Werken bij Perry

Welkom in de wereld van Perry. Leuk dat je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken. Als je op onze carrière site kijkt, kun je niet alleen de laatste vacatures vinden, maar ook alle ins & outs over het werken bij Perry. Een unieke site die gemaakt is dóór teamleden vóór nieuwe collega’s. En dat zegt alles over hoe het werken bij Perry is.

Werk je bij Perry, dan heb je oprechte interesse in de klant en beschik je altijd over de juiste productkennis waardoor je de klant optimaal kunt adviseren en de juiste service kunt bieden. Wij zien graag dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen binnen de functie of hogerop en hebben daarvoor een actief trainings- en opleidingsprogramma.

Binnen Perry gaan we op een informele manier met elkaar om, we staan open voor ideeën en waarderen initiatief. Bovendien belonen wij je naast je salaris voor geleverde topprestaties d.m.v. bonussen en incentives. Personeelskorting, goede pensioenregeling, aantrekkelijke kortingen op verzekeringen en andere goodies kun je ook verwachten.

Wil jij meer weten over de wereld van Perry en word jij onze nieuwe collega? Reageer dan op één van onze vacatures of kijk verder op www.werkenbijperrysport.nl!

Kernwaarden

Bij Perry hebben we vijf kernwaarden die laten zien waar wij voor staan, in onze service en in onze teamplay.

- Lef
- Inspirerend
- Zelfverzekerd
- Energiek
- Kennisgericht

Reviews

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 33 reviews
59
416
34
22
12
Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,7
Bedrijfscultuur
4,0

Salarissen

8 salarissen doorgegeven
€ 3.500 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.800
€ 5.700
10 salarissen doorgegeven
€ 4.000 per maand
€ 1.800
€ 5.700

Over Perry Sport

Perry biedt een unieke mix van sports, lifestyle en adventure. Het aanbod bevat een combinatie van leading brands als Nike, Adidas en Under Armour én nieuwkomers als bijvoorbeeld Kari Traa en Fjällräven. Het Perry aanbod bestaat niet alleen uit (sport)kleding en (sport)schoenen, maar biedt ook een variatie aan technische sports equipment en outdoor – meer... 

  • It's cold outside ❄️ Shop jouw handschoenen bij Perry.
  • Run Warm, run visible. I Never Quit. Nu 50% korting op het 2e artikel van INQ. #Keepmoving #INeverQuit #running
  • Run Warm, run visible. I Never Quit. Nu 50% korting op het 2e artikel van INQ. #Keepmoving #INeverQuit #running
  • Break the rules of sameness. Shop de nieuwste collectie van Ellesse exclusief bij Perry. #Keepmoving #Perryexclusive #Ellesse #retro
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Oosteinderweg 247b
1432 AT Aalsmeer
Medewerkers
501 tot 1.000
Branche
Links
Perry Sport op Instagram
Werken bij Perry Sport

Facebook