Perflexxion Reviews

Alle 37 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Persoonlijke uitzendorganisatie
Intercedent (voormalige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs27 februari 2019
Perflexxion is een goede werkgever die veel persoonlijke aandacht geeft aan haar werknemers en uitzendkrachten. Dit zorgt ervoor dat je met veel plezier naar je werk gaat en een stapje extra zet voor je werkgever.
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jonge, frisse organisatie die met je meedenkt!
Medewerker snijkeuken (huidige medewerker) –  Barendrecht21 februari 2019
Wat een fijne club mensen bij Perflexxion. Ze weten waar ze over spreken, denken met je mee en zetten zich op alle fronten in om je aan een baan te helpen. Top...!
Pluspunten
Snelheid
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecto
Orderpicker (huidige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs20 februari 2019
Fijne werkgever waar je goed onder de pannen bent. Goed georganiseerd uitzendbureau met oog voor hun werknemers
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan aan overgehouden
Intercedent (huidige medewerker) –  Recruitment Intercedent20 februari 2019
Ik werk hier al sinds april met heel veel plezier, begeleiding super!
Pluspunten
Begeleiding
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet meer doen
Medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum5 november 2018
Alleen tijd verspilling,er zijn betere werkgevers dan dit ,DUS HIER NIET DOEN!!!!!!!!!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Veel
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 10Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onprofessionele organisatie
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 oktober 2018
Heb zo vaak gesolliciteerd en nooit een terugkoppeling gekregen. Een uitzendbureau waar je niet voor wilt gaan werken. Allemaal Weggooiers. Vandaar dat je niet word terug gebeld. Vroeg of laat gaan ze toch failliet. Is het niet waard om voor te werken.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alleen maar
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je krijgt weinig waardering en daarnaast is er veel verloop van collegas.
Intercedente (voormalige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs14 augustus 2018
De waardering wordt niet zichtbaar gemaakt in loon maar ook niet in vrije dagen. Daarnaast is het verloop hoog door de slechte waardering waardoor er een rotte sfeer hangt.
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 13Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een mooi bedrijf om jezelf te ontwikkelen
Recruitment Consultant (voormalige medewerker) –  Heemskerk30 juli 2018
Wanneer je ambitie hebt om in de recruitment te gaan werken is dit zeker een bedrijf waar je jezelf kan ontwikkelen tot recruitment consultant, sales consultant of vestigingsmanager.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel fijn uitzendbureau!
Receptioniste/telefoniste (huidige medewerker) –  Waddinxveen31 augustus 2017
Perflexxion Barendrecht heeft mij goed geholpen bij het zoeken van een nieuwe functie. Het contact met hen is fijn en gemakkelijk, zij zijn altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen.
De toegewezen functie is erg leuk, goed salaris en geregeld wordt bij mij als ook bij het bedrijf de tevredenheid nagegaan.
Pluspunten
Goed salaris, betrokken.
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 15Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke organisatie waar je persoonlijk wordt behandeld. Ook werken zij met leuke bedrijven samen en allemaal voor langere tijd. Ik heb hier wat bijverd
Productie/Orderpick (voormalige medewerker) –  Barendrecht23 augustus 2017
Leuke organisatie waar je persoonlijk wordt behandeld. Ook werken zij met leuke bedrijven samen en allemaal voor langere tijd. Ik heb hier wat bijverdient om op reis te kunnen, kom na mijn reis zeker terug!
Pluspunten
Persoonlijk, netjes
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 11Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perflexxion, discriminatie of toch niet?
parttime chauffeur (voormalige medewerker) –  Barendrecht11 mei 2017
Ik heb als gepensioneerde 65+ man een aantal malen gesolliciteerd als parttime chauffeur bij Perflexxion maar werd per email afgewezen. Er werd geen reden gegeven voor de afwijzing, maar het vermoeden mijnerzijds is dat mijn leeftijd van 65+ niet aanvaardbaar is/was. De regering wil dat mensen doorwerken tot 67 jaar, maar in de praktijk is dat een stuk moeilijker. Vooral uitzendbureaus hebben hier geen boodschap aan. Erg jammer als je nog volop in het leven staat en fit van geest en lichaam bent.
Was deze review waardevol?Ja 102Nee 21Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrokken en innovatieve Organisatie
Sales Representative (huidige medewerker) –  Waalwijk29 december 2016
Perflexxion heb ik tot nu toe leren kennen als een prettige, informele organisatie. Ze zijn persoonlijk en initiatieven zijn altijd welkom, want de werksfeer zeer prettig maakt. Klanten zijn partners, we proberen werking en HR advies per bedrijf te personaliseren en met succes!
Pluspunten
Fijne werksfeer, ontwikkelingsmogelijkheden, ruimte voor eigen inbreng
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 13Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht betaald
Timmerman (voormalige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs14 april 2016
Uurloon voor timmerman is erg weinig
Ze denken meer aan hun eigen portomonee.Zo veel mogelijk verdienen over de rug van een ander.
Was deze review waardevol?Ja 58Nee 24Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk
Magmoed (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland19 januari 2016
Als buitenlander nooit solliciteren bij deze uitzendbureau, want je word toch niet aangenomen zonde van je tijd om je tijd te verspillen !! Je wordt uitgenodigd krijg allemaal mooie woorden om je heen dat je kan werken! Uiteindelijk word je nooit gebeld! Nou dat is Perflexxion, conclusie ze nemen alleen Nederlanders aan
Pluspunten
Ze maken je zoet met leuke woorden
Minpunten
Uiteindelijk word je niet aangenomen!!
Was deze review waardevol?Ja 107Nee 68Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zakelijke sfeer met een goede werkdruk
verhuizer en orderpicker (huidige medewerker) –  berkel en rodenrijs6 oktober 2014
het werk is op zich vrij simpel met weinig vooruitzichten.Ik ben verhuizer en orderpicker, waarbij ik voldoende uren kan maken en een redelijk salaris heb. alleen is het wel zo, bij de bedrijven waar ik werk, je niet echt ontwikkelingsmogelijkheden hebt.
Pluspunten
goede persoonlijke begeleiding
Minpunten
geen vaste uren
Was deze review waardevol?Ja 110Nee 35Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer prettig om voor te werken.
Productie medewerker (huidige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs, ZH6 februari 2014
Zeer prettige mensen, die jou ook als mensen behandelen. Het uitzendbureau belt, appt of mailt je m.b.t. werk en controleert altijd of je kunt. kan je niet, dan doen zij hier nooit moeilijk over. Qua administratie en salaris hebben zij alles op orde en heb ik nog nooit ergens om hoeven vragen.
Was deze review waardevol?Ja 115Nee 30Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Perflexxion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 37 reviews
523
43
32
22
17

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,0Bedrijfscultuur