Paradigit
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Paradigit Carrières en werk

Over ons
Na jarenlang zelf complete desktops gebouwd te hebben start Arjen de Koning met zijn partner Noortje van Gennip in 1992 Paradigit op. De naam Paradigit is een samentrekking van de woorden paradigma (zienswijze) en digitaal. Paradigit is sinds 1992 actief in de computerbranche en in de afgelopen 26 jaar uitgegroeid tot een van de bekendste computerspecialisten – meer... in Nederland.

Naast een breed assortiment aan laptops, tablets, desktops, smartphones, componenten, randapparatuur en meer bieden wij ook technische service aan onze klanten. Hierdoor zijn wij niet alleen hardware leverancier, maar ook een kundige service partner. De nadruk ligt bij ons op service verlening, om onze klanten de meest optimale gebruikservaring te bieden en aan te sluiten op hun wensen.


Bij ons staat daarom maar één iemand centraal: de klant.


Paradigit is in verschillende markten aanwezig. Niet alleen op de B2C markt voor consumenten en studenten (CampusShop), maar ook in de B2B markt met zakelijke deals en het ondersteunen van bedrijven en het onderwijs. Met 4 fysieke winkels en verschillende weblabels actief in Nederland, België en Ierland zorgen onze teams er dagelijks voor dat we klanten, als computerspecialist, ICT-oplossingen bieden die werken, leren en leven gemakkelijker maken.


Ons motto is dan ook ‘zorgeloos genieten’.


Laptopdeals voor studenten:

In het voortgezet en hoger onderwijs biedt Paradigit met CampusShop.nl gegarandeerd de beste deals voor je studie. Een uniek concept waarbij studenten tegen zeer scherpe tarieven een laptop kunnen aanschaffen. Naast de scherpe tarieven biedt CampusShop.nl een unieke 2 jaar "Zorgeloos Leren" garantie, waardoor je geen dag zonder je laptop hoeft. Kijk voor meer informatie op www.campusshop.nl.


ISL:

ISL Automatisering richt zich op de verkoop, implementatie en het beheer van ICT-oplossingen. Met Remcoh ontzorgt ISL haar klanten in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast verzorgt ISL volume-hardware projecten voor overheden, instellingen en grootbedrijven.


Skool:

Onderwijs brengen naar de wereld van morgen, dat is waar Skool samen met ruim 1250 scholen en 300.000 gebruikers in het primair onderwijs dagelijks aan werkt. Door innovatieve ontwikkelingen en proactief beheer is Skool het snelst groeiende ICT beheerconcept van Nederland en daar buiten. Skool staat voor ICT oplossingen zoals Miloo; het digitale leerplein en gebruiksvriendelijk beheer met Miloo+ ondersteunt daarnaast tal van ICT oplossingen gericht op onderwijs.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Paradigit te werken?

3,5
Werk-privébalans
2,8
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,8
Doorgroeimogelijkheden
2,8
Management
3,6
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Paradigit?

4,0
Dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden
Geschreven door Systeembeheerder (voormalige medewerker) van Eindhoven op 25 oktober 2018
Toen ik in 2006 begon in het bedrijf hadden we net een computerwinkelketen overgenomen en hadden we bijna 50 winkels. Helaas is kwamen daana de crisis en veranderde de retail dermate dat een aantal reorganisaties hebben plaats gevonden. Ik heb tijdens mijn eerste periode bij Paradigit een aantal mooie stappen kunnen maken en ben sinds enkele maanden - meer...
Pluspunten
Personeelskorting, leuke collega`s, voldoende uitdagingen en een goede kantine
Bekijk Paradigit reviews over management