PLUS Reviews

274 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 336 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
speedy gonzales
order verzamelaar (voormalige medewerker) –  Hendrik Ido Ambacht, NL5 december 2018
dagelijks aan target gebonden- zeer snel verzamelen van goederen- stress volle dagtaak- onderlinge strijd collegaas- geen relax moment
Pluspunten
geen
Minpunten
stress vol
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
All around medewerker (voormalige medewerker) –  Valkenswaard, NL2 december 2018
ik heb hier met veel plezier gewerkt de afgelopen jaren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, maar geen privacy
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 november 2018
Mijn werkervaring daar opdoen vond ik wel goed, het was gezellig. Gezellige collega’s, alleen wat ik jammer vond is dat de bedrijfsmanager telkens achter de camera zat en elk persoon aan het bestuderen was en dat vond ik niet fijn.
Pluspunten
Wanneer je avond werkte van 3/4 uur tot 22.00 was dat je 5 euro etensgeld kreeg.
Minpunten
De gehele werktijd in de gaten gehouden worden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
plus
vakkenvuller/winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 november 2018
weinig leuke collega's, slecht management naar mijn mening
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet heel goed
Vakkenvuller en kassamedewerker (huidige medewerker) –  Hengelo OV21 oktober 2018
ik heb hele zware dingen moeten tillen en daardoor heb ik nu bijna een rughernia door, dus moeten ze beter naar gaan kijken en respect hebben voor de medewerkers
Pluspunten
feestjes
Minpunten
overwerken en overbelasting
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kassamedewerkster Roermond
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Roermond20 oktober 2018
Saai werk... elke keer dezelfde handeling
Veel stress.. in je pauze moet je steeds terug komen
Je word hele dag in de gaten gehouden door de baas doormidden van camara s
Als je iets fout doet flipt ie uit
Rooster is op vrijdag klaar voor de week erop... erg laat dus
Afspraken worden nagekomen en leuke collega s
Pluspunten
Leuke collega s
Minpunten
Werken onder zware druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
normaal supermarkt werk
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Lelystad27 september 2018
het bedrijf hield zich vaak niet aan de gemaakte afspraken als het ging over het vergoeden van eten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bijbaan
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht12 september 2018
Prima bijbaan voor een 16 jarige, leuke werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Respect voor de beperkingen van de medewerker
Supermarkt employee (voormalige medewerker) –  Malden31 juli 2018
PLUS heeft mij een kans geboden om er te werken als zomerbaantje. Autisme was voor hen geen afknapper, en hier hebben ze gedurende de werkperiode rekening mee geprobeerd te houden. Hierdoor werd ik niet overbelast met het volledige takenpakket, prettig begeleid en zijn we aan het eind van de zomer ook prettig uit elkaar gegaan.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
overwerken is de norm
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Ittervoort30 juli 2018
Bij mijn eerste gesprekken met dit bedrijf werd mij verteld dat ik af en toe moest overwerken(de normale werkdag is van 6:00 tot 14:00). Dit vond ik op zich geen probleem. Maar, nadat ik mijn contract had getekend en begon aan mijn eerste werkdag veranderde dit drastisch. Mij werd verteld over een niet eerder genoemd personeelstekort, waardoor we regelmatig 1-2 uur of meer moesten overwerken. Voor mij was dit als iemand die van redelijk ver moet komen(16km fietsen) toch wel een klap op een al redelijk volle dag. Daarbij komt ook nog dat als je om 6:01 bij het centrale kantoor binnenkomt je wordt aangesproken alsof je flink te laat bent. Ik snap dat we op tijd daar moeten zijn, maar dit ging mij te ver. Ze verwijzen dan naar de arbeidsovereenkomst, waar ook in staat dat je maximaal 18 uur per week mag werken(in mijn geval), maar dat laten ze dan maar even handig achterwege.
Het werk zelf is redelijk goed te doen, het vergt wel redelijk wat fysieke inspanning maar het is niet iets wat ik persoonlijk als echt zwaar werk kan bestempelen. Het is wel redelijk saai. Ik kan het niet aanraden om meer dan 3 a 4 dagen in de week daar te werken gedurende vakantie.
Een pluspunt is het fijne kantinepersoneel die bij een goede dosis overwerken je belonen met een broodje ham/kroket/kaas/frikandel. Het personeel is verder ook redelijk behulpzaam voor beginnelingen, op een paar rotte appels na.
Pluspunten
kantinepersoneel is fijn en competent
Minpunten
werktijden, overwerken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Renkum28 juli 2018
Gezellige en leerzame werkomgeving, goed contact met klanten en collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
allround medewerker (voormalige medewerker) –  Uden21 juli 2018
Met veel plezier hier gewerkt. Geen een dag is hetzelfde. Fijne werkomgeving en heel de dag met klanten bezig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dependienta
Dependienta (voormalige medewerker) –  Dalen5 juni 2018
He aprendido a mantener dos departamentos, a entrenar a nuevos empleados y hacer un planning diario.
También servicio al cliente del supermercado
Was deze review waardevol?JaNee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeer
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht4 juni 2018
Prima bedrijf. Verschillende afdelingen waar tussen makkelijk gewisseld kan worden.
Pluspunten
collega's
Minpunten
werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf
Chef slager (huidige medewerker) –  Groningen3 juni 2018
Een bedrijf waar je veel kan leren en alle vrijheid krijgt,
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Leidinggevende kassateam (voormalige medewerker) –  Poortugaal29 mei 2018
gezellige werkomgeving waar je met elkaar de verantwoording hebt/neemt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was leerzaam
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  overschie24 mei 2018
ik heb er niet echt een uitgebreide uitleg over omdat we maar kort stage bij de PLUS ik vond het vooral leerzaam
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega’s
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Spijkenisse15 mei 2018
Als vakkenvuller kan je wel op elke pad staan en je hebt leuke collega’s
Pluspunten
Wisselvallend
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed als bijbaan.
Broodafdeling en winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem13 mei 2018
Leuke plek om te werken als bijbaantje! Geen doorgroeimogelijkheden in mijn optiek.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hechte familie, nieuwe mensen worden niet snel geaccepteerd
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Delft12 mei 2018
Een hechte familie, nieuwe mensen worden niet snel geaccepteerd
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PLUS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 336 reviews
571
4141
397
216
111

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur