Over OmniformGroup

OmniformGroup is actief in de openbare ruimte, grond- weg- en waterbouw, infra, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en aangrenzende disciplines. OmniformGroup is een advies- en ingenieursbureau (OmniformEngineering en Omniform Technical Solutions) en levert technisch personeel op projectbasis (OmniformProjects).

Wat we doen? Het samenbrengen van mensen
 – meer... 

  • Alweer de 500e woning #opgeleverd in @gemsliedrecht #baanhoekwest! De komende jaren volgen en nog 400. Meer via #linkinbio 
#mooiproject #civieletechniek #teamomniformgroup #sliedrecht #baanhoek
  • Ben jij die #logistieke #process #controller die wij zoeken? Of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de #logistiek? Check onze vacature: 
https://werkenbij.omniformgroup.com/vacatures/vacature-process-controller-6720880-11.html
  • In #vertelonsjouwverhaal delen we steeds een inkijkje in ons bedrijf, door de ogen van #onzemensen. Deze keer: @matteodgraaf & @alwin_verhoeven #aka de #mattieenwietze van #teamomniformgroup 
Lees verder op #linkinbio
  • Het zag er niet alleen heel erg vrolijk uit aan de muur bij onze #communicatietraining vandaag, we werden er ook heel vrolijk van! Deze enveloppen zaten namelijk vol met #complimenten. 
Dank aan Erik van #improvingbusiness. Ook eens een training meedoen? Kom dan bij #teamomniformgroup. We organiseren regelmatig trainingen in diverse disciplines.

#cursus #communicatie #verbeteren #omniformgroup #samenwerken
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Kelvinring 23
2952 BG Alblasserdam
Medewerkers
51 tot 200
Links
OmniformGroup op Instagram
OmniformGroup website

Twitter

Facebook