Pluryn

Sterker in de samenleving. Daar doen wij het voor.

Werken in de zorg is kiezen voor een complex vak. Een vak waarin jouw professionaliteit diepgang krijgt en waarin je intrinsieke drijfveer wordt aangesproken. Een vak waarin je voortdurend de balans zoekt tussen empathie en professionele distantie. Een vak waarbij het belangrijk is dat je je houdt aan de afspraken die je met mensen maakt en waarin je de beloftes die je doet waarmaakt.

We zoeken dus niet zomaar mensen. We zoeken mensen die trots zijn op de stapjes die gemaakt worden om sterker in de samenleving te kunnen staan. Trots op de mensen die aan ons ondersteuning en behandeling vragen. En trots op zichzelf. Herken je je hierin? Doe jij het hiervoor? Dan behoor je wat ons betreft tot de top van de professionals die wij in huis willen hebben.

Over Pluryn

Pluryn ondersteunt bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn het uitgangspunt: Sterker in de samenleving, powered by Pluryn. We zijn een landelijk werkende organisatie. De organisatie telt in zijn totaliteit meer dan 400 – meer... 

  • Pluryn photo: Sinterklaas team recruitment
  • Pluryn photo: Vierdaagse 2019 Wedren
  • Pluryn photo: Vierdaagse 2019
  • Pluryn photo: Blijf jij hangen in jouw huidige baan? Wij zoeken collega's voor de locatie Kemnade in Groesbeek.
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Industrieweg 50
6541 TW Nijmegen
Medewerkers
5.001 tot 10.000
Branche
Links
LinkedIn bedrijfspagina
Pluryn website

Twitter

Facebook