(High Tech) Industry

Orion Engineering biedt uitdagingen in zeer uiteenlopende branches:
- Automotive
- Energy
- Supply chain
- Marine & offshore
- Oil, gas & chemicals
- Hightech & semicon
- Aerospace
- R&D
- Manufacturing & production
- Installatietechniek.

Orion Academy

De Orion Academy stelt jou als technische professional in staat, om door middel van vakgerichte én trainingen op maat, verder te groeien en je ambities waar te maken. Orion zorgt ervoor dat je op een hoogwaardige manier wordt geschoold en met de juiste certificering(en) klaar bent voor de volgende stap.

Join us!

Orion Engineering kan jouw carrière in de techniek op verschillende manieren vormgeven. Je kunt aan diverse opdrachten werken en zo een brede ervaring opbouwen. Of je kunt na verloop van tijd bij de klant in vaste dienst treden. Voor een tijdelijke óf een vaste baan is Orion Engineering dus de ideale regisseur om jouw carrière in de techniek te ontwikkelen.

Reviews

Algehele waardering

4,8
Gebaseerd op 6 reviews
55
41
30
20
10
Werk-Privé Balans
4,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,4
Doorgroeimogelijkheden
4,4
Management
4,6
Bedrijfscultuur
4,4

Over Orion Engineering

Orion Engineering is al 25 jaar dé detacheerder in de techniek. We zetten deze kennis en ervaring graag in om de ideale plek te vinden voor jouw technische talent!

Om aan de slag te gaan op één van onze innovatieve opdrachten, moet je absoluut de juiste instelling hebben. We zoeken gedreven mensen. Mensen die raad weten met een flinke dosis vrijheid
 – meer... 

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Hurksestraat 43, 5652 AH Eindhoven | Australiëlaan 7, 6199 AA Maastricht | Fascinatio Boulevard 582, 2909 VA Capelle a/d IJssel
Medewerkers
51 tot 200
Branche
Links
Orion Engineering website

Twitter

Facebook