Persgroep Distributie Reviews

Alle 15 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Simpel en duidelijk
Krantenbezorgster (voormalige medewerker) –  Uithoorn3 maart 2019
Het was altijd fijn werk. Ik werd goed geholpen bij problemen en de communicatie was prima.
Pluspunten
Soepele werktijden
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele maatschappij
Bezorger ochtendkrant (voormalige medewerker) –  Giessenburg5 juli 2018
De baan als bezorger is goed te combineren met een opleiding en in de tijd dat ik er gewerkt heb zijn er geen grote problemen geweest. Het bedrijf heeft alles goed geregeld
Pluspunten
Klaar voordat de dag begint
Minpunten
Laag loon
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Depot met leuke sfeer,gezellige distributeurs en leuke collega's
Krantenbezorger (huidige medewerker) –  Dirk loogenstraat amersfoort2 januari 2018
Zelfstandig werk,niemand die op je vingers kijkt,gezellig depot met koffie en vaak iets extra's!
Pluspunten
Fietsvergoeding, regenpak en handschoenen en schatten van mensen bij depot en niet onbelangrijk goede verdiensten
Minpunten
Door weer en wind, 6 dagen per week
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Krantenloper (voormalige medewerker) –  Alkmaar26 oktober 2017
je kwam je kranten ophalen bij het depot moest je de kranten tellen en in je fiets tassen doen.
daarna ging je fietsen naar je wijk en ging je de kranten bezorgen
Pluspunten
leuke bijbaan
Minpunten
altijd door weer en wind
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer in je eentje.
Bezorger ochtendkrant (huidige medewerker) –  Bodegraven4 mei 2017
Behalve als het regent, want mijn krantenbakken staan op de locatie buiten.
Pluspunten
s'Morgens vroeg op, dus je hebt een lange dag.
Minpunten
Laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kranten bezorgen
Bezorger ochtendkrant (huidige medewerker) –  Dordrecht5 april 2017
Je gaat 's morgens vanaf ongeveer 6uur kranten bezorgen. Het duurt ongeveer 1 tot anderhalf uur per dag.
Pluspunten
Gratis AD krant
Minpunten
U moet heel vroeg wakker worden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed zelfstandig
Bezorger ochtendkrant (huidige medewerker) –  Krimpen aan den IJssel23 februari 2017
Al jaren bezorger. Nooit met tegenzin de krant bezorgen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeer met koffie
Bezorger ochtendkrant (voormalige medewerker) –  hoekesewaard8 februari 2017
Oud bezorger word nu naar 25 dienstjaren distributie als vuil behandeld .slecht betaald en bonusregeling zogenaamde puntentelling werkt slecht
had wel wat anders verwacht na alle hulp en weinig klachten,
maar zal de tijd wel wezen alleen maar winst maken helaas
nooit aan beginnen dat blijkt wel
Pluspunten
was leuk werk
Minpunten
slecht betaald
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig werken is erg fijn, verdiensten zijn erg slecht
Bezorger (huidige medewerker) –  Apeldoorn12 januari 2017
Sinds 6 maanden werk ik bij Persgroep Distributie. Sfeer is erg goed onder de collega's en de depothouder is altijd redelijk naar de bezorgers toe.
Om je wijk binnen de aangegeven tijd te halen moet je behoorlijk doorwerken, ik vind het op zaterdag om half 8 niet haalbaar.
Verdiensten zijn in vergelijking met minimumloon zeer slecht. Je wordt per uur als volwassene minstens 1,5 euro minder betaald.
Grootste punt vind ik nog dat er geen vergoeding is voor de fiets. Fietsstandaard gaat kapot door zware belasting, spaken van achterwiel trekken krom en gaan los. Mag je allemaal zelf betalen, vind ik niet helemaal eerlijk.
Kortom, goede sfeer en het werk zelf is goed te doen. Verdiensten zijn beroerd.
Pluspunten
Goede sfeer
Minpunten
Slechte verdiensten
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit aan beginnen
Bezorger (voormalige medewerker) –  Brabant4 november 2016
Ik heb anderhalf jaar als bezorger gewerkt.
Kranten rond brengen is best leuk werk.

Maar je moet de kranten afhalen op het depo, daar kom je in aanraking met agressie, schreeuwpartijen diefstal, fiets of auto kapot maken en pesterijen door de leiding.
Als je het meld bij je baas, krijg je als antwoord dat het het maar moet accepteren omdat hij vind dat je ,je aanstelt. Er heerst een angstcultuur, mensen die iets zeggen over de pesterijen of het opnemen voor het slachtoffer kunnen vertrekken of worden het volgend slachtoffer.
Pluspunten
Buitenwerk
Minpunten
Slechte leiding. Angstcultuur
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik vond het goed maar mijn salaris niet
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 oktober 2016
Ik moest 6 dagen per week kranten gaan ophalen bij postkantoor , en dan heb je meer dan 150 huisnummers die geabonneerd zijn bij persgroep , de moeilijkste van deze baan is je moet altijd aanwezig zijn en ook op sneeuw hagel en regen dagen ook .
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
geen handschoenen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede bezorgers
regio distributeur (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 juli 2016
Als je er voor de bezorgers bent, zijn zij er ook voor jou.
Alleen is dit nadelig voor je functie als regio regio distributeur.
Want je wordt altijd afgerekend om het onterechte niet behaalde klachten percentage. Daardoor zijn de inkomsten een stuk minder.
Er gaat ook veel meer tijd in zitten, dan de uren die er daadwerkelijke voor staan.

Zorg dat je er bent voor de bezorgers, gun hen eens wat extra`s.
Want zij zijn degene die in weer en wind bezorgen. Het hoofdkantoor kijkt alleen naar de cijfers en bedanken een ieder die niet aan hun verwachtingen voldoen.
Pluspunten
eigen invulling
Minpunten
de klachten norm is niet redelijk
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
Krantenbezorger (huidige medewerker) –  Waddinxveen25 februari 2016
ik werk alleen
je leert verantwoordelijk te zijn
het moeilijkste was onthouden welk krant een nieuw nummer heeft en dat je door weer en wind heen moet
het leukste was dat je op je eigen tempo kan werken
Pluspunten
eigen werk tempo
Minpunten
dat je door weer en wind heen moet
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Invaller bij Persgroep (voormalige medewerker) –  Apeldoorn13 januari 2016
voorbereid zijn op weer omstandigheden. op tijd de kranten behalen vanuit de ene stad en vervolgens bezorgen in een andere stad, binnen de tijd bezorgen terwijl ik de stad en de omgeving voor de eerste keer bezochte.
wat deze baan moeilijk maakt : nieuw gebieden de kranten bezorgen, midden in de nacht de huisnummers vinden,Soms te voet bezorgen want kon je niet met auto inrijden,voornamelijk slechte weer maakt dit allemaal nog moeilijker.
Leukste was de eind resultaat behalen daarnaast was dit afwisselende werk.
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
geen reserve auto
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Persgroep Distributie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 15 reviews
52
47
33
21
12

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,0Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Persgroep Distributie gesorteerd op locatie