Parnassia Groep Reviews

64 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
Secretaresse (huidige medewerker) –  Den Haag7 september 2017
receptiewerkzaamheden
telefoon/mail en fax
ontvangen van patienten, bezoekers en derden
oplossingsgericht
flexibel
enthousiast
positief
Pluspunten
secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
salaris
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving met veel dynamiek.
Begeleider 1 (huidige medewerker) –  Castricum7 september 2017
Elke dag is er zeer veel reuring op de werkvloer. Het omgaan met de cliënten, maar ook het omgaan met bezoek. Mijn zorg en aandacht aan deze mensen verlenen ervaar ik als zeer fijn. Een fijn bedrijf!
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige omgeving en vrije keuzes
SPV (huidige medewerker) –  Den Haag23 augustus 2017
Veel registreren, ook patiënten behandelen , maar te weinig tijd daarvoor. Geen management, HGO werken wat de nodige frustraties meebrengt. Taken wat niet patiënt gerelateerd zijn.
Leuke ervan is je eigen agenda bepalen .
Pluspunten
Veel buiten
Minpunten
Veel tijd besteden aan nutteloze registraties
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk
Orthopedagoog (voormalige medewerker) –  Den Haag24 juli 2017
Veel diversiteit, afwisselend werk, hoge werkdruk, leuke collega's,
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werk omgeving.
Toezichthouder (voormalige medewerker) –  Rijswijk23 mei 2017
Gezellige collega's.
Smerige werkplekken.
Veel beloftes, weinig daden.
Pluspunten
Redelijksalaris
Minpunten
Ratten & muizen op de locatie's.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
n.v.t.
Secretaresse (voormalige medewerker) –  Purmerend17 mei 2017
Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad.
Helaas mochten ze geen vast contract aanbieden. Maar het team was heel fijn om mee samen te werken. en de werkzaamheden vond ik ook fijn. ik heb er veel van geleerd.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen idee
HBO verpleegkundige, leerling (voormalige medewerker) –  Hoofddorp9 mei 2017
Kan ik niets over zeggen, ken ik niet goed genoeg.
Was deze review nuttig?JaNee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve, prettige werkomgeving met veel verandering en innovatie
Verpleegkundig specialist GGz (huidige medewerker) –  Rotterdam15 maart 2017
Ik werk nu bijna 9 jaar voor parnassia bavogroep. ik heb hier de afgelopen 9 jaar met plezier gewerkt.
Ik heb mijn opleiding mogen doen via parnassia en er was ruimte voor vernieuwing en eigen inbreng.
Pluspunten
innovatief en meedenkende organisatie
Minpunten
Het is een erg grote organisatie geworden.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving
Psycholoog (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 januari 2017
Gezellige sfeer op werk. Mogelijkheid om veel ervaring op te doen bij breed scala aan problematiek
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Veranderende managers
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met leuke collega's
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 januari 2017
Leuke werkplek met afwisselend werk. Helaas door een reorganisatie ben ik boventallig geworden.
Pluspunten
Ruimte om te groeien
Minpunten
Geen vaste werkplek
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer, leuke collega's,
begeleider 1 (voormalige medewerker) –  Europoort21 november 2016
Gezellig werk werkomgeving het is een afwisselende baan. Het is geen moeilijke baan.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken en leren beter omgaan met de clienten
Begeleiding clienten / docent computerles (huidige medewerker) –  Rotterdam15 september 2016
Bij Reakt vind ik wel leuk om met de clienten te werken. Heb wel veel geleerd tot nu toe. Heb wel geduld met ze. En als ze soms iets niet goed snappen of vergeten zijn wordt het iedere keer herhaalt. Heb collega's met wie ik goed overweg kan
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vrijwilligerswerk gedaan, als oriënterende stage
Vrijwilliger (voormalige medewerker) –  Europoort2 september 2016
Leuk; activiteiten organiseren
Minder leuk; geen goede communicatie bij start van de stage waardoor ik een plek als vrijwilliger kreeg en niet de plek van stagiaire.
Pluspunten
goede sfeer, vast aanspreekpunt met goede begeleiding
Minpunten
Geen stage vergoeding
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Reizen naar Den Haag is te ver vanuit Haarlem.
Zorgbemiddelaar/ maatschappelijk werker (huidige medewerker) –  Den Haag10 juli 2016
Ik heb een positieve levensinstelling, ben empatisch en ben een breed opgeleide hulpverlener.
Pluspunten
Fijne omgeving.
Minpunten
Collegiale problemen op de werkvloer.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig met clienten activiteit doen
Assistent activiteitenbegeleider (voormalige medewerker) –  den haag2 juli 2016
altijd gezellig . als mensenn helpen krijg ik posetive energie

met directie af en toe niet eens was

met collegas goed kunnen lachen

omdat ik heel lang daar werkte heb ik geen moeilijkste van mijn werk
Pluspunten
gezellig met collegas uit eten
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inboeken van gegevens, leuke collega's, minder leuk werk
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag22 juni 2016
Leuke collega's, maar minder leuk werk.
Een typische dag op het werk:
Binnenkomen, computer opstarten en ondertussen kletsen met collega's. Hierna bezig gaan met het inboeken van gegeven en af en toe grapjes maken met collega's. Er heerst een informele sfeer.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De Parnassia Bavo Groep, is een fijne werkgever om voor te werken. Er is altijd ruimte voor je mening, deze mag ook worden uitgesproken.
Medewerker vaste nachtdienst (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel23 mei 2016
Een typische dag bestaat bij ons niet, het werken met psychiatrisch patiënten, maakt dat elke dag anders is, behoudens je vaste werkzaamheden van rapportage, verpleging en medicatie.

Mijn collegae, zijn een mengeling van inzichten en handelwijze(s) Maar wij samen, zijn een heel goed team!!!

het moeilijkste van mijn baan is de om te zien dat mijn patiënten vaak steeds zieker worden en afglijden, ondanks alle zorg omtrent hen.

Het leukste van mijn werk, het werken met patiënten en de "liefde" die je terug krijgt van hen. Ernstig zieke mensen, die van hun weinige geld dat ze hebben een reepje chocolade kopen en zo het behandelteam bedanken voor de goede zorgen, omdat ze, vanwege hun ziekte, niet rechtstreeks kunnen zeggen, bedankt
Pluspunten
Werktijden
Minpunten
Soms excessieve agressie van patiënten.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alles gaat naar wens
receptioniste/telefoniste (huidige medewerker) –  Purmerend22 mei 2016
een heerlijke baan met veel variatie en leuke collega's. de werksfeer is prima
Pluspunten
makkelijk om vrije dagen op te nemen
Minpunten
nvt
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige organistatie met heel veel kennis
Medewerker sociotherapie (voormalige medewerker) –  Den Haag22 maart 2016
Prima coll.s hierbij is de sfeer warm en hecht. iedere dag is weer anders, wat sommige situaties ook wel complexst maakt. toch is dat dan eigenlijk ook wel weer leuk om zelf na te denken en niet op de automatische piloot te handelen. Binnen dit sigmend heb ik veel geleerd over verslavingen en gedrag.
Pluspunten
De hoge mate van zelfstandig mogen werken .......
Minpunten
Geen bier op het werk ; -)
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Druk en alert
Receptie medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag27 februari 2016
We waren een team voor receptie en administratie. we maakten evaluaties d.m.v. vergaderingen en controle lijsten. Het was een afgebakende functie waarin ze meer in mij zagen dan ik daar deed. Helaas moest ik stoppen wegens mijn vehuizing
Pluspunten
Goedkoop eten
Minpunten
Geen daglicht
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 65 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Parnassia Groep gesorteerd op locatie