Philips Reviews

401 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.347 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werksfeer
Operator (huidige medewerker) –  Drachten21 november 2019
Prettige werksfeer leuke collega’s Je hoeft niet hard te werken kwaliteit en veiligheid zijn belangrijker.
Minpunten
5 ploegendienst
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
28 november 2019

We stellen het op prijs dat je als Operator van je laat horen hier. Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met de werksfeer en onze bedrijfsfilosofie. Goed om je aan boord te hebben!

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werk-privébalans met veel doorgroeimogelijkheden
Communicatiespecialist (voormalige medewerker) –  Eindhoven20 november 2019
Ondanks de grootte van de organisatie toch geen typische corporate bedrijfscultuur.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
28 november 2019

Bedankt voor je korte maar krachtige recensie! Ik wens je graag al het beste toe in je carrière vanaf hier.

4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving en collega
Administratieve processen- en kwaliteitsmedewerker (voormalige medewerker) –  Best11 november 2019
Veel nieuwe systeem geleerd op werk en bedankt voor de hoof afdeling die goed zorgen voor de ontwikkeling op werk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
14 november 2019

Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Het is goed om te horen dat u een fijne en leerzame tijd heeft gehad bij Philips. Al het beste voor de toekomst gewenst!

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun workplace
Event coördinator/projectmedewerker (huidige medewerker) –  Gemeente Eindhoven8 november 2019
Productive and fun workplace.
Everybody is willing to help each other.
It's a great place to work with a lot of opportunities to develop yourself.
If you work at Philips you are part of the Philips family.
Pluspunten
Colleagues and the job itself
Minpunten
Nothing to tell
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
14 november 2019

Hi there, thank you for reviewing your employer. We're glad to hear that you're so keen on working for Philips as event coordinator and that there's a productive, helpful and fun atmosphere within your department. Happy to have you on board; all the best in your Philips career!

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever
Monteur (voormalige medewerker) –  Best6 november 2019
Goede werksfeer, prettige werkgever, fijne werktijden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
14 november 2019

Goedemiddag, ik ben blij om te horen dat u met zo'n tevreden gevoel terugkijkt op uw tijd als monteur bij Philips. Bedankt dat u dit hier met ons gedeeld heeft en al het goeds voor de toekomt gewenst!

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Site planning/Design Expert (voormalige medewerker) –  Eindhoven24 oktober 2019
One of the biggest company in Netherlands, it give the employee the opportunity to build a knowledge and experience in the international sphere.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
14 november 2019

Hi there, we're happy to hear that you've had a great time working for our company as site planning/design expert. Thank you for sharing this. We hope that you've already found or will soon find another challenging position that is to your liking. All the best in your professional career!

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aziend amolto varia
Change and Communication Director (huidige medewerker) –  Amsterdam23 september 2019
Philips e'' una azienda veramente fantastica. ci sono tantissime opportunita lavorative e un ambiente internazionale che stimola tantissimo. Il processo decisionale a lovello aziendale e'un po'lento, ma le condizioni lavorative compensano questo aspetto.
Pluspunten
smart working, flessibilita'
Minpunten
troppe riunioni e discussioni prima di prendere una decisione
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Satisfactorily
Manufacturing Technician (voormalige medewerker) –  Lepas, FR19 september 2019
Philips working environment is fun and challenging. Nurture individuals not only in working but also in social activities/awareness and motivates individual to advance their Carrera.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
3 oktober 2019

Hi there, we're happy to hear that you had a fun and challenging time working for us as Manufacturing Technician. We hope that you've already found or will soon find another position that is to your liking. Thank you for sharing your experience here on Indeed and all the best in your future endeavors!

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Export met diversen nationaliteiten en met mijn vaardigheid in Engels en Frans is wat mij het beste past
Export medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven16 september 2019
Bij Philips leerde ik mijn internationale interesses uitbouwen.
Pluspunten
Reizen en rapporteren
Minpunten
Amper
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
3 oktober 2019

Goedemiddag, leuk dat u uw ervaring als Export medewerker bij Philips hier met ons deelt. We zijn blij om te horen dat u een goede, leerzame tijd bij ons gehad heeft. Al het beste voor de toekomst gewenst!

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internship
Internship trainee (voormalige medewerker) –  Best5 augustus 2019
The internship was connected with supply chain optimization
Pluspunten
Great people and communication with my manager
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
8 augustus 2019

Thanks a lot for choosing Philips for your internship. It's always an exciting time, as you're transitioning from the books to practice real quick. Therefore it's great to hear that your contact with your manager was great, as I can see that is quite important, as well as feeling at home with your peers. Besides this, I hope you'll consider checking out our job-portal where you'll find open positions listed, after graduating. You could check it over here: https://jobs.philips.com/.

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatief, uitdagend.
Director Home Healthcare Solutions (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 juni 2019
Philips biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn voortdurend mogelijkheden om nieuwe zaken te leren. Er is ruimte voor het zelfstandig ontwikkelen van nieuwe marktkansen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
6 juni 2019

Fijn om te horen dat je het goed naar je zin hebt gehad en dat je veel hebt geleerd! Hartstikke bedankt voor het delen van je feedback, we waarderen het.

4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Na
DirectLife Coach (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 mei 2019
Incredible employer. Cares about more than just the bottom line.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
24 mei 2019

That's great to hear! Many thanks for taking the time to share some of your thoughts and experiences, it's much appreciated.

3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijn bedrijf om voor te werken
monteuze (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 mei 2019
Een fijn bedrijf om voor te werken. Het is lang geleden, maar de herinneringen die ik nog heb zijn positief.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
3 mei 2019

Het is goed om te horen dat je fijne herinneringen hebt aan je tijd bij Philips. Bedankt voor het delen! We wensen je alle goeds voor de toekomst.

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Key Account Manager Philips Lighting (voormalige medewerker) –  Eindhoven23 april 2019
Met veel plezier kijk ik terug op 34 jaar Philips echter helaas kwam mijn functie te vervallen. Ik kreeg het aanbod om commercieel directeur te worden in Almere bij Lumenplan.
Deze functie in Almere als commercieel directeur was prima echter de reisafstand woon-werk verkeer brak me uiteindelijk op.
Pluspunten
Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Officiële reactie van Philips
26 april 2019

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen. Het is altijd fijn om feedback te ontvangen van onze werknemers, zeker als het komt van iemand met zoveel ervaring als u. We zijn blij dat u met plezier terugkijkt op de tijd die u met ons heeft gewerkt!

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent international working environment
Global Marketing Intelligence Intern (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 april 2019
Colleagues are friendly and willing to help

Managers are open and support necessarily

Well organised internal events, such as pop-up store
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
18 april 2019

Your feedback is much appreciated. Thanks for taking the time to share it here. :) I wish you all the best in your future endeavours, seeing you're not active with our company anymore. Hopefully our paths get to cross again in the future.

4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg corporate
onderzoeker (voormalige medewerker) –  Drachten29 maart 2019
manage je stakeholders en lik je lekker in, dan is er niets aan de hand; pak je kans als je die pakken kan...
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
18 april 2019

Bedankt dat je een moment gevonden hebt om eventjes terug te reflecteren op je tijd bij ons. Het is jammer om te zien dat je ondertussen weg bent, maar ik wil je in ieder geval veel succes toewensen in je carrière vanaf hier.

3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Traag bedrijf
Business Transformation Manager (voormalige medewerker) –  Eindhoven19 maart 2019
Traag bedrijf, bang om beslissingen te maken. heel erg risico mijdend .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
21 maart 2019

Bedankt voor het delen van je ervaring binnen ons bedrijf als Business Transformation Manager. Dit is zeker behulpzaam! Ik wil je graag veel succes toewensen met je carrière vanaf hier.

4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Customers
Productivity Manager IGT- Customer Service (huidige medewerker) –  Best19 maart 2019
Very nice company with focus on customers. The customer always comes first.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
21 maart 2019

Many thanks for taking a moment to share your sentiment regarding working with us. I'm happy to hear that you feel this way about the way we go about our business. Glad to have you on board!

4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede arbeidsvoorwaarden, maar gedateerde bedrijfscultuur
Service Innovation Engineer (huidige medewerker) –  Best25 februari 2019
Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit vergaderingen/discussies/overleggen. Dit is het leukste aan mijn baan. Ik krijg veel mogelijkheden om te groeien, echter bevalt de cultuur me niet omdat wijzigingen erg traag gaan.
Ook zijn er vaak wijzigingen in organisatie wat het onzeker maakt.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
7 maart 2019

Bedankt voor het delen van niet alleen je ervaring, maar tevens je werkzaamheden als Service Innovation Engineer. Het is spijtig om te horen dat je het gevoel hebt dat bepaalde keuzes sneller gemaakt zouden kunnen worden. Mocht je daar zelf nog ideeën over hebben, dan zou ik je zeker aan willen moedigen om deze te opperen. Het stroomlijnen van processen kan natuurlijk vanaf iedere positie en handeling positieve invloed uitoefenen.

4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Financial analyst (voormalige medewerker) –  amster21 februari 2019
Great place to work and nice colleagues...........
Pluspunten
Good company culture
Minpunten
None
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Officiële reactie van Philips
28 februari 2019

Hi there, it sounds like you've had a very good time working for our company. Many thanks for sharing this here with us and all the best in your professional career!

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Philips. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 3.347 reviews
51.257
41.209
3611
2146
1124

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur