Plato Group Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topwerkgever! Biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Quality Coordinator (huidige medewerker) –  Helmond20 augustus 2018
Sinds maart 2018 werkzaam bij PLATO Group. De collega's vangen je goed op en je wordt meteen opgenomen in de groep.

Het bedrijf is volop in ontwikkeling en daardoor kan je jezelf ook ontwikkelen, zowel intern als extern.

Ook wordt eigen input erg gewaardeerd om eventuele projecten op te zetten of aan deel te nemen.

Verder zijn de arbeidsvoorwaarden goed, waaronder de vakantiedagen en de tijd voor tijd regeling.

Al met al een topwerkgever!
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden, goede arbeidsomstandigheden en fijne collega's
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werkomgeving waar je veel kunt leren en mogelijkheden hebt tot doorgroeien
Project Coordinator (huidige medewerker) –  Helmond6 augustus 2018
Werken bij de Plato Group is voor mij echt top! Sinds juni 2017 werkzaam. Ik krijg hier de kans om mijzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Ze denken graag mee en kijken naar doorgroeimogelijkheden. Verder zijn de arbeidsvoorwaarden ook erg fijn. 32 Vakantiedagen en alle overuren worden berekend! Erg fijne werkgever!
Pluspunten
Fijne werksfeer, iedere dag kans om mezelf te ontwikkelen, 32 vakantiedagen!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante en leerzame stageperiode
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Helmond16 februari 2018
Met heel veel plezier heb ik gedurende mijn stageperiode kennisgemaakt met Plato Group. De kernwaarden slim, eenvoudig en transparant (SET) staan centraal in de organisatie. Dit is onder andere goed terug te zien in de innovatieve manier van werken en in de open bedrijfscultuur.

Ik heb veel geleerd tijdens mijn stage bij Plato Group en mede dankzij mijn leuke collega's en de professionele hulp van mijn stagebegeleider, heb mijn stage tot een succes afgerond!
Pluspunten
Fijne werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationaal, dynamisch en groeiend bedrijf, volop mogelijkheden!
HR Specialist (huidige medewerker) –  Helmond16 februari 2018
Inmiddels ben ik hier 7 maanden werkzaam, en tot nu toe zijn mijn verwachtingen zeker waargemaakt. Prettige bedrijfscultuur; internationaal, dynamisch, waar altijd ruimte is voor gezelligheid! Het bedrijf biedt daarnaast volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelige sfeer
Drukker (voormalige medewerker) –  Helmond4 september 2017
Fijne collega en het werk is leuk om te doen maar momenteel gaat het nu niet
Pluspunten
Fijne colega
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer , goed te doen
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Helmond12 mei 2017
Igo post , is een goede bedrijf , het is aanpakken en doorzetten maar je werkt met relatiegeschenken zoals bekers , pennen , tassen , jojo's USB sticks noem het maar op
En sommige producten die moeten bv vandaag al verzonden worden en dan moet je het gelijk inpakken zodat het verzonden kan worden , soms is het best hecties en is niet altijd even leuk maar dat heb je bij elke bedrijf waar je werkt
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met toekomstvisie
Aftersales (voormalige medewerker) –  Helmond, NB14 januari 2016
Een bedrijf waar je gewoon jezelf kan zijn en leuke collega's. Kortom een aanrader.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve, gezellige werkomgeving
Productiemedewerkster drukkerij (voormalige medewerker) –  Helmond, NB11 februari 2015
Ik heb er in de drukke periode gewerkt, en veel nieuwe dingen geleerd.Gezellige collega"s.
Het moeilijkste is het mengen van inkt (of waar ik niet genoeg tijd voor heb gehad)
Het leukste is de verschillende prudukten die je bedrukt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er zijn betere bedrijven, helaas.
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Helmond, NB28 januari 2015
Dit was mijn minst leuke ervaring bij een bedrijf, van half oktober tot
begin december was het aanpoten, de rest van het jaar was er weing activiteit in het magazijn.
Pluspunten
Sorry, weinig pluspunten.
Minpunten
Teveel om op te noemen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren

Zie meer reviews over Plato Group

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Plato Group. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 12 reviews
54
44
34
20
10

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Plato Group gesorteerd op locatie