OMODA
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

OMODA Carrières en werk

Over ons
Binnen de retail zijn we marktleider voor schoenenliefhebbers. We zijn een familiebedrijf waarvan de passie voor schoenen teruggaat tot 1875. Sinds die tijd maken we mensen blij met het perfecte paar. Omoda verliest nooit de lange termijn uit het oog, maar groeit ook snel omdat we onszelf altijd blijven ontwikkelen. De Omoda-teller aan winkels staat – meer... nu op 23. Maar vergeet zeker ook onze succesvolle online shop niet. Onze collectie is uitgebreid en het aanbod, met meer dan 250 merken, groot.

Het succes komt ons niet aanwaaien. Onze passie voor schoenen is sinds 1875 de drijvende kracht. De liefde voor ons product en de toewijding aan service zit in ons DNA. Wie zijn altijd bereid àlles voor de klant te doen. Iedereen bij Omoda - op het hoofdkantoor en in de winkels, nu zo'n 630 mensen - gelooft in deze aanpak. En zo kom je ver. Begin 2019 maakte Ziggo Zakelijk een toffe documentaire over Omoda, waarin we uit de doeken doen waar onze succesformule uit bestaat.


Een ambitieuze organisatie dus van mensen die allemaal gek zijn op schoenen. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures, of stuur een open sollicitatie naar hr@omoda.nl
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij OMODA te werken?

4,0
Werk-privébalans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,7
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,9
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij OMODA?

70%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 10 reviews
5,0
Fijne werkgever, mooi bedrijf om voor te werken
Geschreven door Finance & Control (huidige medewerker) uit Zierikzee op 12 september 2018
Fijn bedrijf om voor te werken, open, jonge cultuur.
Snel kunnen schakelen is belangrijk, o.a. door de groei van het bedrijf vinden er regelmatig verandering plaats waardoor een dag bij Omoda eigenlijk nooit als 'saai' valt te omschrijven.


Er kan indien nodig rekening gehouden worden met privé omstandigheden wat ik zelf als prettig ervaar.

je
 - meer...
Pluspunten
Sfeer, persoonelskorting
Bekijk OMODA reviews over management