Openbaar Ministerie Reviews

16 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 17 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post verwerking scanner
Administratief medewerker verwerken en behandelen (huidige medewerker) –  Amsterdam13 september 2018
begin de dag met koffie.
Vervolgens aan de slag hier komt de interne en externe post.
Deze wordt gescand en gecontroleerd.

Pauze

en weer aan de slag met het repeterend proces.

einde dag
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interessante werkomgeving, fijne collega's
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht24 augustus 2018
Erg veel geleerd bij het OM en het werk was erg interessant.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Juridisch medewerker (stagiair) (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 augustus 2017
er is veel variatie in werk. en het is een hele goede plek om door te groeien
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Directie chauffeur (huidige medewerker) –  Den Haag8 juni 2017
Toe aan een nieuwe uitdaging en de sfeer proeven in de particuliere sector
Pluspunten
Auto van de zaak
Minpunten
Te onregelmatig
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamisch
senior management assistente (huidige medewerker) –  Den Haag4 april 2017
geen enkele dag is hetzelfde. altijd dynamisch en de werksfeer is positief
Pluspunten
thuiswerken
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer met leuke collega's.
Archiefmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zwolle11 januari 2017
Een mooi project opgestart van A tot Z.
Het opschonen van de overtredingen volgens wetgeving samen met gemotiveerde collega's.
Pluspunten
Meedenken, sfeer, afwisselend werk
Minpunten
De dag kon ineens anders zijn
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De tijd wordt ingehaald.
1e medewerkster (huidige medewerker) –  Arnhem2 januari 2016
Een organisatie waarbij ruimte voor eigen inbreng wordt gewaardeerd. Geen ambtenarencultuur meer.
Pure professie.
Je moet wel om kunnen gaan met de veranderingen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Typische dag als administratief medewerker
Juridisch Medewerker (huidige medewerker) –  ZE13 november 2015
Mijn typische dag ziet er als volgt uit:
- half 9 begin ik. Zodra ik op kantoor binnen kom check ik eerst mijn werkmail. Meteen daarna begin ik met de post.
- Na de post kan ik kiezen uit de taken die er dan zijn.
Deze taken bevatten: scannen van dossiers, dossier opsturen naar de rechtbank, digitaal en fysiek archiveren, doorboeken van spoedstukken, betrokkenen registreren in het systeem etc.

We werken in een teamverband maar onder ons wordt er ook veel zelfstandig gewerkt. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig kan zijn en te werk kan gaan.

Het is een leuke ervaring want je leert scherp te zijn en natuurlijk zelfstandig.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame en diverse werkomgeving
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Breda, NB4 juni 2015
Als stagiaire bij het OM was ik verantwoordelijk voor de beoordeling van overtredingen en kleine misdrijfzaken.
Ik heb tijdens mijn stage mijn analytische vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.
De collega's waren prettig in omgang en behulpzaam.
In de functie van beoordelaar was nauwkeurigheid en zorgvuldigheid zeer van belang. Gedurende de gehele dag scherp blijven in jouw werkzaamheden.
Leukste van deze baan waren de diverse zaken die voorbij kwamen.
Pluspunten
Behulpzame collega's
Minpunten
Veel kantoorwerk, dossiers verwerken.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve gezellige werkomgeving
Zittingscoördinator (voormalige medewerker) –  Leeuwarden/ Groningen12 februari 2015
Hard werken met veel eigen verantwoordelijkheid en deadlines.
We hadden een gezellig team met veel werkplezier en streefden elke dag naar de top productie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een korte project.
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV20 oktober 2014
-Hard werken.
-Niet veel. was maar een korte periode.
-Aardig
-Aardig
-Was er niet
-De collega's
Pluspunten
verdiende goed
Minpunten
korte project
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever
Projectondersteuning (huidige medewerker) –  Arnhem, GE22 oktober 2013
Leuke werkgever. Dynamisch bedrijf waar veel te leren valt.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig naar ook heel druk, geen dag hetzelfde
Administratief Medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH10 september 2013
Leuke baan, veel afwisseling en gezellige collega's.
Helaas kon mijn jaarcontract niet verlengd worden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving; initiatief en zelfstandigheid werden gewaardeerd.
medewerkster bedrijfsvoering (voormalige medewerker) –  Den Haag1 juli 2013
Typische dag:
Met plezier hard werken; aardige, coöperatieve medewerkers; gezellig samen pauzeren/lunchen/roken.

Geleerd:
Diplomatie

Moeilijkste:
Tact

Leukste:
Persoonlijke waardering van mijn inzet; het bieden van doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
Goede bedrijfskantine(s)
Minpunten
Moeilijk vaste aanstelling te krijgen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele gezellige werksfeer
Receptioniste/administratief medewerker (huidige medewerker) –  Middelburg13 augustus 2012
Hele leuke baan ontzettende leuke collega's maar helaas verplaatst mijn werkplaats van Middelburg naar Breda vandaar dat ik een nieuwe baan zoek in de omgeving van Middelburg.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren

Zie meer reviews over Openbaar Ministerie

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Openbaar Ministerie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 17 reviews
56
48
32
21
10

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Openbaar Ministerie gesorteerd op locatie