Philips Reviews

243 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.499 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende internationale omgeving
Sales Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 maart 2018
Meer dan genoeg mogelijkheden voor ontplooiing mets toegestaan door het management. Leiding van het bedrijf ziet het liefst jonge mensen in het werkveld die exact binnen de steeds wisselende richtlijnen werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
12 april 2018

Hoi, we waarderen het heel erg dat je de tijd hebt genomen om je feedback hier te delen. Het is goed om te horen dat je vindt dat er een hoop ontwikkelingsmogelijkheden zijn, dat staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Nogmaals dank voor je review!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele en prettige omgeving
Customer Support Engineer (voormalige medewerker) –  Eindhoven27 maart 2018
Fijne en professionele werkomgeving waar veel aandacht aan opleidingen en ontwikkeling wordt gegeven.
Pluspunten
Ontwikkeling en loopbaan
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
29 maart 2018

Hoi, goed om te horen dat je een goede tijd hebt gehad bij Philips. Bedankt voor het delen! :)

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good employer
Marketing Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 maart 2018
is a fantastic place to work. I've been able to grow into an entirely new role without leaving my team. Two levels of managers above me have been going out of their way to help me progress my career, including asking about my career desires, suggesting new projects to build those skills, and giving me time to grow in those skills.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
22 maart 2018

That sounds great! Good to hear that your colleagues are there for you when you need them. :) We hope that you are accustomed to your new role in the meantime. Keep doing what you do best!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
TV schermen
Procesoperator test fabriek audio apparatuur (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 februari 2018
Cleanroom TV schermen aan de lopende band.
Dat een loopband,, best wel saai is
Allemaal hele aardige mensen en super behulpzaam.
Beetje saai maar er hing een prima sfeer.
Het moeilijkste was dat het heel eentonig was.
Top team veel gezeligheid in de kantine en veel pauzes omdat het werk eentonig was en we waren met veel mensen.
Pluspunten
gezellige mensen
Minpunten
Eentonig
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Officiële reactie van Philips
13 februari 2018

Hoi, bedankt voor het delen van je ervaringen en feedback. We zijn blij om te horen dat je een leuke tijd hebt gehad met je collega’s!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
average company with no growth
SVP (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam29 december 2017
Nothing worth discussing publicly.

Like all companies it has a slew of positives counterbalanced by negatives.

Tough sailing ahead given lack of growth.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
4 januari 2018

We're sorry to hear you had a mixed experience in working for us. Thanks for sharing your input.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving & Collega's
Procesoperator (huidige medewerker) –  Eindhoven15 december 2017
Ik heb hier de kans gekregen om via het WPG traject van Philips mijn Vapro A ( MBO 2 ) Diploma te halen.
Na dat ik in 7 maanden geslaagd was heb ik 3 jaar via Randstad gewerkt na deze periode heb ik een vaste aanstelling gekregen.

Ik heb een leuke en mooie tijd gehad bij Philips met fijne collega's
tevens heb ik via Philips diverse certificaten gehaald.
zoals Lean Basic, Excel basis, Microscoop training, train de trainer cursus en een training voor sciFLEXARRAYER User Training basic course en de Avanced course.

Het is jammer dat deze afdeling nu gesloten wordt.
Pluspunten
Diverse opleidings mogelijkheden fijne collega's
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
21 december 2017

Goedemorgen collega!

Dat klinkt allemaal erg positief. Fijn dat je het gevoel hebt dat je je hebt kunnen ontwikkelen in het bedrijf. We wensen je het beste toe!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, veel doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden
Team Lead Order Management (voormalige medewerker) –  Eindhoven8 december 2017
Philips Healthcare is een goede werkgever met een zeer goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Genoeg uitdaging in het werk en de groei van het bedrijf en een zeer informele bedrijfscultuur. Het bedrijf kent een hoge focus op persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden van het personeel en heeft een eigen university om continu te blijven leren. In sommige opzichten is het bedrijf wel wat bureaucratisch ingesteld door de omvang van de organisatie.
Pluspunten
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, informele sfeer, goede persoonlijke ontwikkeling, genoeg uitdaging.
Minpunten
De omvang van het bedrijf zorgt voor bureaucratie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
21 december 2017

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor het delen van uw bevindingen van het bedrijf Philips. Gelukkig lezen we voornamelijk positieve punten, maar we kunnen begrijpen dat u wat bureacratie ervaren heeft. Inderdaad, het is een enorm bedrijf, maar we doen ons best om alle processen soepel te laten verlopen. Veel succes gewenst met uw verdere carriere, we hopen dat u terug kunt kijken op een mooie tijd.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun Workplace
Team Leader (voormalige medewerker) –  Gemeente Weert28 november 2017
Philips BV. is an internationally renowned company.
I had the opportunity to work in different sectors of the company.
With the right attitude to work and qualification, the opportunity for progression is high.
Pluspunten
13th Month Salary
Minpunten
5 Shifts
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
30 november 2017

Hi, we're very happy to hear that you had a positive experience in working for us. Thank you for your review and we wish you all the all the best in your future career!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er werd gewerkt en ook veel gelachen, zelfs de leidinggevende deed mee
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  weert21 november 2017
Het leukste baan die ik ooit heb gehad, en het werksfeer is heel erg goed.
Pluspunten
fijne werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
23 november 2017

Dat is een flink compliment! Hartelijk bedankt. Fijn om te horen dat je zo'n leuke tijd hebt gehad binnen Philips. Prettige dag!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open working environment and colleagues
Intern for Supplier Risk Management (voormalige medewerker) –  Eindhoven3 november 2017
My work was more research oriented, so it is slightly different from a normal job. I worked with supplier risk management with a new topic that needs some managerial insights. I learned to lead a project and look for all the possible resources to fulfil my research, which includes contacting external and internal stakeholders and learning new software.

My supervisor is very flexible and open. I have been given space and freedom to propose my ideas and organize my own schedule for my research. I was surrounded by a lot of international colleagues and I love it.
Pluspunten
Competitive compensation in the market
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
16 november 2017

Thanks for sharing your experience of when you were active in Eindhoven with us. It's appreciated. I wish you all the best in your career from here on. And who knows? Our paths might cross again in the future. :)

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Typical dutch multicultural environment
Director Procurement Maturity Development (voormalige medewerker) –  Gemeente Eindhoven18 oktober 2017
Great place to work: Global, multicultural, challenging. Lots of folks from all over the world. Very open culture. Always striving for the best possible solutions.
Pluspunten
Multicultural
Minpunten
Strategies change quickly
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
19 oktober 2017

Hi, that’s great to hear! Thanks for sharing your thoughts and feedback with us, it’s much appreciated.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Drachten16 oktober 2017
In de jaren dat ik bij Philips heb gewerkt, was de sfeer heel prettig, en het werk afwisselend. Het werk werd ook goed uit gelegd en regelmatig hadden we werk bespreking, dan kon je de punten waar je over struikelde bespreken met je leiding gevende maar ook met je colleg's !
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
19 oktober 2017

We zijn blij om te horen dat je een goede tijd hebt gehad met ons. Natuurlijk is het belangrijk dat we met zijn allen leren en groeien en het is goed om te horen dat je dat ook zo ervaren hebt.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf; dynamische omgeving met gedreven collega's.
Rewards Coordinator Benelux (huidige medewerker) –  Amsterdam12 oktober 2017
Mooi bedrijf, gedreven collega's, internationaal, nooit saai (ivm vele veranderingen). Wel hoge werkdruk.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
great company to work for
Projectmanager (huidige medewerker) –  HTC11 oktober 2017
great company to work for with cutting edge technology in an international format
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
workplace
Director Sales (huidige medewerker) –  Eindhoven, the Netherlands4 oktober 2017
Philips Lighting is vergevorderd in het doorvoeren van moderne workplace inrichting in al haar vestigingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
19 oktober 2017

Dat is goed om te horen! We zijn blij dat je daar hier een aandeel in hebt. Dank voor het delen van de review.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good opportunity to grow
Intern - Digital Ecommerce (huidige medewerker) –  Amsterdam16 september 2017
Philips offers a conducive environment for employees to learn new things and grow in the company.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
6 oktober 2017

Thanks for your review, and also for choosing us as company for your internship. Good luck in the near future when you do graduate!

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Eindhoven7 september 2017
Toendertijd werkte ik dagelijks 4 uurtjes in de avonduren ,het werk was makkelijk en leuk om te doen en ik had ook nog leuke collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
21 september 2017

Prettig om te horen dat je een leuke tijd gehad hebt in ons magazijn! Graag wens ik je het beste toe in je carrière vanaf hier.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven Airport1 september 2017
De werk sfeer in het magazijn is hoe het volgens mij in alle grote magazijnen gaat. De hiërarchie is bepaald hoe je binnenkomt als orderpicker je bent onderaan en je wordt ook gezien als dat je onderaan bent, hier wil ik mee zeggen orderpicken is voor "domme" mensen die verder niks anders kunnen. Terwijl dit niet het geval was bij mij, want ik had een andere visie op hoe er efficiënter kom gepicked worden. Maar dit werd door mijn direct leidinggevende niet gezien als een aanwinst maar als een aanval op de manier van werken die ze hadden. Terwijl ik het levende resultaat was dat mijn manier sneller, efficiënter en minder fouten opleverden. Waarom ze het aan de ene kant als een aanval zagen komt ok door de management hiërarchie die er heerst daar, want niemand van de leidinggevende wil drie lagen hoger gans zeggen tegen de eindverantwoordelijke dat één orderpicker een efficiëntere manier heeft bedacht en laten zien die zij zelf niet konden bedenken,
Pluspunten
fijne collegas
Minpunten
de besluitsvormings hiërarchie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
21 september 2017

Bedankt voor je uitgebreide beschrijving van je werkervaring. Het is natuurlijk vervelend als je je niet serieus genomen voelt, dat is niet een bedrijfspraktijk die wij willen aanmoedigen. Juist qua hiërarchie hopen we wat openheid te creëren. Ik ben in ieder geval wel blij om te horen dat je collega's en de werkomgeving zelf het toch tot prettig werk gemaakt heeft. Ik wens je in ieder geval graag het beste toe voor de toekomst.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed contact met de collega's
QA Manager (huidige medewerker) –  Eindhoven30 augustus 2017
Belangrijkste werkzaamheden:
Rapportage klantenklachten.
Ondersteuning korte projecten (Life Cycle Management)

Leukste:
Wisselende contacten breed in de organisatie

Moeilijkste:
Kwaliteit bewaren in ongestructureerde omgeving
Zwak leiderschap van management geeft geen support.
Pluspunten
High Tech Campus is echt een stimulerende omgeving
Minpunten
Zwak management over de gehele linie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
21 september 2017

Bedankt voor je recensie en dat je op enkele zaken in gaat. Dat stellen we op prijs.

Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dagindeling
procesoperator (voormalige medewerker) –  Nijmegen13 augustus 2017
op diverse schermen kun je voor je zien welke machines operationeel zijn, halffabrikaten, grondstoffen en hulpmaterialen bij de diverse machines op de afdeling bevoorraden, zadat zij constant door kunnen werken( operators lopen tussen de machines door)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
24 augustus 2017

Hoi, dank je voor review en voor het werk dat je voor ons gedaan hebt als procesoperator!

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Philips. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 2.499 reviews
5962
4909
3460
2100
168

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur