Olympia Reviews

102 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 125 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
End-Control en Orderpicker (40 uur per week) (huidige medewerker) –  Moerdijk, NB6 mei 2014
Bij DSV moerdijk is het werken met de collega's erg gezellig.
als het eenmaal rustig is in het bedrijf wordt er vanuit Olympia niet veel moeite gedaan om iets anders voor je te zoeken, dit vind ik erg jammer.
Was deze review waardevol?Ja 45Nee 14Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
financieel moeilijke tijd.
Intercedent (huidige medewerker) –  Roosendaal2 mei 2014
Het bedrijf is financieel onzeker, klanten hadden slechte ervaring met het bedrijf. Intern veel problemen en slecht geregeld. (veel schade aangericht door oude franchisenemer)
Was deze review waardevol?Ja 47Nee 14Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werksfeer
Brandwacht (voormalige medewerker) –  roermond12 maart 2014
leuke collega,s probleem afstand naar werk , in de kost gaan
Was deze review waardevol?Ja 37Nee 23Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leerzame werkplek.
intercedente (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV24 februari 2014
Altijd met erg veel plezier gewerkt, geen enkele dag was hetzelfde. Een baan vol uitdagingen en prettige werkgever en fijne collega's.
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 25Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zorgtaak
politiepaardenverzorgster (huidige medewerker) –  Nunspeet, GE14 februari 2014
Bij de KLPD zorg ik er aan het einde van een werkdag voor dat de paarden hun laatste voer krijgen. Ik controleer de boxen en zorg voor evt medicijnen. Wanneer ik een doordeweekse avonddienst heb, werk ik alleen. In het weekend werk ik met een andere collega 's ochtends. Dan zetten we de paarden buiten en doen een boxronde. Mijn diensten zijn gevarieerd en niet altijd zoveel als ik zou willen. Het is altijd gezellig in de weekenden, en doordeweeks ga ik lekker mijn eigen gang.
Pluspunten
lekkere chocolademelk en muziek tijdens het werk
Minpunten
je werkt maar twee uurtjes per dienst
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 24Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saai werk
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Brunssum, LI2 februari 2014
postbezorger is niet het werk dat je de rest van je leven wilt blijven doen.
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 19Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een uitzendbureau waar ik het goed naar mijn zin had.
Reach/Hef truck chauffeur, Magazijn beheer. (voormalige medewerker) –  Ede, GE2 februari 2014
Veel variërend werk, ook lange periode op een werklocatie gezeten in ede waar ik het erg naar mijn zin had.
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 32Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk plek kwa collega's
productie medewerkster (voormalige medewerker) –  Farmsum, GR13 december 2013
het was een leuke werk ervaring heb het er zeker naar me zin gehad.
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 21Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werker,en aardig
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen, GE3 december 2013
Typische dag op werk:Mijn Baas en collega tevreden houden.
Pluspunten
Constant aan het werk
Minpunten
Niet mij zelf zijn
Was deze review waardevol?Ja 74Nee 30Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verschillend
verkoper (voormalige medewerker) –  uden11 november 2013
Voor Olympia uitzendbureau heb ik meerdere banen gedaan. Het was een goede opdracht gever.
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 31Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
...
productiewerk, magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Greenery25 oktober 2013
productiewerk: Het was soms een beetje moelijk door snelheid maar het viel mee.

magazijnwerk: ik moest elke dag vroeg opstaan maar vond wel beetje leuk altijd zo dingen optillen beetje fitnessen daar heb ik geen last van dat vind ik echt niet erg.
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 49Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede samenwerking, professioneel
intercedent (voormalige medewerker) –  Zutphen18 oktober 2013
Elke dag vol verrassingen qua werkaanbod en inkomende sollicitaties.
Wat belangrijk is om te kunnen taksen. Het personeel is zo getraind dat ze zelfstandig zonder directie te kunnen functioneren. De collega's waren fantastisch. Het leukst van dit werk vind ik dat je direct met uitzendkrachten aan het werk ben en tevens dat je met administratieve werkzaamheden bezig bent.n Het is daardoor zeer afwisselend werk.
Pluspunten
zelfstandig werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 24Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een uitzendorganisatie die vooral trots is op zich zelf.
Brandveiligheidswacht/Heetwerkwacht (voormalige medewerker) –  Weert7 augustus 2013
Helaas kan ik over dit uitzendbureau niet erg positief zijn.
Men laat je een opleiding volgen waar je een studieovereenkomst voor tekent. Vervolgens heeft men je in hun macht.(een vorm van chantage) En wordt je bij vragen niet op de meest oprechte manier benaderd. Vragen worden vooral in het voordeel van Olympia beantwoord.
Leidinggeven is ook al niet de sterkst kant. Het is meer de baas spelen.
Het is slecht georganiseerd bij Olympia, men laat je gerust voor een handtekening naar kantoor komen, en de volgende dag weer blijkbaar kan dat niet in een keer.
Mede door de slechte organisatie geeft men je regelmatig het gevoel je te vergeten. Zaken worden vaak op het aller laatste moment geregeld.
Als je op kantoor komt is men altijd vriendelijk tegen je of dat een gespeelde vriendelijkheid is weet ik niet.
Men is er vooral trots op zich zelf, hoe goed ze het naar eigen zeggen wel niet doen.
Dit gaat over Olympia uitzendorganisatie en niet over de opdrachtgever deze was gewoon goed.
Pluspunten
Vriendelijkheid
Minpunten
Niet oprecht, Leiding geven niet het strekste punt, Slecht georganiseerd
Was deze review waardevol?Ja 75Nee 13Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De ondernemer voor ondernemers
HR flexmanager (voormalige medewerker) –  OSC6 juni 2013
Doordat Olympia uitzendbureau werkt met franchisenemers is het de ondernemer voor ondernemers.
Pluspunten
Gedreven collega's
Minpunten
Geen, gewoon zaken mee doen!
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een afwisselende baan binnen een gezellige werkomgeving
Intercedent/planner (voormalige medewerker) –  Leerdam20 april 2013
Een leuke baan met veel klantcontact en leuke collega's. Geen dag is hetzelfde.
Was deze review waardevol?Ja 49Nee 28Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vriendelijke mensen
woonbegeleider (huidige medewerker) –  maassluis5 maart 2013
hebben veel vertrouwen in mij gehad en mij zich aan hun kunnen laten bewijzen. kijken niet naar uiterlijk maar naar werk
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 19Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer en alles
productiemedewerker (voormalige medewerker) –  veendam12 februari 2013
Op werk elke dag was een niuewe dag met heel veel grapjes, enjoyed elke dag.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 55Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Woorden, maar geen daden
Werkzoekende (voormalige medewerker) –  Drachten28 december 2012
Reageren heeft geen zin heb ik gemerkt.
Ze zeggen A, maar doen B.
Reageer je op vacatures, hoor je weken niets, terwijl je er achter aan zit.
Pluspunten
tot op heden nog niet vernomen.
Minpunten
geen cv's goed lezen
Was deze review waardevol?Ja 69Nee 12Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goede ervaringen met dit uitzendbureau
Administratief/secretarieel (huidige medewerker) –  Gouda17 december 2012
Vervelend uitzendbureau. Heeft mij nu al 2x gebeld zonder mijn cv uberhaubt goed te lezen. Doet voorkomen alsof ze een baan hebben en laten daarna niets meer van zich horen.
Was deze review waardevol?Ja 74Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf om voor te werken
Jr. Functioneel Applicatiebeheerder (voormalige medewerker) –  Eindhoven29 november 2012
Geleerd om mij in Windows oomgevingen staande te houden.
Bezig zijn met nieuwe zaken als netwerk, sharepoint en Microsoft Server omgevingen en deze ook te gbruiken.
Pluspunten
ervaring opgedaan
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 32Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Olympia. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 125 reviews
525
435
327
28
130

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,6Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,1Bedrijfscultuur