Pathé
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Pathé Carrières en werk

Over ons
Het van origine Franse Pathé bestaat meer dan 100 jaar en is de grootste bioscoopketen van Nederland.
Pathé biedt jaarlijks meer dan 13,4 miljoen bezoekers (2015) de beste filmbeleving van Nederland. Zij kunnen terecht in monumentale bioscopen als Pathé Tuschinski en Rembrandt Utrecht of in moderne bioscopen als Pathé Arnhem en Maastricht. Bij Pathé
 – meer... werken ca. 1400 medewerkers die er vanuit de missie ‘Pathé biedt de meest intense bioscoopervaring’ samen alles aan doen om bezoekers een optimale filmbeleving te bieden.

Naast het vertonen van de nieuwste films, worden er door de afdelingen en de bioscopen regelmatig mooie events georganiseerd zoals de Pathé Ladies Night, het PAC festival, de 50 Plus bios en de Unlimited Night. Dit is nog maar een greep uit de events die regelmatig plaatsvinden om onze bezoekers te blijven verrassen. Ook op het gebied van sport, theater en opera wordt er voortdurend gekeken naar mogelijkheden om vertoningen op het witte doek te organiseren. Natuurlijk kun je Pathé ook volgen via Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin. Via Pathé Thuis kun je via verschillende platformen zoals je Smart TV of tablet genieten van de beste films.
 – minder
Ga naar 'Waarom solliciteren'

Hoe is het om bij Pathé te werken?

3,5
Werk-privébalans
3,2
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9
Doorgroeimogelijkheden
2,8
Management
3,5
Bedrijfscultuur