Philips
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews
Functie
Alle
Locatie
Nederland412 reviews
412 reviews gevonden voor de zoekopdracht.
Bekijk alle 3.532 reviews
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede bedrijf
Was gezellig bedrijf met plezier gewerkt motivatie was super goed
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
18 maart 2020
Fijn om te horen! Bedankt voor je korte recensie, en voor je inzet in de tijd dat je nog bij ons werkte. Ik wens je graag het allerbeste toe in je carrière vanaf hier.
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stressvol en geen aanrader
hoe ze daar met mensen omgaan is schande!
werksfeer is druk,stressvol en als je wat fout doet wordt je

tot de grond afgebrand!
Was deze review waardevol?
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving waarbij resultaat van belang is
dag start met een dagelijks meeting om te bepalen wat de knelpunten kunnen zijn en dit te kunnen oplossen of escaleren.
je leert van elkaar en werkt samen aan een oplossing maar ook individueel. Manager steunt je een weg te zoeken door voldoende tools aan te bieden. Sfeer is afhankelijk van je team lead informeel.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
18 maart 2020
Bedankt dat je een moment de tijd genomen hebt op een korte beschrijving van je ervaring te delen bij ons als Project Order Manager. Ik ben blij te horen hoe de samenwerking zowel prettig als productief lijkt te verlopen. Uiteindelijk gaat het toch om de kwaliteit van dat samenwerken, willen we grote doelstellingen bereiken. Dus ik zeg chapeau!
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lerende werkomgeving in georganiseerde omgeving
zeer goed bedrijf en zeer goed organisatie. het is lerend bedrijf met goede toekomstmogelijkheden
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
3 maart 2020
Leuk om te horen over je ervaringen met ons als werkgever. Het klinkt alsof je een fijne tijd gekend hebt in Drachten waar de scheerafdeling gelokaliseerd is. Ik wil je bedanken voor je harde werk, en je veel succes toewensen in je carrière vanaf hier. En wie weet? Er bestaat altijd de kans dat onze paden zich weer op een dag zullen kruisen.
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer aardige collega's
Philips is een bedrijf met doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
3 maart 2020
Mooi om te horen dat je je als een vis in het water voelt! Een goede werksfeer zorgt voor goed werk, zeg ik altijd maar. Bedankt voor het delen.
Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt
Deel je ervaring om anderen te helpen
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gekwalificeerde mensen en deskundig
Prima werkgever. De werksfeer is niet helemaal top maar redelijk. Weinig ondersteuning voor nieuwe medewerkers.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
3 maart 2020
Bedankt voor je korte recensie op deze pagina. Het lijkt erop dat je inmiddels een andere functie bekleed. Hoe dan ook, wil ik je graag bedanken voor je tijd bij ons - en je natuurlijk veel succes toewensen in je carrièrevanaf hier.
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
People mostly get the chance to contribute and shape their environment.
- Nicely quality minded environment
- Work culture is not always the most modern

- Great investment in R&D

- Management style is different from its reputation
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
3 maart 2020
We appreciate that you're sharing a couple of quick thoughts on your experience as Product Owner in our workplace over in Best. Thanks for being on board!
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
HR Projects across Benelux as a part of HR PMO team
Working on multiple HR Projects across Benelux region. The environment is challenging and has a lot of opportunity to learn and progress
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
3 maart 2020
Thanks for sharing some concise thoughts on working with us in the HR department. I'm glad to read that there was a lot that kept you busy and interested in finishing these projects. Sounds like a very educational time!
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb een leerzaam en competentie versterkend jaar gehad
Goede collegiale werksfeer op mijn afdeling; veel mogelijkheden om het bedrijf te leren kennen en persoonlijk te groeien.
Productieve en gezellige werkomgeving. Heb ook veel ruimte voor initiatief ervaren en ik kon er mijn gevoel voor humot goed kwijt!
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
31 januari 2020
Hoi, we waarderen het dat je een recensie over je voormalige werkgever hebt achtergelaten op Indeed. Het is fijn om te horen dat je een fijne en leerzame tijd hebt gehad als Assistent Opleidingscoördinator bij Philips in Drachten. Al het succes voor de toekomst gewenst!
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Een bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden waren voor mijn functie lastig. Dat was jammer.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
31 januari 2020
Fijn om te horen dat je een goede tijd hebt gehad als HR Project Assistent bij Philips in Eindhoven. Wel is het spijtig dat er voor jouw functie niet zoveel doorgroeimogelijkheden waren als je graag had gezien. Je eerlijke feedback wordt erg waardeerd en staat genoteerd. Bedankt voor het achterlaten van je recensie en alvast een prettig weekend gewenst!
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good experience that made me grow a lot professionally
Very hectic but nice environment with people from all parts of the world. We had the same goal and that was to deliver a good end result and be proud of where you work. Customer comes first and you learn how to use problem solving in an effective way. With Lean tools I learned how to accomplish this in a better more structured way.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
9 januari 2020
Many thanks for sharing your thoughts on the job here. It good to see you found your time with us well spent, and hope you’ll have great time ahead of you as well. All the best!
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Breedvoerig en uitdagend
Een leerzame en productieve tijd gehad met wisselende functies (ook in het buitenland)
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
4 december 2019
Hallo, tof om te horen dat je een vruchtbare tijd bij ons hebt gehad. Hartelijk dank voor het delen en veel succes met je verdere carriere!
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werksfeer
Prettige werksfeer leuke collega’s Je hoeft niet hard te werken kwaliteit en veiligheid zijn belangrijker.
Minpunten
5 ploegendienst
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
28 november 2019
We stellen het op prijs dat je als Operator van je laat horen hier. Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met de werksfeer en onze bedrijfsfilosofie. Goed om je aan boord te hebben!
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werk-privébalans met veel doorgroeimogelijkheden
Ondanks de grootte van de organisatie toch geen typische corporate bedrijfscultuur.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
28 november 2019
Bedankt voor je korte maar krachtige recensie! Ik wens je graag al het beste toe in je carrière vanaf hier.
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving en collega
Veel nieuwe systeem geleerd op werk en bedankt voor de hoof afdeling die goed zorgen voor de ontwikkeling op werk.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
14 november 2019
Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Het is goed om te horen dat u een fijne en leerzame tijd heeft gehad bij Philips. Al het beste voor de toekomst gewenst!
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun workplace
Productive and fun workplace.
Everybody is willing to help each other.

It's a great place to work with a lot of opportunities to develop yourself.

If you work at Philips you are part of the Philips family.
Pluspunten
Colleagues and the job itself
Minpunten
Nothing to tell
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
14 november 2019
Hi there, thank you for reviewing your employer. We're glad to hear that you're so keen on working for Philips as event coordinator and that there's a productive, helpful and fun atmosphere within your department. Happy to have you on board; all the best in your Philips career!
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever
Goede werksfeer, prettige werkgever, fijne werktijden.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
14 november 2019
Goedemiddag, ik ben blij om te horen dat u met zo'n tevreden gevoel terugkijkt op uw tijd als monteur bij Philips. Bedankt dat u dit hier met ons gedeeld heeft en al het goeds voor de toekomt gewenst!
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
One of the biggest company in Netherlands, it give the employee the opportunity to build a knowledge and experience in the international sphere.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
14 november 2019
Hi there, we're happy to hear that you've had a great time working for our company as site planning/design expert. Thank you for sharing this. We hope that you've already found or will soon find another challenging position that is to your liking. All the best in your professional career!
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aziend amolto varia
Philips e'' una azienda veramente fantastica. ci sono tantissime opportunita lavorative e un ambiente internazionale che stimola tantissimo. Il processo decisionale a lovello aziendale e'un po'lento, ma le condizioni lavorative compensano questo aspetto.
Pluspunten
smart working, flessibilita'
Minpunten
troppe riunioni e discussioni prima di prendere una decisione
Was deze review waardevol?
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Satisfactorily
Philips working environment is fun and challenging. Nurture individuals not only in working but also in social activities/awareness and motivates individual to advance their Carrera.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
3 oktober 2019
Hi there, we're happy to hear that you had a fun and challenging time working for us as Manufacturing Technician. We hope that you've already found or will soon find another position that is to your liking. Thank you for sharing your experience here on Indeed and all the best in your future endeavors!
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Export met diversen nationaliteiten en met mijn vaardigheid in Engels en Frans is wat mij het beste past
Bij Philips leerde ik mijn internationale interesses uitbouwen.
Pluspunten
Reizen en rapporteren
Minpunten
Amper
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
3 oktober 2019
Goedemiddag, leuk dat u uw ervaring als Export medewerker bij Philips hier met ons deelt. We zijn blij om te horen dat u een goede, leerzame tijd bij ons gehad heeft. Al het beste voor de toekomst gewenst!
Profiel geclaimd
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Philips. Onze community staat klaar om te antwoorden.
Algehele waardering
4,0
Gebaseerd op 3.532 reviews
5
1.320
4
1.277
3
638
2
156
1
141
Waarderingen per categorie
3,9
Werk-privébalans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,8
Bedrijfscultuur