Olympia Reviews

102 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 125 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk sfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Dedemsvaart25 april 2017
Ik vind het een fijn bedrijf om voor te werken er was altijd overleg mogelijk
Pluspunten
Goed overleggen
Minpunten
Op het lastste moment gebeld kunnen worden
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 35Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte organisatie
buschauffeur (voormalige medewerker) –  leiden2 april 2017
Erg amateuristisch geregeld, de regie binnen de organisatie is erg chaotisch. Dit heeft erg in mijn nadeel gewerkt en ook geen poging geweest tot oplossing aan kant van uitzendbureau. Verder wel gezellige collega's maar die zijn ook niet te spreken over de organisatie.
Pluspunten
prima baantje
Minpunten
slechte organisatie
Was deze review waardevol?Ja 58Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's en hard werken.
belader vuilnisophaaldienst (voormalige medewerker) –  Rotterdam22 maart 2017
De dag begon altijd met een lach.
Wat ik heb geleerd is dat mensen met vragen altijd netjes te woord moeten worden gestaan.
Mijn collega's waren altijd behulpzaam en gezellig, alleen soms kwam het wel eens voor dat ze een slechte bui hadden.
Het moeilijkste van de baan was snoei afval ophalen, dat kan behoorlijk zwaar zijn.
Het leukste van de baan was het buiten werken in de frisse lucht.
Pluspunten
Iedereen is behulpzaam tegen elkaar.
Minpunten
Geen opleidingen binnen het bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 17Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk ervaring
BTS Platform medewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol27 februari 2017
Ik was hier werkzaam voor KLM via uitzendbureau Olympia. Ik moest hier het vliegtuig laden en lossen, bagage controleren en met verschillende voertuigen rijden.
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Uitzendbureau
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 19Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slechte begeleiding,slechte betaling loon!
Postsordeerter (huidige medewerker) –  Utrecht15 februari 2017
Waarom gaat men werken? Geld! Precies en niks is iritanter als dan de werkgever je 'vergeet', of te laat je geld stort! En het boeit ze ook niet,ach dan wacht je toch even? Wordt er dan gezegd. En god verbied het, je wordt ziek! Er wordt met een heel belangstellend aan je gevraagd , wat je hebt en ziek maar uit... Nee dus, want door vaak verkeerde planning (Olympia) personeel te kort, dus helaas je gaat werken doe je dat niet, heb je geen baan meer! Top toch , zo'n meelevend figuur! Ja , Olympia is echt daar voor hun uitzendkrachten! Ik heb nog nooit zo'n onproffesioneel , onkundig , buro meegemaakt! Ze raken zelfs je VOG verklaring kwijt, of je dan ff een nieuwe wil halen... Zou het zo doen, maar ja , ik heb geen geld he!
Pluspunten
Niks, noppes
Minpunten
3x niks, 100x belabberd
Was deze review waardevol?Ja 86Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niks te doen
Magazijnmedewerker Gouda (voormalige medewerker) –  Gouda12 januari 2017
ik moest heel de dag wachten op te werken omdat er weinig werk was
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 41Nee 10Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's, leuke uitdagende branche
Business Partner (huidige medewerker) –  Den Haag23 november 2016
Snelle, dynamische branche waarbij geen dag hetzelfde is. Goede combi tussen het sparren met ondernemers over hoe het vestigingsresultaat te optimaliseren en het ontwikkelen van nieuwe proposities.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
werk-prive
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 29Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke mensen werken er.
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Harderwijk26 oktober 2016
Ik vind de mensen erg open en sociaal. werk er nog maar net dus kan niet echt veel zeggen.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 28Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie werkomgeving
Facilitair Coördinator (voormalige medewerker) –  Den Haag22 september 2016
Gezellige werkomgeving met veel zelfstandigheid, waar een hele hoop gedaan moest worden in een korte tijd.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 25Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mensen helpen,en in groepsverband werken
Thuiszorgmedewerkster (voormalige medewerker) –  maassluis23 augustus 2016
Ik werk voor met mensen die hulp nodig hebben,en kan ook heel goed in groepsverband werken
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 36Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Belader/vuilnisman (voormalige medewerker) –  Den Haag12 juli 2016
Gezellige sfeer, zware baan, goede teamwork. Had het er erg naar mijn zin
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
ongeorganiseerd
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 16Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heb er maar een dag voorgewerkt
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  veendam3 juli 2016
ik weet niet egt wat ik van het bedrijf moet vinden ik heb via olympia 1 dag gewerkt ze deden hun werk zoals ze het zouden netjes en goed informatie geven over de werkgever waar je komt en wat de werkzaamheden zouden kunnen zijn
Pluspunten
goede werktijden
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 39Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en uitdagende functie
Accountintercedent (voormalige medewerker) –  Utrecht6 juni 2016
Olympia heb ik ervaren als een leerzame werkgever. Ik was hier verantwoordelijk voor het aansturen van 100 uzk op 2 locaties van mijn klant.
Het leukste van mijn baan was de diversiteit van werkzaamheden en de omgang met mijn collega's. Het meest uitdagende was een geode band scheppen met mijn klant en de uzk. en hen beide tevreden houden. Dit alles in een goede sfeer.
Pluspunten
Inclusief Lunch
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 26Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen respect
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Arnhem28 april 2016
Het is werkelijk een ...... bedrijf. Ik zou dit bedrijf dan ook echt niet aanraden! Zo vaak gesolliciteerd en krijg de ene afwijzing na de andere en als je erna vraagt krijg je geen antwoord. Ze hebben geen hart voor de mensen. Heb er geen goed woord over
Pluspunten
geen
Minpunten
Geen menselijk gevoel en geen lef hebben om terug te reageren
Was deze review waardevol?Ja 87Nee 22Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken op hoogtes
Opperen en stratenmaker (voormalige medewerker) –  Hoogeveen14 maart 2016
mijn reviewe is dat je niet bang moet wezen voor hoogtes en dergelijke
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 41Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ontevreden
intercedent (voormalige medewerker) –  Roosendaal25 februari 2016
geen mentaliteit voor mensen!
Wel leuke collega's
Makkelijkste was praten met mensen moeilijkste dat er mensen om je heen waren die er zelf ook niet echt veel van wisten
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 9Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werkgever
(MVK) - HSE volwassen brandveiligheidswacht (voormalige medewerker) –  Weert6 februari 2016
Olympia wil overal winst uit maken en denken niet aan personeel
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
allles zo goedkoop mogelijk en geen betaling van onkosten waar ik wel recht op had
Was deze review waardevol?Ja 78Nee 9Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte comunicatie
schoonmaak medewerker (voormalige medewerker) –  breda7 januari 2016
Ik heb voor Olympia gewerkt er is totaal geen communicatie met Olympia zelf dit gaat via een schoonmaak bedrijf die je vele reisuren laat rijden die niet vergoed worden van pand naar pand terwijl dit wel in het CAO staat dat je er een vergoeding voor krijgt zo worden er 2 partijen rijk van jou hard gewerkte uren
Minpunten
geen comumicatie
Was deze review waardevol?Ja 105Nee 10Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waardelloos
orderpicker (voormalige medewerker) –  Heteren en Arnhem12 december 2015
4 weken ingeschreven voor kruidvat contract gekregen van hun om de maand december daar te gaan werken .
Zou gebeld worden door Olympia maar tot op heden nog steeds niets gehoord.
Ze vragen continue mensen om te solliciteren maar mensen opbellen om te werken ho maar.
Waardeloos uitzendburo heb er geen andere woorden voor. En als je ze belt dan zeggen ze dat je van de week
gebeld word jaja.
Was deze review waardevol?Ja 106Nee 16Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne sfeer
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Spijk, GR6 december 2015
Ik vond het super om voor hun te werken.
Alles werd heel snel geregeld en goede service. Is er wat doen ze er meteen wat aan en als ze wat beloven komen ze het ook na !
Pluspunten
Service
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 39Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Olympia. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 125 reviews
525
435
327
28
130

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,6Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,1Bedrijfscultuur