Peter Appel Transport Reviews

Alle 22 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezond en goed bedrijf
Chauffeur (huidige medewerker) –  Middenmeer31 januari 2019
De werksfeer is goed, en materiaal is ook goed waar je mee werkt
Pluspunten
Goed materiaal om mee te werken
Minpunten
Er zitten mensen op bepaalde functie's die het niet snappen.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
In de praktijk klopt niets van de mooie advertentie
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Geldermalsen6 januari 2019
Wil je iedere dag 13 tot 15 uur werken, geen beschikkng over je vrije tijd en vakantie. dan moet je HIER zijn!
Je krijgt eind van de dag een rooster voor de dag erop. Overleg hierover is niet mogelijk. Er wordt steeds gepland dat de je 9 uur tussen de volgende rooster hebt. Dus je begrijpt dat er weinig slaap en privetijd over blijft. Je moet ook nog naar huis rijden..
Dit mag wordt doodleuk gezegd. Klant is koning en wordt ook steeds gezegd.

Dus dat je invloed op je planning hebt is een sprookje. Als je iets aangeeft wat in de prive speelt en of je aub eerder klaar met werk kan zijn, wordt ook niet naar geluisterd. Planner hebben 0 inlevingsvermogen. Zijn bot en denken dat ze alles tegen je kunnen zeggen. Onverantwoord plannen.Ze hebben te kort chauffeurs. Willen er nog veel meer weg. Zou waardering moeten zijn voor ons als chauffeur, maar ho maar. Blij dat ik in de gelegenheid ben geweest om hier afscheid van te nemen
Pluspunten
leuke collega's op de auto's
Minpunten
lange werkdagen, gerommel met pauzes en rusttijden
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer op standplaats, collegialiteit onderling prima
Chauffeur (huidige medewerker) –  Amstelveen31 december 2018
je begint vroeg en doet je werk, helpt elkaar daarna bakkie koffie doen met z'n allen en vertrekt met je rit

weinig tijdsdruk tijdens route, zelfstandig en door ervaring met goed inwerktraject van enkele weken breng je de dag tot een goed einde
.

elkaar helpen met lossen als je een collega treft, papieren inleveren, en morgen weer een nieuwe dag.


vroeg begonnen maar ook weer voor het eten thuis met tijd voor het gezin
.
werken moet je overal en overal is wel wat maar als je positief bent ingesteld kun je doorgroeien bij Peter Appel Transport en ben je zeker meer als je personeelsnummer.
Pluspunten
vrijheid in werk en prive
Minpunten
fysiek werk en vroeg opstaan
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 10Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie woorden weinig waarheid.
Chauffeur (huidige medewerker) –  Amsterdam21 november 2018
Mooie woorden waar weinig van klopt. Afspraken worden niet na gekomen. Planning dat dingen beloven en niet nakomen. Sligro is 1 groot zootje. Je mag zelf instapelen. Ben je 5 minn te laat vertrokken krijgt de planning een mail. Heel veel tijd druk. Venster tijden die je optijd moet behalen maar ondanks onlogisch plannen vanuit sligro niet/amper behaalbaar. Worden mooie ritten belooft. Als je eenmaal een stadschauffeur bent blijf je dat en rij je 2de ritten ook stad. Zwaar werk veel afstapelen karren vol frisdrank en in de toekomst meer waarschijnlijk meer want heineken gaat samen mer sligro. Geen bijrijder. 1 en al puinhoop dus!
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Tekst hier boven. Geen positief woors hier over.
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoofdkantoor werkt demotiverend
Chauffeur/bezorger (voormalige medewerker) –  Geldermalsen6 oktober 2018
Bedrijf houd zich vask niet aan de CAO. Code 95 op vrije dag, eigen eten meenemen. Reiskosten niet betaald.
Rusturen en tijden tussen de ritten kloppen vask niet. Planners vinden dit normaal en zeggen doodleuk dat dit mag.

Veel zieke collega's door het lange dagen werken. Je vrije dagen wordt heel moeilijk over gedaan. Vakanties boeken gaat nergens over. Hebben steeds een te kort aan chauffeurs.
Ben blij dat ik andere baan geb gevonden, waar er met jw gepraat wordt. En gewaardeerd wordt!
Pluspunten
Loon op tijd
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
14 uur per dag werken
Chauffeur/bezorger (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 september 2018
14 uur per dag werken. Je hebt echt geen invloed op de planning.
De planning krijg eind van de dag, waardoor je
weinig tijd hebt voor prive dingen. Werken, werken...
Vrije dagen en/of vakantie, tandarts, ziekenhuis is amper begrip voor.
Door het vele werken, wordt je vanzelf langdurig ziek. Helaas.

Communicatie met hoofdkantoor is slecht.Rusttijden en CAO worden vaak niet gevolgd. Jammer bedrijf heeft veel werk, maar zou ZUINIG moeten zijn op de chauffeurs.
Pauzes worden niet of niet goed gepland.

Kan het niet positiever maken, ik heb inmiddels een ander baan.
Minpunten
lange dagen, geen invloed op planning
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever. Salaris op tijd. Leuke collega's.
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Middenmeer27 augustus 2018
Zelf werk ik op de administratie. Geen dag is hetzelfde.
Pluspunten
Gratis lunch, familiebedrijf, laagdrempelig
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 25Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Menselijke maat en afspraak is afspraak.
Corporate Recruiter (huidige medewerker) –  Middenmeer27 augustus 2018
Alles wat je van een ouderwets goede werkgever mag verwachten.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 20Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Stagiair (voormalige medewerker) –  Middenmeer23 juli 2018
Fijne werksfeer, leuke collega's, duidelijkheid in taken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 14Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen positieve ervaring
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Almere23 januari 2018
Aantal jaren gewerkt.
Resource planners zijn bot, geen overleg en communicatie mee mogelijk. Denken dat ze god zijn.

Vrije dagen worden meteen afgewezen. Een vakantie plannen is een ramp. Jammer leuke collega's lopen ook tegen deze problemen aan met de planning.

Is een hoop mis met de communicatie in Middenmeer met de planning.
Pluspunten
salaris op tijd
Minpunten
manier van plannen werkt totaal niet
Was deze review waardevol?Ja 37Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goede ervaring
Chauffeur/bezorger (voormalige medewerker) –  Tilburg6 december 2017
U vraagt wij draaien cultuur. Geen invloed op je planni g, niet over je uren, niet over het aantal uren, niet over je werkdagen en zeker niet over je rusttijd.

Dagen van 15+ zijn regel dan uitzondering. Vrije dagen worden afgewezen of ten onrechte afgeboekt op je salarisstrook.Een drama. Slecht werkgeverschap! Onsympathieke mensen op het hoofdkantoor. Manier van communiceren is onvoorstelbaar. Creatief boekhouden van de bovenste plank. Alles in het belang van de opdrachtgever. Schijnt dat als je ziek bent de trucendoos pas goed open gaat. Je salaris wordt keurig op tijd betaald maar conttoleer goed. Is niet voor niets dan het bedrijf geen chauffeurs meer krijgt
Pluspunten
Redelijk materiaal
Minpunten
Creatieve boekouden in voordeel bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 45Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flodder
lantenservice (voormalige medewerker) –  Maastricht17 oktober 2017
Als Je het gevoel wilt hebben dat je elke dag op de set van flodder terecht bent gekomen dan moet je vooral hier solliciteren.
Is overlast je middle name dan ben je hier op zijn plaatst.
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
terug naar techniek
Chauffeur BC geconditioneerd goed. (huidige medewerker) –  Aalsmeer18 september 2017
Ik kom uit de techniek(het beroep van torpedomaker is verloren
gegaan),maar ben uiteindelijk chauffeur geworden.
Als chauffeur ben je verantwoordelijk bezig en het is ook leuk,
maar als je alle cursussen hebt gehad is er nog geen vooruitgang.
Het is een zwaar beroep zonder hoger uitzicht,dus wil ik de
laatste 15 jaar een functie met perspectief.
Pluspunten
overuren en onkostenvergoeding
Minpunten
weinig thuis en miscommunicatie omtrent vrije dagen.
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
betrouwbaar
Chauffeur (huidige medewerker) –  Geldermalsen8 augustus 2017
betrouwbaar en je krijgt wat je van een werkgever mag verwachten.
Pluspunten
betrouwbaarheid
Minpunten
betutteling
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 14Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke stansplaats, erg leuke collega's
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Zwolle16 december 2016
Erg naar mijn zin gehad in Zwolle, erg leuke collega's.
Planning in Drachten rommelig en lastig mee te werken, planners lijken druk van "bovenaf" maar moeilijk aan te kunnen.
Pluspunten
Iedereen erg behulpzaam, goede werksfeer.
Minpunten
Geen.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goed woord voor over
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Hoogeveen17 oktober 2016
Planning wordt continu verandert of ze sturen je met andere containers naar een filiaal.
Collega's naaien elkaar onderling, wagens worden niet gemaakt. Continu je overuren in de gaten moeten houden.
Het is niet voor niets dat appel overal vacatures heeft staan en dat zelfs de uitzendbureau's deze niet kunnen vullen!
Was deze review waardevol?Ja 66Nee 16Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open een eerlijke organisatie
HRM (stage) (voormalige medewerker) –  Geldermalsen31 augustus 2016
Ik werd echt als medewerker gezien en niet als stagiaire. Dit heeft er voor gezorgd dat ik volledig in het proces mee kon en ik op deze manier ook veel heb geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke baan
Nationaal chauffeur (huidige medewerker) –  Geldermalsen25 mei 2016
Werken bij Peter Appel betekent een vrij drukke baan hebben.
Althans wat betreft mijn standplaats in Heteren. Echter wel leuk werk en ondanks het "tijdrijden" toch een behoorlijke vrijheid.

Alleen erg jammer dat na een keiharde inzet en functioneren naar tevredenheid er geen vaste aanstelling zal volgen.
Pluspunten
Goed materiaal
Minpunten
Aanvangstijden vaak voor 4 uur in de ochtend.
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf, met mooi materiaal en heel veel leuke collega's.
Personeelsfunctionaris (huidige medewerker) –  Middenmeer2 maart 2016
Groot bedrijf, met mooi materiaal en heel veel leuke collega's. Sociaal en altijd netjes op tijd met het salaris. Er is veel ruimte voor ontwikkeling. Veel vrijheid in de werkzaamheden en ze doen erg hun best om rekening te houden met de balans tussen werk en privé.
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 21Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
er was altijd stress onder de collega's en de planning
Vrachtwagenchauffeur (huidige medewerker) –  emmeloord3 december 2015
ieder voor zich collegialteit was ver te zoeken
zelfstandig werken
planning was altijd slecht bereikbaar omdat wij veelal 's nachts werken
's morgens laden en dan de baan op om het brood bij de klanten te brengen
Pluspunten
zelfstandig
Was deze review waardevol?Ja 45Nee 11Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Peter Appel Transport. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,0
Gebaseerd op 22 reviews
53
49
32
22
16

Waarderingen per categorie

2,6Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3Doorgroeimogelijkheden
2,0Management
2,7Bedrijfscultuur

Reviews over Peter Appel Transport gesorteerd op locatie