Ommelander Ziekenhuis Groningen Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkzaamheden
Logistiek medewerker en patiënten begeleider (voormalige medewerker) –  delfzijl23 september 2017
Werk begon met het ontvangen van materialen en het invoeren van de gegevens en het in schappen zetten van deze materialen. Vervolgens ging je bestellijsten verwerken en de spullen sorteren en wegbrengen.
Leuk vond ik het bezig zijn met je handen
Wel lag de werkdruk heel hoog
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Facilitair medewerkster (huidige medewerker) –  Winschoten22 januari 2017
Goede werkgever !!!

fijne collega's en een goede werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zat veel alleen. Wel ervaring op diverse poli's kunnen opdoen.
Medisch secretaresse/typiste (voormalige medewerker) –  Delfzijl13 december 2016
Zie samenvatting.
Er valt niet veel over te vertellen. Ik was ingehuurd om een achterstand weg te werken in brieven van specialisten. Daarna kon ik weer gaan.
Minpunten
Ver reizen vanuit Friesland
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselend werk
Receptie (voormalige medewerker) –  Winschoten16 mei 2016
leuke spontane mensen en een dankbaar beroep, heb hier met veel plezier gewerkt en veel geleerd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf met zeer verschillende populatie
Medisch secretaresse (huidige medewerker) –  Winschoten19 december 2014
Een zeer drukke baan met heel afwisselend werk.
Je moet van het begin tot het eind 110% alert zijn!
In het team waarin we werken houden we onszelf scherp om een goed product te krijgen.
Pluspunten
Omgaan met vele inspirerende mensen.
Minpunten
Het (vele extra) werk wat verricht wordt, wordt niet in loon uitgedrukt.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig met collega's, weinig flexibiliteit werkgever
Assistent (voormalige medewerker) –  Winschoten, GR31 oktober 2014
werkgever niet flexibel qua scholing. was alleen mogelijk buiten werktijd. vaak overwerken, nauwelijks tijd voor opname uren.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Logistiek Medewerker (voormalige medewerker) –  Delfzijl, GR19 augustus 2013
Bedden wassen, goede collega's altijd verschillende werkzaamheden,
contact met andere mensen
Pluspunten
Goedkope lunche's
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezellige gemoedelijke sfeer
verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Eemshaven, GR29 juli 2013
Ik heb hier met veel plezier gewerkt. Ik vond het jammer dat het Ommelander Ziekenhuis het contract niet verlengen met het RWE in het Eemshaven.
We waren een leuke groep collegas , een klein team, er zijn al velen vertrokken ivm niet verlengen van hun contracten , heel jammer . Bij de overdracht altijd onze ervaringen met elkaar delen vond ik leuk. Elkaar uit de brand helpen als er iets prive gebeurd is .
Pluspunten
hoofd van het team is een gemoedelijke en begripvolle persoon
Minpunten
geen eten aangeboden op het werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
correcte organisatie, waar ik vele jaren met plezier gewerkt heb.
stafmedewerker (voormalige medewerker) –  Winschoten27 januari 2013
Heb geleerd om zelfstandig te werken. Leukst was het goede team, moeilijkste de soms te grote vrijheid.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ommelander Ziekenhuis Groningen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 10 reviews
54
43
32
21
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Ommelander Ziekenhuis Groningen gesorteerd op locatie