PLUS Reviews

282 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 343 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken bij supermarkt
Bakkerijmedewerker (voormalige medewerker) –  Rucphen14 februari 2019
dit was mijn eerste baantje, ik heb hier in het begin als vakkenvuller gewerkt, en daarna in de bakkerij.
Pluspunten
vroeg op de dag klaar
Minpunten
erg vroeg op de dag moeten beginnen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig bedrijf
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Hardenberg16 januari 2019
heb er met plezier gewerkt leuk team afwiseld en op verschillende dagen en tyden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Purmerend9 januari 2019
Het werk op zich vond ik wat minder, maar er werken hele aardige mensen en een hele leuke bedrijfsleider.
Pluspunten
aardige collega´s
Minpunten
saai werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer hard werk
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  overschie6 januari 2019
De plus bevat een grote groep werknemers die buiten werk om zeer gezellig meestal blijven hangen maar op het werk serieus en hard aan de slag gaan, de winkel is redelijk losjes met de regels en daarom kun je vaak makkelijk overwerken.
Pluspunten
werken met veel tegelijk
Minpunten
vaak tot na sluiten werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke gezellige werkplek
Verkoopmedewerkster horecacorner (voormalige medewerker) –  Maastricht2 januari 2019
Zelfstandig werken in horeca corner ..belegde broodjes, gebak, warme snacks en koffie uitgifte.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie supermarkt met geweldige medewerkers
Klantenservice medewerkster (huidige medewerker) –  Dordrecht28 december 2018
De medewerkers bij Plus doen er alles aan om het boodschappen doen voor de klant een aangename ervaring te maken. Klachten worden snel opgelost, je wordt ontvangen met een lach en je mag alles vragen. De nieuwe winkel is prachtig en biedt nog meer assortiment, een leuke en vooruitstrevende omgeving om in te werken.
Pluspunten
Vriendelijk personeel
Minpunten
Niet aanwezig
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was erg leuk
Manager Broodafdeling (voormalige medewerker) –  Nieuwegein7 december 2018
het werk was erg leuk en lekker dichtbij
ik wilde nu alleen ander werk
Pluspunten
nooit ziek
Minpunten
zeg nooit nee
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
speedy gonzales
order verzamelaar (voormalige medewerker) –  Hendrik Ido Ambacht, NL5 december 2018
dagelijks aan target gebonden- zeer snel verzamelen van goederen- stress volle dagtaak- onderlinge strijd collegaas- geen relax moment
Pluspunten
geen
Minpunten
stress vol
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
All around medewerker (voormalige medewerker) –  Valkenswaard, NL2 december 2018
ik heb hier met veel plezier gewerkt de afgelopen jaren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, maar geen privacy
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 november 2018
Mijn werkervaring daar opdoen vond ik wel goed, het was gezellig. Gezellige collega’s, alleen wat ik jammer vond is dat de bedrijfsmanager telkens achter de camera zat en elk persoon aan het bestuderen was en dat vond ik niet fijn.
Pluspunten
Wanneer je avond werkte van 3/4 uur tot 22.00 was dat je 5 euro etensgeld kreeg.
Minpunten
De gehele werktijd in de gaten gehouden worden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
plus
vakkenvuller/winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 november 2018
weinig leuke collega's, slecht management naar mijn mening
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet heel goed
Vakkenvuller en kassamedewerker (huidige medewerker) –  Hengelo OV21 oktober 2018
ik heb hele zware dingen moeten tillen en daardoor heb ik nu bijna een rughernia door, dus moeten ze beter naar gaan kijken en respect hebben voor de medewerkers
Pluspunten
feestjes
Minpunten
overwerken en overbelasting
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kassamedewerkster Roermond
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Roermond20 oktober 2018
Saai werk... elke keer dezelfde handeling
Veel stress.. in je pauze moet je steeds terug komen
Je word hele dag in de gaten gehouden door de baas doormidden van camara s
Als je iets fout doet flipt ie uit
Rooster is op vrijdag klaar voor de week erop... erg laat dus
Afspraken worden nagekomen en leuke collega s
Pluspunten
Leuke collega s
Minpunten
Werken onder zware druk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
normaal supermarkt werk
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Lelystad27 september 2018
het bedrijf hield zich vaak niet aan de gemaakte afspraken als het ging over het vergoeden van eten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bijbaan
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht12 september 2018
Prima bijbaan voor een 16 jarige, leuke werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Respect voor de beperkingen van de medewerker
Supermarkt employee (voormalige medewerker) –  Malden31 juli 2018
PLUS heeft mij een kans geboden om er te werken als zomerbaantje. Autisme was voor hen geen afknapper, en hier hebben ze gedurende de werkperiode rekening mee geprobeerd te houden. Hierdoor werd ik niet overbelast met het volledige takenpakket, prettig begeleid en zijn we aan het eind van de zomer ook prettig uit elkaar gegaan.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
overwerken is de norm
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Ittervoort30 juli 2018
Bij mijn eerste gesprekken met dit bedrijf werd mij verteld dat ik af en toe moest overwerken(de normale werkdag is van 6:00 tot 14:00). Dit vond ik op zich geen probleem. Maar, nadat ik mijn contract had getekend en begon aan mijn eerste werkdag veranderde dit drastisch. Mij werd verteld over een niet eerder genoemd personeelstekort, waardoor we regelmatig 1-2 uur of meer moesten overwerken. Voor mij was dit als iemand die van redelijk ver moet komen(16km fietsen) toch wel een klap op een al redelijk volle dag. Daarbij komt ook nog dat als je om 6:01 bij het centrale kantoor binnenkomt je wordt aangesproken alsof je flink te laat bent. Ik snap dat we op tijd daar moeten zijn, maar dit ging mij te ver. Ze verwijzen dan naar de arbeidsovereenkomst, waar ook in staat dat je maximaal 18 uur per week mag werken(in mijn geval), maar dat laten ze dan maar even handig achterwege.
Het werk zelf is redelijk goed te doen, het vergt wel redelijk wat fysieke inspanning maar het is niet iets wat ik persoonlijk als echt zwaar werk kan bestempelen. Het is wel redelijk saai. Ik kan het niet aanraden om meer dan 3 a 4 dagen in de week daar te werken gedurende vakantie.
Een pluspunt is het fijne kantinepersoneel die bij een goede dosis overwerken je belonen met een broodje ham/kroket/kaas/frikandel. Het personeel is verder ook redelijk behulpzaam voor beginnelingen, op een paar rotte appels na.
Pluspunten
kantinepersoneel is fijn en competent
Minpunten
werktijden, overwerken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Renkum28 juli 2018
Gezellige en leerzame werkomgeving, goed contact met klanten en collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
allround medewerker (voormalige medewerker) –  Uden21 juli 2018
Met veel plezier hier gewerkt. Geen een dag is hetzelfde. Fijne werkomgeving en heel de dag met klanten bezig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dependienta
Dependienta (voormalige medewerker) –  Dalen5 juni 2018
He aprendido a mantener dos departamentos, a entrenar a nuevos empleados y hacer un planning diario.
También servicio al cliente del supermercado
Was deze review waardevol?JaNee 12Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PLUS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 343 reviews
573
4143
399
217
111

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur