Oracle Reviews

13 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.328 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oracle - Sales Career
Accountmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 oktober 2018
Oracle is huge IT company that has been growing so fast and so there are many opportunities to be part of that company. I personally joined the Sales team for Middleware and Business intelligence. They Salaries are ok however I have bee told in some other developed countries the pay better but the culture is not that good they do not care about employees careers and the C- Levels encourage the whole company to threaten employees all the time about losing their jobs if they do not accomplish the sales quota.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve omgeving
Technical sales Account Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam14 mei 2018
Leuk bedrijf. Fijn om voor te werken.
Groot bedrijf.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bad
Sales Representative/Business Development (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam11 mei 2018
The position was not well defined and far beyound to sucess
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great Company
Senior Territory Account Manager (German Market) (huidige medewerker) –  Gemeente Amsterdam29 april 2018
Oracle is helping the business world change. Its great to be part of that.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Omzet gedreven organisatie met grote diversiteit aan mensen en mogelijkheden.
Premier Support Account Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht18 januari 2018
Diversiteit aan mensen, oplossingen en mogelijkheden die je scherp houden bij het uitvoeren van je rol. Bedrijfscultuur is open.
Pluspunten
Doorgroei mogelijkheden
Minpunten
Samenwerking tussen de diverse afdelingen kan/mag beter.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
organisatie met een ieder voor zich mentaliteit
Sales Director (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)14 december 2017
Gezien het feit dat de organisate is opgebouwd uit verschillende LoB's is er helaas weinig samenhang en cooperatie tussen de verschillende LoB's.
Oracle zou dit moeten versterken om zodoende meer uit de business te kunnen halen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice work environment, good management
Sales and Account Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam2 november 2017
A normal day envolves talking to existing and new clients about their present and future IT strategy
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Competatieve werkomgeving
Account manager (end-user sales) (voormalige medewerker) –  Utrecht1 augustus 2017
Oracle staat bekend om haar successen binnen de database. Oracle is een sales gedreven, Amerikaanse club waarin je heel veel enthousiaste en gedreven mensen gaat ontmoeten. Oracle is een hele professionele club waar je absoluut wil werken.
Ik heb binnen Oracle een aantal dingen gedaan, waaronder verkoop van educatieve oplossingen rondom de database aan partners. Ik ben bij Oracle aan het begin van carrière gaan werken en ik moest destijds nog veel leren en daar krijg je binnen Oracle relatief weinig tijd voor, want het gaat om cijfers, resultaat en het halen van targets. Ik zou het hier vandaag de dag veel beter doen, want ik heb er stiekem heel veel geleerd en ik ben gevormd door Oracle tot de sales persoon en manager die ik nu ben!
Pluspunten
resultaatgericht, sales
Minpunten
teveel ambitieuze mensen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken
Internship (voormalige medewerker) –  Utrecht17 mei 2017
work hard play hard attitute
veel onafhankelijkheid

soms wat lastige situaties, bijvoorbeeld een keer dat 1 werknemer ons een opdracht gaf waarvoor we niet waren ingehuurd, dat veel tijd in bestek nam waardoor we kostbare tijd verloren voor eigen opdracht. uiteindelijk wel goed opgelost via onze eigen manager.
Pluspunten
leuke collega's en werksfeer
Minpunten
ver weg.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
receptioniste (voormalige medewerker) –  amersfoort22 februari 2017
goed contact met klanten, directie, leidinggevenden en collega's
geleerd goed te communiceren.
opleiding tot bhv-er gehad.
leukste is het contact met klanten en collega's
Pluspunten
betrokkenheid
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuke werksfeer met leuke collega's
Marketing Assistent (voormalige medewerker) –  De Meern, UT29 september 2014
Het werken bij Oracle was voor mij altijd een feest.
De organisatie van allerlei Marketing activiteiten met de daarbij behorende evenementen waren voor mij altijd een leuke uitdaging. Geen dag was hetzelfde waardoor het ook echt leuk en interessant bleef.
Pluspunten
Erg leuke werksfeer
Minpunten
Geen vast contract, maar via uitzendorganisatie (5 jaar)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibler und abwechslungsreicher Job
Management of "Adam50" Bed and Breakfast Amsterdam (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH30 augustus 2013
Die für das Bed and Breakfast anfallenden Aufgaben sind unkompliziert und geben gleichzeitig eine gute Praxis darin, einen Überblick zu wahren und einen kleinen Betrieb am Laufen zu halten. Ich bin auf ein gut funktionierendes, selbstständiges und zuverlässiges Team an Hilfskräften (Reinigung, Wäsche, Assistenz) angewiesen. Ich arbeite gerne mit Menschen, die diese Eigenschaften aufweisen und freue mich auch über Verbesserungsvorschläge oder gute Umstrukturierungsideen. Gleichzeitig ist es für mich sehr wichtig, Strukturen zu wahren und zu wissen, dass Entscheidungen, die getroffen werden auch eingehalten werden.
Pluspunten
Flexible Arbeitszeiten
Minpunten
Kleiner und unkomplizierter Betrieb, könnte noch etwas anspruchsvoller sein
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren

Zie meer reviews over Oracle

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Oracle. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 5.328 reviews
51.581
42.028
31.189
2341
1189

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Oracle gesorteerd op locatie