Parnassia Groep
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vragen en antwoorden over Parnassia Groep

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe.Richtlijnen
De beste vragen zijn direct van toepassing op Parnassia Groep.
  • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

12 vragen

Naast een salaris conform de cao ggz, een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering, kun je rekenen op een goede pensioenregeling en een bijdrage aan je ziektekostenverzekering. Verder bieden we je fiscale voordelen en investeren we in jouw gezondheid en opleiding. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden: https://www.parnassiagroep.nl/werken-en-leren/jouw-arbeidsvoorwaarden

Beantwoord door Parnassia Groep20 april 2020

Parnassia Groep heeft een eigen Academie. Hier leiden we zorgprofessionals op in alle vakgebieden van de ggz. We hebben opleidingsplaatsen voor verpleegkundigen (mbo en hbo), ggz verpleegkundig specialisten, gz-psychologen, klinisch (neuro)psychologen, psychotherapeuten, psychiaters en verslavingsartsen KNMG.
Daarnaast biedt Parnassia Groep een ruim aanbod aan trainingen, online cursussen, referaten en congressen die zijn afgestemd op jouw beroepspraktijk als zorgprofessional of bedrijfsvoerder in de ggz en aanverwante zorg.

Verder kunnen collega’s binnen Parnassia Groep altijd een beroep op onze Specialismegroepen. Dit zijn inhoudelijke experts die graag met je meedenken. Naast kennis en consultatie zetten deze experts lijnen uit voor scholing, onderzoek en innovatie.

Zo zorgen we er samen voor dat je nog beter wordt in je vak en onze patiënten kunnen rekenen op de beste zorg.


Kijk voor meer informatie op: www.parnassiagroep.nl/werken-en-leren

Beantwoord door Parnassia Groep3 augustus 2020

Ja, dat kan. Je kunt op de volgende webpagina van Parnassia Groep een Job Alert instellen: www.parnassiagroep.nl/werken-en-leren/vacature-alert. Op deze pagina kun je een zoekprofiel aanmaken door één of meerdere zorgbedrijven, functiecategorieën en/of regio's te selecteren. Vacatures die voldoen aan jouw zoekprofiel worden dan op maandag en donderdag toegezonden.

Beantwoord door Parnassia Groep31 juli 2020

Ja, dat kan. Graag zelfs. Als we je uitnodigen voor een gesprek, vindt dit plaats of op afstand via bijvoorbeeld Facetime, MS Teams of Zoom of op één van onze locaties. Als we je verwelkomen op locatie doen we dit natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Samen bespreken we met jou waar je voorkeur naar uitgaat.

Beantwoord door Parnassia Groep31 juli 2020

Enthousiaste collega’s zijn altijd welkom. Ook in deze onzekere periode van corona. Hierdoor gaan dingen soms anders dan je gewend bent. Bij ons is je sollicitatie nog steeds welkom, alleen vindt het gesprek plaats door beeldbellen, zoals FaceTime, WhatsApp, MS Teams of Skype en kan een reactie iets langer duren dan we zouden willen. Bekijk onze sollicitatieprocedure: https://www.parnassiagroep.nl/werken-en-leren/sollicitatieprocedure

Beantwoord door Parnassia Groep20 april 2020
Al deze content is door gebruikers gegenereerd; Indeed en dit bedrijf staan niet in voor de accuraatheid ervan.