Philips Reviews

376 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.901 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
As an intern, there is not much opportunity to get a full-time job
intern (huidige medewerker) –  Amsterdam29 oktober 2018
Philips hires many interns, but not many get a chance to have a full-time contract afterwards
Pluspunten
Intern allowance better than average
Minpunten
travel allowance only compensates partialy
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Officiële reactie van Philips
1 november 2018

Thank you for taking the time to share some findings regarding your internship with us in Amsterdam. I hope you'll get the chance to learn a lot now you're here. And even though at this point in time, it looks to you like there isn't too much opportunity in your field, this could always turn around, and knowing people and having some experience around here certainly doesn't hurt a serious applicant.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great company
Sr. Sales and Business developement Mgr. (voormalige medewerker) –  Eindhoven, Nederland23 oktober 2018
Can only say good things about the company.
Very knowledgeble colleagues and good teamwork,

Appreciated by customers which for sure is an added value.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
25 oktober 2018

Great to hear you've had a good time at Philips and that you could appreciate your colleagues and their knowledge. Thanks so much for sharing and all the best in your professional career!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer!!
Order Management (voormalige medewerker) –  Hilversum1 oktober 2018
Altijd met veel plezier naar je werk gaan is het mooiste wat er is.
Pluspunten
Waardering.
Minpunten
Reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
18 oktober 2018

Daar zijn wij het helemaal mee eens! Goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad bij Philips. Bedankt voor het delen en veel succes met je professionale carrière!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werkgever
Purchasing Manager (voormalige medewerker) –  Hasselt18 september 2018
Hele goede werkgever waar ik jarenlang graag gewerkt heb op diverse locaties.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
18 oktober 2018

Wat super om te horen dat je jarenlang met zoveel plezier voor ons gewerkt hebt. Leuk dat je dit hier met ons deelt. We wensen je het allerbeste.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Projectmanager (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 september 2018
Prima werkgever met fantastische primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Professioneel en voldoende ontwikkelmogelijkheden.
Pluspunten
primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
18 oktober 2018

Ik ben blij om te horen dat je zo positief bent over Philips als (voormalig) werkgever. Bedankt voor het delen!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Assemblagemedewerker (voormalige medewerker) –  Emmen3 september 2018
Leuke collega's, weinig doorgroei mogelijkheden, lage compensatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
18 oktober 2018

Hallo daar, we zijn blij om te horen dat je zo'n goede tijd hebt gehad bij Philips. Wel is het spijtig dat weinig doorgroeimogelijkheden zich voordeden. Deze feedback is voor ons erg waardevol. Bedankt voor het delen en veel succes en plezier met je professionele carrière!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ernorm goede werkzweer
Machineoperator (voormalige medewerker) –  Drachten15 augustus 2018
mijn ervaring bij Phillips is dat ik er met veel plezier gewerkt heb al die jaren er heerst een enorm goede werkzweer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
16 augustus 2018

Fijn dat je het als zo'n mooie tijd hebt ervaren! Dat maakt ons best een beetje trots. Hartelijk dank voor het schrijven van deze review en we wensen je het beste.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lots of opportunities
Research Intern (huidige medewerker) –  Gemeente Eindhoven13 augustus 2018
Philips research is a fun and interesting place to work. With many projects and new technologies to explore, there's always something innovative around the corner.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
16 augustus 2018

Hi there,

We like hearing that you think Philips is a fun and interesting place to work! We're happy to have you with us and we'd like to thank you for sharing your review with us.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doelgroep
Development Support (huidige medewerker) –  Philips Healthcare Best11 augustus 2018
Het doet goed te weten voor wie je elke dag de diverse werkzaamheden verricht n.l. de zieke mens. Dit maakt dat je extra gemotiveerd bent.
Pluspunten
Zeer interessante ontwikkelomgeving
Minpunten
erg ad hoc
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
13 augustus 2018

Wat leuk om te horen dat je zo gemotiveerd bent. Het is voor ons een belangrijke drijfveer om het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. Dank dat jij je steentje hier aan bijdraagt!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professional enviroment
Data Entry Specialist & HR Information System (huidige medewerker) –  Eindhoven25 juli 2018
Professional environment,Positive attitude and Business minded growth.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
2 augustus 2018

Hi there,

Thanks for sharing this with us. We're glad you're happily working for our brand. :)

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jammer van reorganisatie
Operator (voormalige medewerker) –  Roosendaal4 juli 2018
Hier bijna 27jaar gewerkt , met veel plezier en goede arbeidsomstandigheden.
Zeer sociaal bedrijf , ze zeggen weleens de Philips familie ...
Geweldig , jammer van reorganisatie.
Pluspunten
goede sociale voorzieningen, doorgroei mogelijkheden.
Minpunten
Uit eindelijk reorganisatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
12 juli 2018

Goedemorgen!

Wat leuk om te horen van een oud-collega! 27 jaar is een indrukwekkend lange tijd, een behoorlijk groot deel van uw leven! We hopen dat u terug kunt kijken op een mooie periode. In ieder geval willen we u bedanken voor het schrijven van uw review. Een fijne dag!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatieve werkomgeving met veel ontwikkelingsmogelijkheden
Manager personeelszaken en arbeidsverhoudingen (voormalige medewerker) –  Eindhoven28 juni 2018
Na een start in het personeelsmanagement sector ben ik overgestapt naar organisatie advisering. Deze stap werd mede mogelijk na het volgen van een twee jarige Intern Organisatie Adviseur opleiding. Betrokken geweest bij diverse herinrichtingsprojecten van productielocaties van Philips gebaseerd op wat later het socio- technisch herontwerpen is genoemd. Zeer interessante leersituatie in een cultuur die geleidelijk is veranderd van een familie cultuur naar een meer markt gedreven cultuur.
Pluspunten
Veel groeimogelijkheden
Minpunten
Nvt.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Officiële reactie van Philips
5 juli 2018

Goedemorgen,

Wat leuk dat je je voormalige werk hebt toegelicht, we hopen dat je een mooie tijd hebt gehad bij Philips.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf .
Produktiemedewerkster (voormalige medewerker) –  heerlen27 juni 2018
Goede berdrijfscultuur met mogelijkheden voor doorgroei en te leren
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Officiële reactie van Philips
5 juli 2018

Goedemorgen!

Wat fijn om te horen dat je dit zo ervaart. We willen je graag bedanken voor je harde werk en we wensen je een fijne dag.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige afdeling gehad
Teamleider machinebouw micronwerk (voormalige medewerker) –  Drachten16 juni 2018
Ik was teamleider over 7-8 personen.Daarnaast was ik dag en nacht oproepbaar voor storingen aan de machines die wij gebouwd hadden
Pluspunten
Goede regeling consignatie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Officiële reactie van Philips
21 juni 2018

Hallo daar, we zijn blij om te horen dat je teamleider was van een prettige afdeling. Wij wensen je veel succes met je toekomstige ondernemingen!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving.
Proces Controleur (voormalige medewerker) –  Breda13 juni 2018
Werkte met fijne collegas.
Directeur kwam iedere week met iedereen praatje maken.
Pluspunten
Net en schoon bedrijf.
Minpunten
Teveel van die kwik-kwak-kwekken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
21 juni 2018

Hallo, wat goed om te horen dat je fijne collega's had en dat je iedere week een praatje kon maken met de directeur. Bedankt voor de feedback!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Actieve sfeer innovatie processen
Structural Packaging Designer/Projectmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam en Drachten12 juni 2018
Binnen philips is geen enkele dag hetzelfde. Wel ruimte voor innovaties maar voordat de processen geimplementeert zijn gaat er veel tijd in zitten.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
trage implementatie nieuwe ideeën
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
14 juni 2018

Goedemorgen ex-collega!

Hartelijk dank voor het schrijven van je review. Fijn dat je het werken bij Philips hebt ervaren als een dynamische werkomgeving. Wel jammer dat het implementeren van nieuwe ideeen zo traag ging. We proberen dit normaal zo snel en efficient mogelijk te doen in ons grote bedrijf. Fijne dag verder!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonus driven company
Sr. Financial / Business Analyst (huidige medewerker) –  Eindhoven8 juni 2018
Management is focused much more on results and bonus rather than employee satisfaction.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
14 juni 2018

Hi there,

We take that very seriously, as employee satisfaction should be equally important! We encourage you to speak to an HR manager if this troubles you a lot. We're at our best when our employees are at theirs.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet een echt gezellig bedrijf
4 verschilende (voormalige medewerker) –  Best6 juni 2018
de cultuur bij Philips was niet echt geweldig, heb er natuurlijk veel geleerd in 10 jaar en 4 verschillende afdelingen maar je ging niet met plezier naar je werk, volgens mij niemand, zo was de sfeer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
7 juni 2018

Goedemorgen! Dat klinkt inderdaad niet prettig. Plezier en passie hebben in het werk is enorm belangrijk. Wel fijn dat je zoveel hebt kunnen leren en we hopen dat dit je verder heeft gebracht in je carriere.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agradável de trabalhar
picking (voormalige medewerker) –  Gemeente Eindhoven29 mei 2018
Aprendi bastante na empresa Philips BV,
Trabalhei com pessoas de diferentes cultura.
Hora do Almoço era uma das partes mais agradável em que os sr de maior de idade, contavam suas anedotas engraçadas e andar com
a empilhadora de pequenas cilindrada.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good working load and environment
R&D intern (voormalige medewerker) –  Drachten27 mei 2018
On the whole, the job is great and the environment is great.
Pluspunten
Free coffee
Minpunten
No
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
7 juni 2018

Hi there. It's good to hear you're enjoying the work environment. :) Nice and passionate colleagues around you is very important, isn't it? Thanks for sharing your review and enjoy your day.

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Philips. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 2.902 reviews
51.102
41.064
3533
2115
188

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur