Pieter van Foreest Reviews

Alle 20 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Medewerker ontmoetingscentrum (voormalige medewerker) –  Pijnacker11 april 2019
Het werken met en voor de mensen vind ik het leukst.
Heb geleerd hoe om te gaan met mensen met dementie en lichamelijk ongemak.
De afwisseling tussen de verschillende werkzaamheden spreekt mij ook erg aan.

De mensen ontvangen met koffie. De krant lezen en erover praten. Bewegen met de mensen. Tafel dekken en warm eten samen. Vaat in de afwasmachine. Rusttijd voor de mensen. Een activiteit zoals een geheugenspel. Evt wandelen. Mensen naar de bus begeleiden.
Pluspunten
alleen maar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
huishoudelijke hulp
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Delft11 april 2019
ik deed huishoudelijke hulp bij ouderen thuis......
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Verpleegkundige mbo (huidige medewerker) –  S gravenzande26 augustus 2018
Er is een gezellige sfeer in het verpleeghuis voor bewoner en collega's
De bewoner staat centraal, daar wordt veel voor gedaan.
Er zijn doorgroei mogelijkheden als je dat wilt
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Correct, aardig, professioneel - top bemiddelaar.
ZZP VIG-EVV-er voor wijkverzorging en verpleeging (voormalige medewerker) –  Delft28 juni 2018
P. van Foreest is tot nu toe mijn beste bemiddelaar.
Als ik niet 150 km vandaan moest verhuizen - zou ik nooit weggaan.
Pluspunten
Online uren registratie / betaling berekening, correct uitbetaald per week
Minpunten
Ik heb geen minpunten te melden.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heel leuk gewerkt bij Pieter van Foreest
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Delft19 januari 2018
Ik vind een heel goed organisatie, altijd goed gewerkt met personeel en zorgvrager. Ik moet er uit door de verandering in de zorg.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zorginstelling voor Delft, Westland eo
Assistent teamleider (huidige medewerker) –  Delft6 maart 2017
Het is een grote zorginstelling met IM en EM zorg.
Eigenlijk te groot
Pluspunten
Volop in beweging; in voor verandering
Minpunten
Midden managent te groot en te log
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Delft23 januari 2017
Pieter van Foreest is een goed leerbedrijf waar ze je een kans geven om je te ontwikkelen tot een echte Verzorgende.
Pluspunten
Goed leerbedrijf
Minpunten
Drukte
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top!
P&O Stagiaire (voormalige medewerker) –  Delft9 januari 2017
Fijne organisatie om van te leren. Kernwaarden worden overal in uitgedragen, collega's zijn open en bereikbaar. Veel onderhevig aan wettelijke ontwikkelingen als zorginstelling, maar dit maakt dat er altijd een uitdaging ligt.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Delft7 december 2016
Ik vindt het leuk om voor de mensen hun huis schoon te houden.
Het contact is zeer goed met de mensen,
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Allround medewerker (vmbo stage) (voormalige medewerker) –  Delft11 oktober 2016
het is een gezellige werksfeer met leuke collega's en het is een goede plek om dingen te leren
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Clienten helpen bij de dagelijkse dingen in en om het huis
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Westland, ZH9 oktober 2015
Ik vind het heel erg fijn om mensen te kunnen helpen waar nodig is.
Het leuke is dat je ook veel mensen leert kennen en dat ze waarderen wat je voor ze doet. Het geeft voldoening.
Pluspunten
Leuke contacten met de clienten en ze te helpen waar nodig is.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's, goede werksfeer
GRZ fysiotherapeut (huidige medewerker) –  Delft, ZH15 september 2015
Het werken bij Pieter van Foreest is mij goed bevallen, het team is collegiaal en het werk uitdagend. Ik heb op verschillende afdelingen gewerkt, van somatiek, revalidatieafdelingen, tot op de herstelunit in het Reinier de Graaf Ziekenhuis. De medewerkers zijn betrokken bij de clienten en geven ze de aandacht die ze nodig hebben.

Helaas was deze functie maar tijdelijk. Ik kijk terug op een fijne periode. Misschien tot ziens!
Pluspunten
Fijne collega's, goede werksfeer
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
hulp in de huishouding (huidige medewerker) –  Delft, ZH7 juni 2015
iedere dag is weer gezellig
maak een hoop mee
maar het is gewaardeerd werk
ik vind dat iedereen voor ouderen klaar moeten staan..
Pluspunten
gezelligheid met ouderen
Minpunten
te veel vrijwilligers..
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige clienten en werkomgeving
huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Naaldwijk, ZH26 december 2014
Altijd prettig gewerkt bij de cliënten, waarvan deze altijd erg dankbaar zijn voor de diensten die ik verleende.
Met de directie zelf had ik weinig contact. De planning had ik wat meer contact mee over de werktijden.
Ik vond het altijd erg fijn om cliënten tevreden te stellen en hun ook een luisterend oor te bieden. Het moeilijkste vond ik om te zien hoe de bezuinigingen in de zorg tegenwoordig zijn. Ik vind het belangrijk dat de ouderen de volledige zorg krijgen die zijn nodig hebben. (zorg op maat)
Pluspunten
leuke bedrijfsuitjes waarbij je in contact kwam met andere werknemers.
Minpunten
Niet al mijn werkplekken waren rookvrij en huisdiervrij
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dag
verzorgende leerling (voormalige medewerker) –  Delft, ZH4 december 2014
elke dag is anders, de dagen zijn altijd wisselend. je weet nooit wt de dag brengt. je komt bij veel verschiilende mensen over de vloer. begeleiding is hierdoor soms moeizaam, je leert veel omdat je er vaak alleen voor staat
Pluspunten
altijd wisselend
Minpunten
weinig contact met collegas
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibele helpende
helpende (huidige medewerker) –  Delft,westland14 maart 2014
Ik werk in de zorg en ben momenteel werkzaam voor het flexbureau pieter van foreest.
Het is heel afwisselend wat het erg leuk maakt.
Ik ben werkzaam in verpleeghuizen,verzorgingshuizen en in de thuiszorg. elke locatie is anders en leerzaam. Ik doe steeds meer ervaring op. Ik ben bekend met somatiek en pg. Ik vind het leuk om samen te werken en ik vind het ook leuk om zelfstandig te werken.
Pluspunten
het werken in de ouderenzorg is nooit hetzelfde en ik haal er voldoening uit.
Minpunten
bewoners leren in een korte tijd leren kennen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
echt een aanrader
Stagiaire NIV 2 (huidige medewerker) –  Maasland, ZH24 januari 2014
Er word goed overlegt op welke dagen u inzetbaar bent en u kunt zoveel als vrijwilliger. U kunt iets met de bewoners doen maar u kunt ook bijvoorbeeld de nagels verzorgen en lekker naar buiten met de bewoners.
Houd u erg van de Hollandse keuken en vind u het leuk om te koken of te bakken alles is mogelijk bij de singelhof. Het is er echt gezellig en u heeft leuke collega's om u heen.
Pluspunten
een leuke sfeer, in overleg is alles mogelijk, je hoort bij het team en er zijn leuke collega's en bewoners
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
administratief medewerker (voormalige medewerker) –  delft2 november 2012
administratieve werkzaamheden
archiveren
correspondenties bijhouden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
zorghulp (huidige medewerker) –  schipluiden19 augustus 2012
goeie sfeer en aardige collega's
vind het leuk om hier te werken
ik kom altijd vrolijk naar me werk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 7Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Pieter van Foreest. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 20 reviews
56
46
37
20
11

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Pieter van Foreest gesorteerd op locatie