag met klanten bezig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dependienta
Dependienta (voormalige medewerker) –  Dalen5 juni 2018
He aprendido a mantener dos departamentos, a entrenar a nuevos empleados y hacer un planning diario.
También servicio al cliente del supermercado
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeer
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht4 juni 2018
Prima bedrijf. Verschillende afdelingen waar tussen makkelijk gewisseld kan worden.
Pluspunten
collega's
Minpunten
werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf
Chef slager (huidige medewerker) –  Groningen3 juni 2018
Een bedrijf waar je veel kan leren en alle vrijheid krijgt,
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Leidinggevende kassateam (voormalige medewerker) –  Poortugaal29 mei 2018
gezellige werkomgeving waar je met elkaar de verantwoording hebt/neemt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was leerzaam
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  overschie24 mei 2018
ik heb er niet echt een uitgebreide uitleg over omdat we maar kort stage bij de PLUS ik vond het vooral leerzaam
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega’s
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Spijkenisse15 mei 2018
Als vakkenvuller kan je wel op elke pad staan en je hebt leuke collega’s
Pluspunten
Wisselvallend
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed als bijbaan.
Broodafdeling en winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem13 mei 2018
Leuke plek om te werken als bijbaantje! Geen doorgroeimogelijkheden in mijn optiek.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hechte familie, nieuwe mensen worden niet snel geaccepteerd
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Delft12 mei 2018
Een hechte familie, nieuwe mensen worden niet snel geaccepteerd
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Afdelingsmanager (huidige medewerker) –  Benschop28 april 2018
Veel leuke collega's met allemaal veel creativiteit.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenvatting
Afdelingsmanager (voormalige medewerker) –  Lopik28 april 2018
Gezellig collega's met een leuk management. Veel creatieve mensen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige groep medewerkers
Afdelingsmanager (voormalige medewerker) –  Harmelen28 april 2018
Gezellige groep medewerkers. Leuke uitjes en een prima winkel
Pluspunten
Personeelsuitjes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Tubbergen5 april 2018
goede sfeer met de collega's en we werkten prima door
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gr
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Halsteren25 maart 2018
Ik heb een fijne jaren gehad bij de plus.
Leuke werknemers, en het werk wat ik deed beviel mij heel erg goed.
Pluspunten
Leuk werk, leuke mensen goed geregeld
Minpunten
Geen vaste tijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als vulploegmederwerker zeer moeilijk vrij te krijgen
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Heerlen21 maart 2018
Vakken vullen is niet het leukste om te doen maar het vervelendste is dat je geen vrij kunt krijgen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige en leerzame werkomgeving
Fadelingsmanager DKW (voormalige medewerker) –  Renkum20 maart 2018
Het is een leuke baan met zeer leuke collega's. heb er veel ervaring opgedaan! jammer van de bezuinigingen waardoor ik nu op zoek moet naar iets nieuws
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkzaamheden
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Leidschendam18 maart 2018
Leuke werkzaamheden, heel afwisselend, leuk teamverband, bedrijfscultuur kan beter geregeld worden, het moeilijkste is dat je er veel druk op je word gezet terwijl je nog moet leren
Pluspunten
Leuke taken, leuke collega's
Minpunten
lange dagen van 11 uur +/-
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkvloer
Cassiere (voormalige medewerker) –  Budel24 februari 2018
Heb er geleerd om met mensen om te gaan vond het leuk om met collega´s werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PLUS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 325 reviews
570
4137
393
215
110

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur