PDZ Uitzendbureau Reviews

Alle 14 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ze doen wat ze beloven
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Zaandam12 februari 2019
Ik heb van oktober 2018 tot maart 2019 via PDZ gewerkt als receptioniste. Als uitzendbureau steken ze met kop en schouders uit boven de concullega's, die niet allemaal even zorgvuldig zijn.

PDZ is betrokken, komt afspraken snel en correct na en houdt ook later nog een vinger aan de pols.
De medewerkers waar ik mee te maken heb gehad, hebben allemaal een 'personal touch', die zeer prettig aandoet.
Ik kan ze, kortom, zeer aanbevelen!
Pluspunten
Bijzonder prettige contacten
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beste uitzendbureau
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Beverwijk12 februari 2019
Beste uitzendbureau die je kan wensen
Ik werk bijna jaartje voor PDZ
De medewerker van pdz zijn super vriendelijk, de informatie die ze aan je geven zijn super duidelijk.
Als ik vragen heb helpen ze mij direct
Er werd opleiding aangeboden
Pluspunten
Vriendelijk
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De werkomgeving is aangenaam
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Beverwijk9 februari 2019
PDZ is betrouwbaar, goed om ermee samen te werken.
Pluspunten
Komt de afspraken na
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzettend goede samenwerking met elkaar
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Beverwijk8 februari 2019
Ik ben begonnen bij pdz in mei 2018, met als gedachte dat ik aan hand hiervan een doorstart zou maken ergens anders.
Binnen 1 week had ik door goede communicatie al weer werk.
Omdat het zo goed verliep heb ik mijn andere optie laten vallen.
Ik heb zelf ook last van epilepsie en ik vind dat ze daar ook goed rekening mee houden, want zodra er iets is wordt er door meerdere collega's contact gezocht om te kijken hoe het met me gaat.
Bij PDZ is ook erg fijn omdat werk is in de omgeving waar ik woon.
Er zijn ook veel verschillende richtingen waarin je kunt werken dus er valt genoeg te leren
Pluspunten
Goede communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer geintereseerd, betrouwbaar, komen afspraken na, goede werkgever ;-)
Doktersassistente (voormalige medewerker) –  Zaandam6 februari 2019
Ik werk nu bijna 1 jaar voor PDZ en tot nu toe nog steeds op leuke werkplekken gewerkt. Van ziekenhuis tot Arbo dienst aan toe.

Ze komen hun afspraken na, tonen interesse hoe het op je werkplek er aan toe gaat, en ze komen langs om te kijken waar en hoe je werkt.

Als ik een vraag heb of ik zit ergens mee, ik kan altijd terecht bij mijn intercedent en hij pakt het direct op en gaat ermee aan de slag.
Pluspunten
PDZ is laag drempelig en je voelt je er welkom.
Minpunten
Kan ik niet bedenken......
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiemedewerker kiemgroenten
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard3 februari 2019
Ik heb een leuke baan bij een bedrijf in kiemgroenten. Gezellige collega's en goede sfeer. Heel afwisselend werk.
Pluspunten
Gezellig bedrijf en jaarlijks bbq
Minpunten
Kou
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
voldoende werk
logistiek medewerker, productiemedewerker, (voormalige medewerker) –  Wormerveer2 oktober 2018
ze zorgden altijd voor genoeg werk en variatie

en gaven altijd duidelijk aan wat er moest gebeuren tijdens
de verschillende klussen.

en met iedere vraag kon ik altijd goed bij ze terecht.

en ze hadden zaken goed op orde.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitzendbureau
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Almere21 augustus 2018
No nonsens
persoonlijk
goede sfeer
direct werk voor handen
Pluspunten
Vriendelijk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer en gezellig werken.
Productiemedewerkster (huidige medewerker) –  Haarlem11 april 2018
Alles gaat gestroomlijnd en word goed verzorgd het werk is keuk en de tijd gaat snel
Pluspunten
Ze betalen ploegen toeslag
Minpunten
1 pauze
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en prettige werkomgeving
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Almere19 januari 2017
-Goed en vriendelijke personeel
-Goed contact
-erg duidelijk
-
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was echt een leuke baan
Magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol2 mei 2016
het was heel leuk want ik kende veel van de heren al, dus dat maak het altijd iets leuker dus ik had het leuk en ik hoop dat ik het ook leuk zal hebben op me nieuwe baan dank u.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 19Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk uitzendbureau
Helpende niveau 2 (huidige medewerker) –  zaandam7 maart 2016
ik vind het een leuk uitzendbureau om voor te werken alleen zijn er helaas heel weinig diensten die ik kan draaien.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het leukste van de baan
Kwaliteitsmedewerker (voormalige medewerker) –  Uitgeest2 september 2015
Om zelfstandig te werken in een cleanroom, nemen van mosters van inkomende goederen
Pluspunten
gratis taart
Minpunten
gratis taart
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 15Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PDZ Uitzendbureau. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,6
Gebaseerd op 14 reviews
59
44
31
20
10

Waarderingen per categorie

4,2Werk-Privé Balans
4,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
4,1Management
4,3Bedrijfscultuur

Reviews over PDZ Uitzendbureau gesorteerd op locatie