Ordina Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met veel uitdagingen
Financieel administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Nieuwegein23 oktober 2017
Ik heb veel geleerd binnen Ordina en ik blijf leren. Uitzoekwerkzaamheden vindt ik leuk. BV: tussenrekeningen uitzoeken . Oplossingen bieden aan werknemers die problemen hebben met het boeken van uren . Dit zijn maar een paar voorbeelden
Pluspunten
Flexibiliteit
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame omgeving goed en gezellig team
Techinisch Specialist (huidige medewerker) –  Nieuwegein23 april 2017
De laatste 10 jaar gewerkt bij het hostingonderdeel van Ordina in een team van ongeveer 8 collega's. Hier heel veel kennis opgedaan van o.a. Microsoft, VMWare, Hyper-V, Storage, procedures en projectmatig werken. Tevens was de sfeer tussen de collega's erg goed.
Helaas ging Ordina Hosting een samenwerkinigsverband aan met een ander bedrijf waardoor onze functies zijn/gaan vervallen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
HR medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht13 maart 2017
Prettige werksfeer, ontwikkelingsgericht, dynamisch
Pluspunten
ontwikkelmogelijkheden
Minpunten
beperkte inhoud functie
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Stagiaire secretaresse (voormalige medewerker) –  Nieuwegein15 februari 2017
Afwisselende werkzaamheden en ik heb de kneepjes van het vak van directiesecretaresse daar geleerd.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kreeg daar de gelegenheid om naast werk HBO-opleiding te volgen
Database Administrator/Systems Analyst (voormalige medewerker) –  Zeist5 juli 2016
Grote vorm van vrijheid om tijd in te delen door thuiswerken, wacht- en waakdiensten werden goed gecompenseerd en overwerk helemaal. Goed leiderschap die medewerkerstevredenheid oplevert en daardoor klanttevredenheid. Opleidingen en trainingen volgen wordt aangemoediigd en uitstekend gefaciliteerd.
Pluspunten
Sfeer, leiderschap; voor zo'n grote "plat" genoeg.
Minpunten
werkdruk ligt behoorlijk hoog
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken binnen een professionele omgeving met veel plezier
IT Specialist (voormalige medewerker) –  Nieuwegein4 maart 2016
Graag werk ik binnen een omgeving waar een hardwerken-sfeer heerst, maar waar ook collega´s af en toe verbaasd opkijken, omdat er weer zo hard wordt gelachen.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
it was a internship and I learnt a lot!
Graphic designer (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT23 november 2015
this company thought me how I need to handel clients and also communication was big part too, I learnd alot about design and the programs
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Coördinator Young Professional Ontwikkelprogramma (voormalige medewerker) –  Nieuwegein, UT7 mei 2014
Evalueren huidig en ontwerp nieuw YP soft-skills
trainingsprogramma. Dagelijkse coördinatie en adminitratieve taken rondom de
trainingen en aanspreekpunt voor managers en YP-ers. Facilitator/begeleider van
trainingen rondom talentontwikkeling.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 18Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
N.v.t.
Secretaresse / management assistente (huidige medewerker) –  Nieuwegein21 maart 2013
Vriendelijke organisatie. Heel veel geleerd. Fijne collega's. Veel vrijheid. Goede werkomstandigheden. Divers takenpakket.
Pluspunten
n.v.t.
Minpunten
n.v.t.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over Ordina

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ordina. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 12 reviews
52
46
34
20
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Ordina gesorteerd op locatie