OTTO Work Force Reviews

26 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 38 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Post.nl
Sortowacz (voormalige medewerker) –  Hengelo13 januari 2019
Najgorsze warunki i atmosfera jaka poznałam ludzie są tu zastraszani szykanowani a liderka iga zatorska w życiu nie potkalam kobiety tak zawistnej i złej do szpiku kości a w hotelu są karaluchy a pokojach monitoring
NIE POLECAM
Pluspunten
Zadnych
Minpunten
Atmosfera, ....
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechtste uitzendbureau.
Allround magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Elst Gld30 november 2018
Echt een drama. 24/7 beschikbaar zijn en niet ingepland worden terwijl je alle normen dik haalt. Je wordt gediscrimineerd in je eigen land, aangezien er alleen maar Polen bij Otto zelf werken die geen NL spreken. Communicatie is zeer slecht, schandalig zelfs. Plannen alleen de eigen mensen in die bij hun vakantiepark wonen. Ik heb bij veel uitzendbureaus gezeten, maar dat dit kan in Nederland is echt niet te geloven. Doe het jezelf niet aan en blijf weg!!!
Pluspunten
geen
Minpunten
Alles is slecht geregeld
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geldermalsen holandia - magazyn albert hejin
Magazynier (voormalige medewerker) –  Gemeente Geldermalsen20 september 2018
Podejście z szacunkiem do ludzi i ze spokojem, stale godziny pracy, wszystko zgodnie z ogloszeniem w internecie, łatwe relacje bióro pracownik, pomoc w pracy bardzo dobra
Pluspunten
darmowe posilki
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Quite good
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Gemeente Amersfoort16 september 2018
It was my first job abroad and I think that the conditions that were offered to me were very good.
Pluspunten
Stable work, good earnings
Minpunten
Unpleasant cooperating guys
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very good workplace
Greenhouse Worker (voormalige medewerker) –  Gemeente ’s-Gravenhage29 juli 2018
The jobs i did in netherland. The atmosphere of menagement was great, miney also. Many tipes of diferrent work i did frim green house to meat production and always enjoyed them..
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamic and international
HR Adviseur (voormalige medewerker) –  Limburg13 juni 2018
Very dynamic and international. The company is growing.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
problemy informacyjne pracownika
Praca na magazynie - sortowanie (voormalige medewerker) –  Gemeente Tilburg17 april 2018
Planowanie dnia pracy - koszmarne, dwa razy dziennie możliwa zmiana godziny rozpoczęcia pracy.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Miejsce w którym pracownik jest zawsze na ostatnim miejscu
Full time Schaefer (voormalige medewerker) –  Venray10 maart 2018
Praca w tej agencji nie wygląda tak jak powinna. Solarisy przeważnie z informacją o doplatach za "nie wiadomo co", mieszkanie to katastrofa, dają ludzia kempingi lub baraki za które pracownik jest zobowiązany płacić 80€ tygodniowo, mało tego mieszkanie jest podzielone na pokoje które trzeba dzielić we dwie osoby z czego na całym "domku" jest aż od 6do 12 osób, do managera dodzwonić się to większe szczęście niż wygraną w totka, dzwoniąc i zgłaszając chorobę panie przez telefon od razu stwierdzają chorobę i mówią jakie leki należy brać i po ilu dniach można już wracać do pracy. Zero współczucia, każdego mierzą jednakową miarą (pijany albo nacpany), o karte ubezpieczeniową trzeba się bardzo często dopominac i prosić, urlop można brać z wakacyjnym gdzie nie zawsze jest ono wypłacane, tłumacząc pracownikowi ze system mógł nie zatwierdzić (co nie do końca jest zgodne z prawem.holenderskim ponieważ wakacyjne wypłacane jest tylko raz w roku ) . Manager nie kieruje się dobrem pracownika tylko swoimi kontaktami z danym klientem z którym współpracuje na firmie. Pracownik dla tej agencji jest zawsze na ostatnim miejscu A i nie jest brane pod uwagę jego zdanie. Często jest eliminowany pod pretekstem braku normy na firmie lub złym podejśću do pracy co nie jest prawda. Mało tego pracując jako kierowca "zawodowy" otrzymuje się wynagrodzenie ok 290€ za przepracowane np 60H w tygodniu co nie jest wypłacane tylko przechodzi na ewentualne braki godzin w.następnym tygodniu. Pracownik nie jest w stanie później już się doliczyć tych godzin. Pracuje jak na umowie 24/24H i stale pod telefonem. Grafiki  meer... wiecznie ulegają zmianie. Weekendy teoretyczne wolne aczkolwiek jedna sobota w miesiącu narzucona bo "nie ma komu jeździć", czasami taki kierowca nie a czasu zjeść słysząc "szybko, szybko, nie ma czasu", często kierowca narażony jest na obelgi ze strony pracowników za.spóźnienia które nie są z jego winy , ludzie czekają na pojazd do domu czasami po godzinie po skończonej pracy (ponieważ nie umieją planować transportu) to że pracownik podejmie się kierowania pojazdem do pracy i mając na swoim sumieniu 7osób dostaje ok 1.50€ brutto za dzień. Jest tego oczywiście znacznie więcej aczkolwiek starałam się opisać największe "atuty" pracy dla tej agencji.  minder
Pluspunten
Brak
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Avoid it
Flexible worker (voormalige medewerker) –  Ede Netherlands20 december 2017
Not so good work Agency, most of people have problems with Salary, and a lot of mistakes (defraud) from accountants. If you're not on private location it's even worse. They can arrange a accommodation, but there is a lot of pathology on their camps.
Salary is minimal, and excluding accommodation (prive or not) there's not so much money to spend.
Contracts are weekly, so they can fired you at the end of week and you can be without any work for unknown period of time.
Pluspunten
Easy jobs
Minpunten
Much more cons than pros if you work with them.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te grote werkdruk
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Elst11 november 2017
de werkdruk is te hoog, als je er werkt als fulltimer wordt je niet serieus genomen, er wordt veel te weinig tot geen hulp aan geboden om je wekelijkse norm te halen.
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geldenmase
order picker (voormalige medewerker) –  Gemeente Wageningen29 augustus 2017
firma OTTO,jest firmą wypłacalną,solidną
najprzyjemniejsza część w tej pracy ,była możliwość kontaktu z ludźmi.
Pluspunten
darmowe posiłki
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 20Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dobra atmosfera
zbieracz zamówień / xpo logistic (voormalige medewerker) –  Utrecht22 juni 2017
praca w miłej atmosferze, nie ciężka , dająca możliwości rozwoju .
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 18Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie
Inpakster (voormalige medewerker) –  Venlo14 april 2017
Geen problemen met het leiding en de werksfeer was goed.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 12Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Inhouse Manager, OnSite Intercedent (voormalige medewerker) –  Venray28 oktober 2016
Veel overuren welke zijn niet betaald. Slechte werksfeer.
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig samenwerking
OnSite specialist (huidige medewerker) –  Woerden17 oktober 2016
Volgens mij alles gaat goed . Ik heb goede ervaren ontvangen. Elke dag Was uitdaging.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 23Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeer
Intercedente (voormalige medewerker) –  Elst1 juli 2016
Het was elke dag hard werken, maar de sfeer binnen het team was perfect, waardoor ik elke dag met plezier naar het werk kon gaan en nieuwe mensen binnen het bedrijf kon halen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 17Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bardzo miło mi sie pracowało w tej firmie..
produkcja.szklarnie. (voormalige medewerker) –  Venray22 maart 2016
Witam w tej firmie zdobyłam dużo ciekawych umiejentności takich jak szczepienie pomidorów bardzo mi sie podobało tota praca..
Pluspunten
ciekawe godziny pacy, miła atmosfera toważysząca w śród pracownikami..
Minpunten
nie widzę negatywów..
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 40Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel slechte werksfeer
Accountmanager (huidige medewerker) –  Utrecht12 februari 2016
....Poolse bedrijf met poolse leidinggevende...slechte commnicatie en focus
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht comunicatie
warehouse operator (voormalige medewerker) –  Venray12 januari 2016
komen vaak op laatste moment met afspraken over de planning
Pluspunten
geen
Minpunten
slecht comunicatie, alles in het pools
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgevind
Opleiding instructeur Albert Bezorgservice (voormalige medewerker) –  Albert hijn Onlijn Rotterdam14 oktober 2014
Ik vind leuk opleiding te doen voor nieuwe mensen,Mijn collegas zijn betrouwbar en vriendelijk.
Pluspunten
gratis llunches
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij OTTO Work Force. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 38 reviews
58
47
312
24
17

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over OTTO Work Force gesorteerd op locatie