Perry Sport
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Perry Sport Carrières en werk

Over ons
Winkelen bij Perry is een experience. Onze winkels zijn ruim, overzichtelijk, sfeervol en avontuurlijk. Elke sport heeft zijn eigen sfeer. Daarom zijn de winkels ingedeeld in verschillende belevingswerelden, waarbij alle artikelen van een bepaalde sport bij elkaar zijn gegroepeerd. Dit maakt het voor de klant duidelijk en overzichtelijk.

De geschiedenis
 – meer... van Perry gaat terug tot 1866, toen de eerste winkel in Amsterdam werd geopend. Met inmiddels meer dan 40 winkels, en circa 500 medewerkers zijn we al jaren nummer één voor sport, lifestyle en adventure.

Perry wil mensen intensiever in beweging brengen, zowel op sportief gebied als in de persoonlijke ontwikkeling. Dit komt onder meer naar voren in de slogan Keep Moving!


Onze medewerkers maken het verschil en zijn de dragers van onze ambitie en het merk ‘Perry’. Bij Perry werken mensen die het beste uit zichzelf willen halen!


Kortom, je werkt voor de nummer 1 in sport, lifestyle en adventure!Perry onderdeel van:

JD Sports heeft sinds 13 april 2016 Perry en Aktiesport overgenomen. Samen vormen deze twee bedrijven Sports unlimited Retail. JD Sports is de toonaangevende retailer van sneakers en sports fashion in het Verenigd Koninkrijk en Europa. JD Sports is onderdeel van de groep JD Sports Fashion plc. Deze groep heeft meer dan 900 winkels verdeeld in verschillende formules. Ze zijn trots ophet feit dat ze altijd de nieuwste producten van A merken kunnen aanbieden aan hun klanten. In Nederland heeft JD Sports +/- 20

winkels.
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij Perry Sport te werken?

3,8
Werk-privébalans
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
4,0
Bedrijfscultuur