Reviews voor Productiemedewerker (m/v) bij Perflexxion

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 38 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne samenwerking
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Haarlem13 juni 2019
Ik wil Perflexxion bedanken voor het snelle schakelen! en het helpen aan de leuke baan.
Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en het contact verliep heel fijn.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel druk en weinig compenseren
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs6 mei 2019
Ik werkte dus via perflexxion bij koppert en ze beloven je dus doorgroei mogelijkheden totaal niet waar.
Er heerst daar vriendjes politiek daar in de zin van dat als je iemand kent die al daar binnen heb het dan over de chefs of ze kennen iemand die dus goed bevriend is met hun dan krijgen die voorrang op jouw ook al werk je daar langer dit is niet overdreven, ik heb het meegemaakt gehoord en gezien. Er is daar nog nooit een uitzendkracht geweest met een vaste contract misschien maar letterlijk 1 persoon en die werk daar 3 jaar, kortom als je zekerheid wilt zal ik je niet aanraden om aar koppert hofweg te gaan. Over perflexxion zelf heb ik niet veel te zeggen ze helpen je goed alleen jammer dat ze zich daar niet in verdiepen voordat ze je daar sturen om te gaan werken.
Pluspunten
Optijd klaar
Minpunten
Geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie medewrker
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Barendrecht4 mei 2019
Als je 52 jaar oud bent word je niet aangenomen.
Terwijl is nog aan ze gevraagd heb per mail of het leetijds gebonden is.

Zet dat voortaan in de advertentie dat er alleen jongere mogen solliciteren
Pluspunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een onderscheidend uitzendbureau die afspraken na komt!
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Waalwijk10 april 2019
Gezellige sfeer, wordt hard gewerkt en afspraken worden nagekomen! Ik heb een goed gevoel bij Perflexxion en wat ik heel fijn vind is dat het team het heel persoonlijk maakt!
Pluspunten
Persoonlijk
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super fijne samenwerking
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Heemskerk9 april 2019
Na een prettig sollicitatiegesprek op de vestiging is er direct geschakeld. Na 1 dag kon ik op gesprek bij de opdrachtgever en daarna direct begonnen. Echt een aanrader!
Pluspunten
Snel geschakeld
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn uitzendbureau
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs19 maart 2019
Perflexxion heeft mij aan een leuke baan geholpen,waar ik elke dag met plezier naar toe ging.
Altijd op tijd m,n salaris gehad Kelly en Merwe zijn 2 toffe meiden waarbij je altiid met een vraag terecht kan
en je goed helpen.
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een zeer prettige uitzendorganisatie om mee samen te werken
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Barendrecht10 maart 2019
Perflexxion Barendrecht is een geweldige uitzendgroep met medewerkers die met je meedenken en voor je klaarstaan.
Het persoonlijk contact is aangenaam en zijn altijd bereikbaar voor al je vragen.
Afspraken worden nagekomen en qua administratie hebben ze alles prima op orde, plus nog eens goede verdiensten ook.
Perflexxion is een aanrader , de medewerkers hebben een hele goede indruk bij mij achtergelaten, ik kan niet anders zeggen, top en bedankt.
Pluspunten
Goed persoonlijk contact, komen afspraken na.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer prettig om voor te werken.
Productie medewerker (huidige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs, ZH6 februari 2014
Zeer prettige mensen, die jou ook als mensen behandelen. Het uitzendbureau belt, appt of mailt je m.b.t. werk en controleert altijd of je kunt. kan je niet, dan doen zij hier nooit moeilijk over. Qua administratie en salaris hebben zij alles op orde en heb ik nog nooit ergens om hoeven vragen.
Was deze review waardevol?Ja 116Nee 30Rapporteren

Zie meer reviews over Perflexxion

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Perflexxion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 38 reviews
523
43
32
22
18

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Perflexxion gesorteerd op locatie