Perry Sport Reviews

Alle 35 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgroeien en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
Storemanager (voormalige medewerker) –  Drenthe2 september 2019
Werken bij Perry Sport als erg positief ervaren. Er zijn veel mogelijkheden tot doorgroeien in verschillende filialen. Van sales expert en supervisor tot assistent- en storemanager. Ook op logistiek en Vm gebied mogelijkheid je te ontwikkelen.

De cultuur is erg prettig. Het is een platte organisatie waarin naast resultaat in omzet ook resultaat in persoonlijke ontwikkeling centraal staat.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ging helaas failliet
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Noord-Brabant16 juli 2019
Helaas failliet gegaan, winkel waar ik werkte is helaas gesloten.
Op zich een prima sfeer in de winkel.
Management, salaris en arbeidsvoorwaarden konden wel beter.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief
Verkoop medewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem4 november 2018
Perry heeft zijn eigen bedrijfscultuur vergeleken met Aktiesport.
Bij Perry ben ik kort werkzaam geweest en weinig mogen meemaken van het bedrijf.
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet gezellig
medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag25 oktober 2018
weinig aandacht
losse eindjes
geen aardige collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perry Sport
VERKOPER (voormalige medewerker) –  Den Haag21 september 2018
Hier heb ik mijn eerste verkoop ervaring op gedaan maar helaas niet lang gewerkt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige maar professionele werksfeer
Crewmember (voormalige medewerker) –  Goes9 augustus 2018
een jong en gezellig team waar iedereen hard werkt in team verband.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel wisseling van werkkracht maar betrokken management
Magazijnmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam Centrum8 mei 2018
Nemen mensen snel aan, zijn geïnteresseerd, stellen een doel voor dagelijkse omzet. Echte teammentalitiet maar daardoor ook vaak te laat klaar en buiten. Zeer chaotisch maar komt deels door de grootte van het filiaal. Positieve instelling met regelmatige feedback. Altijd ruimte voor klachten van de medewerkers en gaan er serieus en direct op in.
Pluspunten
Reiskostenvergoeding
Minpunten
Overwerken bij sluiting
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perry Sport
Stage (huidige medewerker) –  Breda12 februari 2018
Leerzame stage gehad. Na mij stage heb ik hier een half jaar fulltime gewerkt.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke omgeving
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 september 2017
bij Perry sport heb ik veel geleerd ik heb geleerd hoe je kunt bij verkopen ik heb geleerd hoe je de magezijn in orde maakt, Ik heb daar meer stage gelopen dan echt werken dus was echt meer leren leren leren!
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wel een gezellige zaak
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Groningen1 september 2017
Best wel eeen gezellige zaak aleen een beetje slecht geregeld met zaken enzovoort voorderest oke
Pluspunten
Niks
Minpunten
Geen bestek
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 13Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig ennfijn
Assistent f (voormalige medewerker) –  Papendrecht11 mei 2017
Werk er voor deeltijd omdat ze een sluitingsdatum hebben en wil daarna graag verder aan het werk maakt mij niet uit in wat heb alleen geen mbo diploma maar ben nergens vies voor doe alles voor werk
Pluspunten
Fijne collegas
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vaak zwaar onderbezet, weinig waardering
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam lijnbaan19 maart 2017
Heb bij Lijnbaan gewerkt, vaak zwaar onderbezet waardoor je extra hard moet werken waardoor je de klanten eigenlijk niet optimaal kunt helpen met het steeds overschakelen op klanten. Hierdoor kun je weinig vracht verwerken soms. Vond dat ik er weinig waardering voor kreeg. Kapot dood zweten op de zolder in de zomer zonder airco.

Wel leuke korting boven op korting met personeelskorting. Word veel aandacht gegeven aan trainingen.
Pluspunten
Personeelskorting, giftcard als kerstpakket, trainingen
Minpunten
Vaak onderbezet= harder doorwerken voor soms wel 3 man, geen leuke sfeer, Geen airco op de hete zolder verdieping
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Door de jaren veel verandert wat niet ten goede voor de medewerkers en sfeer.
Parttime verkoopster (voormalige medewerker) –  Maastricht22 oktober 2016
Afwisselend werk, elke dag was anders.
Van parttime verkoopster opgegroeid tot storemanager Maastricht.
We hadden met de vaste krachten een hechte groep en waren collegiaal naar elkaar.
Het leukste vond ik klanten gelukkig de winkel zien verlaten.
Pluspunten
Mogelijkheid tot vaste dagen werken
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede Werkgever
Assistent Storemanager (voormalige medewerker) –  Enschede en Apeldoorn7 september 2016
Een goede werkgever waarin er altijd een goede balans bleef tussen werk en prive en er ook altijd tijd was voor gezelligheid na werktijd.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Assistent Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom7 mei 2016
Jaren met plezier gewerkt, helaas kwam er een faillissement aan
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en drukke werkplek
Administratief medewerker, Parttime (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 april 2016
Begon om 7.00 met het logistieke gedeelte, dan het klaarmaken van de winkel dat deze om 10.00 open kan. En daarna de rest van de administratie, urenregistratie en wat verder moest gebeuren.
Ik heb geleerd om beter samen te werken.
We hadden met de collega's onder elkaar een goede werksfeer.
Heb moeilijkste van deze baan was de communicatie met het hoofdkantoor. omdat alles over teveel schijven ging.
Het leukste van de baan was dat het wisselend werk was
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
slechte communicatie en lage bezetting
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en goed samenwerkend team
Time-Out Footwear (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost1 april 2016
gezellig en goedwerkend team om mij heen, hoofdkantoor geen echte mening over
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super werkomgeving
STOREMANAGER (huidige medewerker) –  Hardenberg4 maart 2016
Geweldige tijd en team en doorgroei mogelijkheden veel interne opleidingen en bijzondere Focusdagen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Rijswijk2 maart 2016
Leuke klanten , prettige collega,s.
Altijd wat te doen, je verveeld je nooit.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed leerzaam bedrijf
Assistent storemanager (voormalige medewerker) –  Den Bosch29 februari 2016
goede werksfeer met een mooie commerciele insteek mbt. het aanbieden van de juiste producten naar de klant.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Perry Sport. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 35 reviews
510
416
35
22
12

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur