Philips Reviews

382 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.036 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Financial analyst (voormalige medewerker) –  amster21 februari 2019
Great place to work and nice colleagues...........
Pluspunten
Good company culture
Minpunten
None
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Officiële reactie van Philips
28 februari 2019

Hi there, it sounds like you've had a very good time working for our company. Many thanks for sharing this here with us and all the best in your professional career!

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice work enviroment
controller (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 februari 2019
Nice work enviroment, good secundary benefits.....
Pluspunten
Nice work enviroment
Minpunten
None
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
21 februari 2019

Thanks for sharing your thoughts on your time with us. I wish you all the best from here on out!

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige tijd gehad
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 februari 2019
Veel wisselvallig werk in drie ploegen dienst, vaak avontuurlijk, soms saai, nooit vervelend
Pluspunten
Erg sociale werkgever
Minpunten
"vriendjescultuur"
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
7 februari 2019

Goed om te horen dat je een avontuurlijke tijd bij Philips hebt gehad. Bedankt dat je je ervaringen hier hebt gedeeld en veel succes met je verdere carrière!

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam
Business Analyst (voormalige medewerker) –  Eindhoven25 januari 2019
Lange periode bij Philips gewerkt en veel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Officiële reactie van Philips
31 januari 2019

Bedankt voor het delen van je ervaring! Goed om te horen dat je veel opgestoken hebt tijdens je tijd bij ons in Eindhoven. Graag wens ik je het beste toe in je carrière vanaf hier.

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Empresa muy profesional
Industrial placement (thesis) (voormalige medewerker) –  Gemeente Sittard-Geleen7 januari 2019
Ambiente competitivo, pero muy profesional. Empresa comprometida con la formación en continuo del personal.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super goed bedrijf
Chemical Safety Consultant (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NL19 december 2018
Philips is een goede bedrijf. je heb mogelijkheid om te groeien.
Pluspunten
mensen, social, professionele werkomgeving
Minpunten
af en toe te druk, af en te heel rustig, niet stabiel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
27 december 2018

Bedankt dat u de tijd genomen hebt even te reflecteren op enkele constateringen die u heeft moge doen ten aanzien van uw functie binnen Chemical Safety. Het is prettig om te horen dat u hier erg positief over was. Mogelijk dat onze paden in de toekomst weer kunnen kruisen!

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele omgeving
Partnership Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam3 december 2018
Echt een Coporate. Hoog opgeleide collega's. Veel vrijheid
Pluspunten
Veel vrijheid
Minpunten
Corporate
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
27 december 2018

Bedankt voor uw recensie. Ik ben blij te horen dat u zich als een vis in het water voelt met sterk team.

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Secretaresse Personeelszaken (voormalige medewerker) –  Drachten24 november 2018
Leuke baan, fijne collega's.
Inmiddels meer dan 20 jaar geleden dat ik hier wekzaam was.
Pluspunten
Kunnen lunchen in restaurant
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
29 november 2018

Hoi, goed om te horen dat de baan de je bevallen is. Dank voor je review en voor het delen van je ervaringen!

3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving
Assemblagemederwerker (huidige medewerker) –  Winterswijk21 november 2018
Veel werk is herhaaldelijk, maar er is altijd mogelijkheid om verschillende dingen te doen, mits dat je aan geeft dat je dat wil. Ook zijn er veel pauzes en krijg je in de koffiepauze doorbetaald. De werksfeer is goed en het werkt lekker door.
Pluspunten
koffiepauze doorbetaald, 3x koffie pauze per dag
Minpunten
weinig werkzekerheid als detacheringsmedewerker
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
22 november 2018

Fijn dat je zo tevreden bent met je huidige werk! :) Ik waardeer het dat je hier een review over Philips als werkgever hebt geplaatst. Ik wens je een fijne dag.

3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving met afwisselende werkzaamheden
SAP Consultant (voormalige medewerker) –  Best17 november 2018
Verschillende incidenten opgelost op het gebied van autorisaties en Material changes uitgevoerd. Daarnaast nagedacht over het reduceren van aantal incidenten (procesmanagement).
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Officiële reactie van Philips
22 november 2018

Goedemiddag!

Hartelijk dank dat u hier iets over uw voormalige baan heeft verteld. Ik hoop dat je terug kunt kijken op een mooie tijd.

3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
As an intern, there is not much opportunity to get a full-time job
intern (huidige medewerker) –  Amsterdam29 oktober 2018
Philips hires many interns, but not many get a chance to have a full-time contract afterwards
Pluspunten
Intern allowance better than average
Minpunten
travel allowance only compensates partialy
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Officiële reactie van Philips
1 november 2018

Thank you for taking the time to share some findings regarding your internship with us in Amsterdam. I hope you'll get the chance to learn a lot now you're here. And even though at this point in time, it looks to you like there isn't too much opportunity in your field, this could always turn around, and knowing people and having some experience around here certainly doesn't hurt a serious applicant.

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great company
Sr. Sales and Business developement Mgr. (voormalige medewerker) –  Eindhoven, Nederland23 oktober 2018
Can only say good things about the company.
Very knowledgeble colleagues and good teamwork,

Appreciated by customers which for sure is an added value.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
25 oktober 2018

Great to hear you've had a good time at Philips and that you could appreciate your colleagues and their knowledge. Thanks so much for sharing and all the best in your professional career!

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer!!
Order Management (voormalige medewerker) –  Hilversum1 oktober 2018
Altijd met veel plezier naar je werk gaan is het mooiste wat er is.
Pluspunten
Waardering.
Minpunten
Reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
18 oktober 2018

Daar zijn wij het helemaal mee eens! Goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad bij Philips. Bedankt voor het delen en veel succes met je professionale carrière!

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werkgever
Purchasing Manager (voormalige medewerker) –  Hasselt18 september 2018
Hele goede werkgever waar ik jarenlang graag gewerkt heb op diverse locaties.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
18 oktober 2018

Wat super om te horen dat je jarenlang met zoveel plezier voor ons gewerkt hebt. Leuk dat je dit hier met ons deelt. We wensen je het allerbeste.

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Projectmanager (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 september 2018
Prima werkgever met fantastische primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Professioneel en voldoende ontwikkelmogelijkheden.
Pluspunten
primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
18 oktober 2018

Ik ben blij om te horen dat je zo positief bent over Philips als (voormalig) werkgever. Bedankt voor het delen!

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Assemblagemedewerker (voormalige medewerker) –  Emmen3 september 2018
Leuke collega's, weinig doorgroei mogelijkheden, lage compensatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
18 oktober 2018

Hallo daar, we zijn blij om te horen dat je zo'n goede tijd hebt gehad bij Philips. Wel is het spijtig dat weinig doorgroeimogelijkheden zich voordeden. Deze feedback is voor ons erg waardevol. Bedankt voor het delen en veel succes en plezier met je professionele carrière!

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ernorm goede werkzweer
Machineoperator (voormalige medewerker) –  Drachten15 augustus 2018
mijn ervaring bij Phillips is dat ik er met veel plezier gewerkt heb al die jaren er heerst een enorm goede werkzweer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
16 augustus 2018

Fijn dat je het als zo'n mooie tijd hebt ervaren! Dat maakt ons best een beetje trots. Hartelijk dank voor het schrijven van deze review en we wensen je het beste.

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lots of opportunities
Research Intern (huidige medewerker) –  Gemeente Eindhoven13 augustus 2018
Philips research is a fun and interesting place to work. With many projects and new technologies to explore, there's always something innovative around the corner.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
16 augustus 2018

Hi there,

We like hearing that you think Philips is a fun and interesting place to work! We're happy to have you with us and we'd like to thank you for sharing your review with us.

3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doelgroep
Development Support (huidige medewerker) –  Philips Healthcare Best11 augustus 2018
Het doet goed te weten voor wie je elke dag de diverse werkzaamheden verricht n.l. de zieke mens. Dit maakt dat je extra gemotiveerd bent.
Pluspunten
Zeer interessante ontwikkelomgeving
Minpunten
erg ad hoc
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
13 augustus 2018

Wat leuk om te horen dat je zo gemotiveerd bent. Het is voor ons een belangrijke drijfveer om het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. Dank dat jij je steentje hier aan bijdraagt!

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professional enviroment
Data Entry Specialist & HR Information System (huidige medewerker) –  Eindhoven25 juli 2018
Professional environment,Positive attitude and Business minded growth.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Philips
2 augustus 2018

Hi there,

Thanks for sharing this with us. We're glad you're happily working for our brand. :)

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Philips. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 3.036 reviews
51.146
41.114
3559
2121
196

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur