Olympia Reviews

108 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 133 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle5 december 2019
Het was zeer gemoedelijk om voor olympia te werken. Ze hebben mijn wensen goed ondersteund waar nodig. En zijn bovenal aardig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was leuke werk omgeving
Schoonmaakster in scholen B.V (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 november 2019
leukste van het baan was zelfstandig werken ..geleerd om sneller vlotter te werken een geweldig werkomgeving ,minder leuk van de baan is dat op werkplek best koud was om te werken ..kachel uit geweest en ik veel last van kou en hoofdpijn kreeg, was toen winter. wel jammer verder vond leuk werk om te doen.
Pluspunten
goed betaald
Minpunten
veiligheid kon beter..centrale verwarming niet uit mochten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het werken bij olympia
Heftruckchauffeur en dock controleur (voormalige medewerker) –  breda barendrecht14 november 2019
er is geen cominnicatie als je ze nodig hebt en de betalingen zijn vaak niet goed
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne mensen en gaaf werk
Marketeer (huidige medewerker) –  Hoofddorp24 oktober 2019
De bedrijfscultuur is heel fijn bij Olympia. Je krijgt daarnaast de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en dat zorgt ervoor dat de tijd vliegt.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig bedrijf om voor te werken
Online Marketeer (huidige medewerker) –  Hoofddorp13 oktober 2019
Heel veel leuke collega's. Ruimte om je eigen ideeën tot uitvoering te brengen. Mooie locatie om te werken (het uitzicht verveelt nooit!). Olympia Nederland is gelegen direct naast het station van Hoofddorp.
Pluspunten
Goed bereikbaar, werksfeer, ruimte om je eigen ideeën vorm te geven.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen communicatie
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Heteren28 augustus 2019
Heb je een vraag? Dan wacht je maar. Ze hadden nooit tijd en kwamen afspraken niet na.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Geven niks om mensen
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sollicitatiegesprek bij Olympia in Almelo
geen (voormalige medewerker) –  onbekend27 augustus 2019
Het gesprek verliep moeizaam en de functie waar ik
voor kwam was al vergeven.
Ze kwamen onbetrouwbaar en niet vriendelijk over.
Ik ga wat dat betreft op eerste indrukken af
en kan dit uitzendbureau niet aanraden.
En niet geheel onbelangrijk,
andere uitzendbureaus betalen beter.
Was deze review waardevol?Ja 30NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wel gezellige kantoor medewerkers
Schoonmaakster 16 uur (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 augustus 2019
Leuk werk, maar te weinig uren om van rond te komen
Pluspunten
Gratis drinken
Minpunten
Te weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed,makkelijk en duidelijk contact
Zetploegmedewerker (huidige medewerker) –  De Bilt30 juli 2019
Kreeg eerst vaak berichtjes over de hele week welke dagen beschikbaar waren.
Nu niet meer, wel jammer. Vond dat wel handig juist.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht te bereiken
Solicitant (voormalige medewerker) –  Woerden29 mei 2019
Zeer onprofessioneel bedrijf!
Zetten een vacature neer maar reageren daar niet meer op! Ja, een keer om een afspraak te maken waar je daarna nooit meer een reactie op krijgt!
Onprofessioneel mailtje van een mevrouw met het taalgebruik van een 8 jarige! Zeer veel typfouten!
Hier ga je niet met vertrouwen naar toe!!!
Pluspunten
Helemaal geen
Minpunten
Onprofesioneel
Was deze review waardevol?Ja 43Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
olympia zwolle
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Zwolle15 mei 2019
Veel beloven maar niets nakomen..
Trap er niet in, want ik heb echt heel erg veel nieuwe uitzendkrachten voorbij zien komen voor 1 of 2 dagen terwijl hun een vaste rooster met weel werkuren werd voorgeschoteld.. dat kan je niet maken, maar goed blijkbaar Olympia wel...
Pluspunten
salaris op tijd
Minpunten
er wordt heel veel beloofd maar uiteindelijk 2x ergens kan werken om hun uit de brand te helpen..
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima uitzendbureau
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Veldhoven19 april 2019
een goed uitzendbureau dat naar je luisterd en met je mee denkt
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 24Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongestructureerde afdelingen, te hoge werkdruk, te lange uren
Front Office Medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 april 2019
Het leukste aan deze baan was het telefonisch contact en de interviews met werkzoekenden. Hen begeleiden en behandelen met respect, zoals dat hoort onder echte mensen.
Pluspunten
geen
Minpunten
Niet gestructureerde afdelingen, moeizame communicatie en veel te lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 23NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitzendbureau
Consultant (voormalige medewerker) –  leiden16 april 2019
Een uitzendbureau op franchise basis war ik met plezier heb gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 23Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Stadsreiniging (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 april 2019
Ik vond het werk altijd leuk en afwisselend, over het werk zelf heb ik niks te klagen, maar ik kon niet mijn uren komen, er was mij beloofd dat ik een aantal maanden 40 uur per week sowieso zou kunnen draaien, dit verre van
Pluspunten
Leuk werk
Minpunten
Te weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Modern meedenkend/toegankelijk bedrijf
Distributiemedewerker (huidige medewerker) –  Honselersdijk7 april 2019
Na het starten bij een nieuwe opdrachtgever van Olympia kunnen soms wat onduidelijkheden/slordigheden ontstaan. Deze worden na melding wel zo goed mogelijk opgepakt. Er wordt van mijn flexibiliteit verwacht, maar daar staat tegenover dat het uitzendbureau ook heel flexibel is als ik een privé afspraak heb.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 7Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
Magazijnmedewerker/orderpicker (voormalige medewerker) –  Beverwijk22 februari 2019
geen regels, werktijden worden de dag ervoor aangepast zonder overleg met medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Promovendum, zorgdeclaraties.
Olympia deed de werving. (huidige medewerker) –  Amersfoort24 januari 2019
Olypmia doet de werving voor Promovendum voor de functie zorgdeclaraties. Tijdens je sollicitatiegesprek bij Promovendum krijg je vragen over je gezinssamenstelling en of je gelovig bent ipv inhoudelijk over het werk zelf. De organisatie heeft voor de werknemers geen parkeerplaatsen, dus je moet maar met de bus/fiets komen en woon je binnen een straal van 10km krijg je geen cent vergoed. Tevens hebben ze geen eigen kantine, een broodje in de kantine beneden kost je gemiddeld 5 euro (krijg je ook niet vergoed). Ook moet je in je vrije tijd je WFT's leren. Dus je werkt fulltime en dan in het weekend ook nog eens ff leren. Je werkt in een kleine team en het werk is NIET uitdagend. En last but not least het is echt een miezerige loontje.
Pluspunten
Centraal gelegen
Minpunten
Geen vergoeding ov, lunch en WFT's in eigen tijd leren.
Was deze review waardevol?Ja 37Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkzaamheden en collega’s
Recruiter (voormalige medewerker) –  Gorinchem21 januari 2019
Geen dag was hetzelfde bij Olympia Gorinchem. Heb hier heel veel geleerd over o.a. Het maken van contracten, wetgeving, salarisadministratie, administratieve taken etc.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 14Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Olympia inhouse heb je niets aan!
Olympia Inhouse (voormalige medewerker) –  Heteren9 januari 2019
Je krijgt telefonisch nauwelijks/moeilijk contact. Er werken meerdere werknemers daar maar een simpele vraag beantwoorden via de telefoon kan al niet doordat ze altijd "druk" zijn, dus spreek je voicemail maar in krijg je dan. Maakt niet uit wanneer en hoevaak je achter elkaar belt, Nooit tijd. Echt belachelijk!!
Minpunten
Nooit bereikbaar
Was deze review waardevol?Ja 41Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Olympia. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 133 reviews
529
435
328
28
133

Waarderingen per categorie

3,0Werk-privébalans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,6Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,1Bedrijfscultuur