Perflexxion Reviews

Alle 42 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Recruitment Consultant (huidige medewerker) –  Barendrecht29 oktober 2019
Een jong, informeel bedrijf waar je ruimschoots de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen. Een hecht, gezellig team van collega's die je met alle liefde ondersteunen in je werk. Als starter in de functie recruitment specialist zit je met een hoop vragen en ik merk dat ik bij iedereen terecht kan om deze te uiten wat ervoor zorgt dat je snel gewend raakt aan de mensen om je heen. Daarnaast ben je hierdoor sneller in staat de werkzaamheden onder de knie te krijgen.
Pluspunten
Een gezellig potje kaarten tijdens de pauzes
Minpunten
Soms wat rumoerig op de vestiging
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perflexxion is een voorbeeld voor werkgevers
Intercedente (huidige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs7 oktober 2019
Vanaf dag 1 ben ik onwijs goed ontvangen. Heel vriendelijk en er hangt een goede sfeer.
De sollicitatie procedure was duidelijk. Er werden veel vragen gesteld zodat ze zeker weten dat de juiste mensen, op de juiste plek terecht komen. Dit zorgt voor kwaliteit en dat is precies wat hun willen kunnen leveren! Perflexxion is een voorbeeld voor elke werkgever. Ga zo door !
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke ervaring
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Nederland1 oktober 2019
Fijn uitzendbureau, hielp mij aan een leuke baan als koerier, ik ben 50, tegenwoordig maakt dat dus niet meer uit. Helaas was de job voor korte tijd, maar heb wel lekker veel ervaring opgedaan. Wellicht tot een andere keer.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onrealistische eisen
bijbaan (voormalige medewerker) –  Barendrecht5 juli 2019
eisen:

- je hebt een nobelprijs voor de vrede
- je bent de paus
- je bent gepromoveerd in de raketwetenschappen
- je bent bodybuilder en 2,40m lang

naïeve bedrijven zoals deze zouden failliet moeten gaan, hopelijk de volgende crisis.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne samenwerking
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Haarlem13 juni 2019
Ik wil Perflexxion bedanken voor het snelle schakelen! en het helpen aan de leuke baan.
Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en het contact verliep heel fijn.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perflexxion is een fijn bedrijf om voor te werken!
Intercedente (voormalige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs16 mei 2019
Ik heb 2 jaar als intercedent gewerkt bij Perflexxion. Er is genoeg ruimte voor ontwikkeling en jouw werk wordt hier gewaardeerd! Ik heb gewerkt met super leuke collega’s (ik mis ze namelijk)

Bedankt Perflexxion!
Pluspunten
Informele sfeer
Minpunten
De airco stond vaak aan op kantoor :p
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel druk en weinig compenseren
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs6 mei 2019
Ik werkte dus via perflexxion bij koppert en ze beloven je dus doorgroei mogelijkheden totaal niet waar.
Er heerst daar vriendjes politiek daar in de zin van dat als je iemand kent die al daar binnen heb het dan over de chefs of ze kennen iemand die dus goed bevriend is met hun dan krijgen die voorrang op jouw ook al werk je daar langer dit is niet overdreven, ik heb het meegemaakt gehoord en gezien. Er is daar nog nooit een uitzendkracht geweest met een vaste contract misschien maar letterlijk 1 persoon en die werk daar 3 jaar, kortom als je zekerheid wilt zal ik je niet aanraden om aar koppert hofweg te gaan. Over perflexxion zelf heb ik niet veel te zeggen ze helpen je goed alleen jammer dat ze zich daar niet in verdiepen voordat ze je daar sturen om te gaan werken.
Pluspunten
Optijd klaar
Minpunten
Geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 8Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie medewrker
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Barendrecht4 mei 2019
Als je 52 jaar oud bent word je niet aangenomen.
Terwijl is nog aan ze gevraagd heb per mail of het leetijds gebonden is.

Zet dat voortaan in de advertentie dat er alleen jongere mogen solliciteren
Pluspunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schrijft het er gewoon als je geen oudere aanneemt
chauffeur bestelauto (voormalige medewerker) –  Barendrecht1 mei 2019
Als voor je klanten geen oudere werknemers aan wil nemen schrijf het gewoon in de advertentie. Je moet niet denken dat oudere werknemers niet willen werken of dat ze verplicht solliciteren.
Ga van de positieve kant uit dat deze mensen nog graag werken in een tijd van krapte op arbeidersmarkt mag je blij zijn dat er oudere solliciteren. Maar ik snap het ze willen de snelle jonge spelen, kijk mij nou een ik regel ff een stel medewerkers voor mij klanten en daar horen personen boven de 55 niet bij. Begrijp een ding hoog moet komt voor de val
Pluspunten
geen
Minpunten
mensen boven 50 krijgen geen kans
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super aardige medewerkers
Allround medewerkster (voormalige medewerker) –  Bleiswijk15 april 2019
Sanne Verleg heeft mij super snel aan een nieuwe en hele leuke baan geholpen. Ze is zeer geïnteresseerd en als ze langs komt bij het bedrijf, maakt ze altijd even een praatje met je. Ook als er iets is, maakt ze het altijd gelijk in orde. Kortom echt een goed uitzendbureau, met super leuke mensen.
Pluspunten
Alles wordt goed geregeld
Minpunten
Heb ik niet
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede begeleiding
Heftruckchauffeur (huidige medewerker) –  Oosterhout12 april 2019
Werken hard voor je en bellen ook echt wanneer ze een leuke baan voor je hebben. Dankzij Perflexxion heb ik het super naar mijn zin bij mijn nieuwe baan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfectxxion
Operator (huidige medewerker) –  Waalwijk11 april 2019
Ik ben Perflexxion erg dankbaar dat ze mij hebben geholpen bij het vinden van de geschikte baan. Na een super fijn onthaal en gesprek hebben ze elke dag warm contact gehouden en werd ik precies op de hoogte gehouden bij wat de stand van zaken was. Na een week ben ik meteen gestart en hebben mij de kans gegeven om tegelijkertijd een opleiding Vapro B te volgen.

Dankjewel Team Waalwijk!
Pluspunten
Warm onthaal!
Minpunten
Geen koekje bij de koffie
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf dat voor je klaar staat!
Heftruckchauffeur (huidige medewerker) –  Waalwijk10 april 2019
Via Perflexxion de baan gevonden die ik zocht! Werk nu met plezier als heftruckchauffeur binnen een ervaren bedrijf! Enorm bedankt voor deze kans en jullie hulp.
Pluspunten
Interesse die ze tonen, heel mooi!
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn uitzendbureau, komen afspraken na
Heftruckchauffeur (huidige medewerker) –  Oosterhout10 april 2019
Ze staan voor je klaar. Als ik vragen heb, staan ze mij altijd telefonisch of via mail te woord.
Pluspunten
Binnen 4 dagen werk gevonden
Minpunten
Hectisch in het begin
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een onderscheidend uitzendbureau die afspraken na komt!
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Waalwijk10 april 2019
Gezellige sfeer, wordt hard gewerkt en afspraken worden nagekomen! Ik heb een goed gevoel bij Perflexxion en wat ik heel fijn vind is dat het team het heel persoonlijk maakt!
Pluspunten
Persoonlijk
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super fijne samenwerking
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Heemskerk9 april 2019
Na een prettig sollicitatiegesprek op de vestiging is er direct geschakeld. Na 1 dag kon ik op gesprek bij de opdrachtgever en daarna direct begonnen. Echt een aanrader!
Pluspunten
Snel geschakeld
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf goed snel en duidelijk geholpen
Chauffeur CE (huidige medewerker) –  Heemstede1 april 2019
Met veel plezier aan de slag gegaan waarbij ik goed ondersteund ben alles is duidelijk en problemen worden snel opgelost
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer en fijne bedrijfscultuur.
Process Operator (huidige medewerker) –  Rotterdam27 maart 2019
Perflexxion is een betrouwbare arbeidsbemiddelaar en heeft mij gekoppeld aan een mooi bedrijf met doorgroeimogelijkheden en een fijne bedrijfscultuur. Je kunt er jezelf zijn en je talenten tot uitwerking laten komen.
Pluspunten
goede arbeidsvoorzieningen en fijne en veilige werkomgeving
Minpunten
Wel vroeg beginnen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn uitzendbureau
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs19 maart 2019
Perflexxion heeft mij aan een leuke baan geholpen,waar ik elke dag met plezier naar toe ging.
Altijd op tijd m,n salaris gehad Kelly en Merwe zijn 2 toffe meiden waarbij je altiid met een vraag terecht kan
en je goed helpen.
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bureau dat de juiste match weet te maken en afspraken nakomt
HR medewerker (huidige medewerker) –  Mijdrecht18 maart 2019
Benaderd door dit bureau voor een leuke vacature. Tonen zeer veel interesse en komen afspraken na.
Weten de juiste match te maken.
Ik ben tot nu toe enorm tevreden.
Pluspunten
Snelle reacties, goed contact, komen afspraken na
Minpunten
Nog niet gevonden
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Perflexxion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 42 reviews
525
45
32
22
18

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur