Video afspelen via YouTube-knop
Perflexxion

Foto's van Perflexxion

Van Instagram

Liever niet solliciteren op afstand, maar gewoon face to face op één van onze vestigingen? Dat kan! We hebben speciale gespreksschermen laten maken die de verspreiding van Covid-19 zoveel mogelijk tegengaan.... Zoek je een baan? Bekijk onze vacatures via de link in de bio en solliciteer vandaag nog!
We zijn live met onze nieuwe website. Sinds begin dit jaar zijn al onze trainingen en allerlei andere diensten die te maken hebben met opleiding en ontwikkeling, ondergebracht onder de merknaam Perflexxion Academy.
Dit verdient uiteraard een mooie website met diverse video's en een uitgebreide toelichting over onze trainingen. Neem snel een kijkje op de Perflexxion Academy website via de link in de bio.
In verband met Hemelvaartsdag zijn onze vestigingen donderdag 21 mei en vrijdag 22 mei gesloten. Wij zijn uiteraard vandaag, morgen en woensdag telefonisch en per mail goed bereikbaar.

#Hemelvaartsdag #gesloten
Vandaag is het de Internationale Dag van de Verpleging. Zeker in deze tijd een dag om extra bij stil te staan en alle mensen in de zorg in het zonnetje te zetten. Bedankt toppers!

#dagvandeverpleging #toppers #samensterk #onmisbaar #dankjulliewel
We kijken met een positief en trots gevoel terug naar de maand april. Wat goed om te zien hoe onze collega's, opdrachtgevers en flexkrachten er de schouders onder hebben gezet, met toffe initiatieven zijn gekomen en een ongelooflijke veerkracht hebben laten zien. 
Zo heeft onze vestiging in Waalwijk in april een groei van bijna 12% weten te realiseren t.o.v. van maart. Mooi dat zoveel gemotiveerde werkzoekenden aan een baan geholpen zijn! 
Afgelopen maand stond ook in het teken van mooie jubilea, onze trainer Wouter en administratief medewerkster Sylvia waren namelijk 5 jaar in dienst. Wij hopen dat jullie beiden nog lang bij ons werkzaam zullen blijven.

#trots #hoogtepunten #perflexxion #jubileum
Onze opdrachtgever in Berkel en Rodenrijs zit te springen om nieuwe medewerkers die direct aan de slag kunnen. Wij zoeken hiervoor mensen die de handen uit de mouwen willen steken en geen probleem hebben met fysiek zwaar werk. Die houden van afwisselend werk binnen een team met leuke collega's en een leuk bruto uurloon van € 11,25 p.u.. De vacature Ontruimer / Verhuizer staat nu bij ons online, dus pak die baan en ga voor meer informatie of om direct te solliciteren naar de link in de bio. 
#ontruimer #verhuizer #baan #werk
Onze vestigingen zijn in verband met dodenherdenking en Bevrijdingsdag aanstaande maandag 4 mei en dinsdag 5 mei gesloten. Vanaf woensdag 6 mei zijn wij weer bereikbaar. Uiteraard zijn wij vandaag tot 17:00 telefonisch en per mail bereikbaar. 
#bevrijdingsdag #dodenherdenking #vrijheid
Onze nieuwe Perflexxion vestiging Etten-Leur was 6 weken geleden nog niet eens officieel geopend en ook hier werden onze collega's verzocht vanuit huis te gaan werken! Een bijzondere situatie, maar dat lijkt voor onze kanjers in Etten-Leur geen enkel probleem te zijn. Vanuit haar thuiswerkplek is Sylvia hard aan het werk voor onze opdrachtgevers en kandidaten in de regio Noord-Brabant.
Samen met haar collega Courtney doet zij haar uiterste best om de juiste match te maken en werkzoekenden aan een leuke baan te helpen. En ook in deze tijden blijkt dat hun werkervaring bijdraagt aan een positief resultaat. Sylvia geeft aan: 'wij waarderen het enorm dat al onze uitzendkrachten zo hard aan het werk zijn in deze hectische periode. Hou vol en samen staan we sterk!' Ben jij nog op zoek naar een baan in de regio Noord-Brabant, neem dan contact op met Sylvia via: smetlicky@perflexxion.nl

Van mensen

Foto's 1 - 3 van 3