Perfetti Van Melle Reviews

18 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 112 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sweetfull experience
International Brand Manager (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam4 februari 2019
It's a great company with amazing brands that contribute to the joy of people and sharing communities. Being a part of that is very fun and meaningful.
Pluspunten
Secondary benefits
Minpunten
A lot of layers to go through in order to get approval
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke gezellige samenwerking met vast personeel
Operator/Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Breda26 november 2018
Jammer dat uitzendkrachten zichzelf zo lang moeten bewijzen voordat ze een contract krijgen. Ikzelf heb 10 jaar daar gewerkt als uitzendkracht zonder vast contract te krijgen.
Pluspunten
Leuk werk fijne collega's
Minpunten
Vaak geen werk voor uitzendkracht in de winter periode
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoge werkdruk
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  BREDA17 augustus 2018
je moet goed tegen de drie ploegen kunnen.
ze werken namelijk tegen de klok in.
maar daardoor heb je wel een lang weekend.
Minpunten
te strenge regels
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
welk bedrijf is nog begaan met uitzend krachten (niet veel )
operator pis paal (voormalige medewerker) –  Weert13 november 2017
als operator wordt je er zeer slecht begeleid en in gewerkt , heb dit aangekaart bij des betreffende operators en zeiden dat ze dat niet mochten omdat daar geen tijd voor was ,,dus lekker alles zelf uit zoeken daar .ben zeer ervaren operator maar dit heb ik nog nooit gehord en meegemaakt. 2 minuten te lang in de pauze en je krijgt als uitzend kracht al commentaar .ze zoeken het maar uit daar,ben vertrokken .
Pluspunten
kantine
Minpunten
veel
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
grote kantine en fijne collega`s
machine operator (voormalige medewerker) –  Breda15 oktober 2017
fijn en goed werk en mogelijkheid voor t uitvinden van nieuw snoepje en mogelijk tot door groeien naar andere functie.
Pluspunten
goede kantine met mogelijk tot warm eten
Minpunten
te warm in fabriekshal
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne tijd gehad
alllround operator (voormalige medewerker) –  pakkerij11 oktober 2017
30 jaar met liefde en plezier gewerkt. fijn tijd gehad
Pluspunten
veel mogelijkheden voor opleidingen
Minpunten
shiftmanager kan niet met mensen omgaan
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan als operator in een zoete omgeving
voedingsmiddelen-operator (voormalige medewerker) –  Breda31 mei 2017
Leuke tijd gehad als operator in 3 ploegen voor uitzendbureau.
Afwisselend werk en goede werksfeer.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Na een week werken plakt alles in de fabriek aan elkaar van de suikerstof.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zou ik daar nooit willen werken.
Procesoperator (voormalige medewerker) –  Breda12 november 2016
Je bent daar een nummer (robot). Maanden 3 ploegen gedraaid (voor 200 euro) en toen ik mijn examen wilde doen mocht het niet.
Het is daar "een voor jou tien anderen" mentaliteit.
Pluspunten
geen
Minpunten
slecht betaald
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb daar altijd met veel plezier gewerkt. Er was altijd een hele gezellige sfeer waarin iedereen toch hard werkte.
Productiemedewerker/machinebediende (voormalige medewerker) –  Weert20 maart 2016
Iedereen werkte daar met veel plezier en iedereen was heel erg collegiaal.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en collegiale afdeling
Customer Service Representative (voormalige medewerker) –  Breda18 februari 2016
Afwisselende baan, met elke dag verassingen en uitdagingen om aan te gaan. Fijne collega's
Pluspunten
Flexibele werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer
machinebediener (voormalige medewerker) –  Weert, LI28 augustus 2015
Ontzettende prettige werksfeer mede doordat ik daar hele fijne collega's heb
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productiemedewerker
machinebediener (mechanisch operator (voormalige medewerker) –  Breda2 april 2015
Het inpakken van producten.Machines bijhouden.Het was heel gezellig bij deze bedrijf.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een afwisselende baan
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda, NB6 maart 2015
je begint je dag met de overdracht, dan controleer je of alle materialen die de vorige collega gebruikt en klaar heeft staan kloppen. dan ga je aan de slag je leert complete productieprocessen uitvoeren en verschillende machines draaien je werkt met fijne collega's. het moeilijkste is het ombouwen van sommige machines en het leukste is het afwisselende werk
Pluspunten
werklocatie was vlak bij woonadres
Minpunten
gee min punten
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een positieve en gezellige sfeer bij Perfetti van Melle
Shiftmanager (huidige medewerker) –  Weert, LI4 januari 2015
Het is een leuk bedrijf om te werken.
Variatie in het werk en doorgroeimogelijkheden maken Perfetti van Melle hoe ze zijn als bedrijf.
Collega's zijn allemaal top!

Het moeilijkste voor mij was stoppen en naar huis gaan, omdat mijn baan leuk is.
Het leukste van mijn baan is het complete plaatje, het werken met mensen, machines, bestaande en nieuwe producten.
Pluspunten
gratis snoep
Minpunten
''File'' terug naar huis toe!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interessant innovatief bedrijf waar de medewerker volop kansen krijgt
productiechef (voormalige medewerker) –  Weert, LI11 januari 2014
Medewerkers zijn het werkkapitaal, probeer hier op een uitdagende manier alles ui te halen, geef tijdige informatie ( werkoverleg)
Commitment is groot, mensen voelen zich betrokken , zijn zeker geen nummer

Desalniettemin moeten er wel resultaten behaald worden, dat is het uitdagende.
Pluspunten
fijne werkomgeving
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer met vriendelijke collega's
Inpakster (voormalige medewerker) –  Weert, LI6 september 2013
Perfetti van Melle is een fabriek waar voornamelijk snoep wordt geproduceerd voor fruitella en mentos.
De werksfeer is goed alleen is het wel flink aanpoten geblazen.
De directie zelf zie je bijna niet.
Pluspunten
De gezellige werksfeer
Minpunten
?
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en makkelijk, niet al te zwaar, werk.
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Weert5 november 2012
Je doet de hele dag hetzelfde werk, jammer geen afwisseling.
Ik had het naar m'n zin en had leuke spontane collega's.
Er was niets wat moeilijk was en het leukste was dat je niet alleen werkt, maar met collega's en dat het werk niet te zwaar is.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren

Zie meer reviews over Perfetti Van Melle

Je kan het volgende proberen:

Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Perfetti Van Melle. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 112 reviews
540
440
323
26
13

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Perfetti Van Melle gesorteerd op locatie