Olympia Reviews

78 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 97 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aller slechtste uitzendbureau ooit!!!!!!!!
nvt (voormalige medewerker) –  zoetermeer/ den haag6 augustus 2018
heb hier jaren geleden voor gewerkt meerdere malen en deden toen al valse beloftes en toezeggingen en dat gebeurt nu 2018 nog steeds, zijn kwakzalvers en leugenaars en betalen ook nog enorm slecht tevens ook uitbetalingen is een chaos
Pluspunten
niet
Minpunten
kansloos uitzendbureau!!!
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
chaos
belader vuilnisophaaldienst (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 augustus 2018
ze hebeben genoeg werknemers maar tog nemen ze iedere x steeds nieuwe
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel beloven weinig waarmaken
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam17 juli 2018
Ze beloven veel, zouden hierover bellen. Heb zelf maar contact gezocht om te vragen hoe het ermee staat en ze moeten helaas tot deze dag nog terugbellen( 2 mnd later)
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Breda29 maart 2018
je krijgt genoeg de tijd om je aan te passen en er word je goed uit gelegd hoe te werk moet gaan
de collega's zijn vriendelijk en nemen de tijd om je het beter uit te leggen.
Pluspunten
gratis drinken bij drukke dagen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed contact weten wie je en hoe je bent en kijken goed wat bij je past
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Helder4 maart 2018
Denken met je mee en adviseren goed, goed contact, urenverantwoording goed geregeld. Weten wat wel en niet bij je past. Medewerkers die er al lang zitten. Afdeling Den Helder echt super!
Pluspunten
Persoonlijk contact
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechts betaalde uitzendburo die er is..
Medewerker DAR (voormalige medewerker) –  Nijmegen25 februari 2018
Mooie beloftes die nooit waar gemaakt worden..
Mijn ervaring is er 2x slecht geweest
Pluspunten
Zijn die er dan?
Minpunten
Laag salaris... beloftes die ze niet waar maken
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waardeloos Bedrijf, komen en Gaan
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Zevenaar21 februari 2018
Gewoon niet aan beginnen, Een waardeloos Bedrijf ...
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel om op te Noemen
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onzeker baan, onvriendelijke vasten krachten en onkundig uitzend personeel.
medewerker expeditie (huidige medewerker) –  Heteren14 oktober 2017
olympia medewerkers beloven alles maar je word misbruikt en tegen mekaar uitgespeeld, behandelen de uitzendkrachten als vee, beloftes zijn niks waard en overwerk word niet gevraagd maar opgedragen!!
werk is ok, maar altijd onder werkdruk, vaste krachten zijn onvriendelijk en behandelen de uitzendkrachten als hun werkslaafjes, zelf doen die de helft van uitzendkrachten en zoeken het mooie werk uit. leidinggevende zorgen er voor dat je nooit gewaardeerd word, schreeuwen en zeiken altijd, vriendelijkheid ver te zoeken in dit bedrijf.
goede sfeer bij de uitzendkrachten onderling, gelukkig. beter hier niet werken als je iets anders kan vinden.
Pluspunten
kantine
Minpunten
uitzendburo olympia en vaste personeel.
Was deze review waardevol?Ja 97Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
van alles
all round (huidige medewerker) –  Harderwijk25 september 2017
ik vind het een leuk bedrijf om voor te werken vaak leuke werkplekken en vaak veel werk
Pluspunten
veel werk
Minpunten
niet veel
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 19Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame en leuke werkgever!
Consultant (huidige medewerker) –  Amsterdam29 augustus 2017
Enorm naar mijn zin, al past mijn functie inhoudelijk niet bij mijn achtergrond. Ik kan je de organisatie op heel veel manieren aanraden! Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling, we zijn een organisatie waarin veel ruimte is voor innovatie en die erg ondernemend is ingesteld. Verder werken er natuurlijk alleen maar leuke mensen! We werken hard, zijn doelgericht en trots op onze klanten. We streven ernaar om goed voor onze mensen te zorgen en zorgen voor de juiste kennis.
Pluspunten
Ontwikkeling, ondernemend, goede sfeer, klantgericht, veel vrijheid & verantwoordelijkheid, dynamische organisatie, leuke collega's.
Minpunten
Salaris is marktconform, hetgeen in de uitzendbranche niet hoog ligt!
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 27Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Enschede9 augustus 2017
Heb er met plezier gewerkt en kreeg ook potjes chocolade pasta mee naar huis
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 34Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht geregeld
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Almelo1 augustus 2017
Ze beloven teveel en komen afspraken niet na. Onbetrouwbaar bedrijf.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Niks
Was deze review waardevol?Ja 46Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  tilburg30 mei 2017
goed uitzendbureau met veel plezier bij gewerkt is een leuk bedrijf om voor te werken
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 25Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Firma list en bedrog
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Barendrecht29 mei 2017
Slecht betaald
Slechte manieren
Slechte arbeidsvoorwaarden

Ze zoeken mensen in een zwakke positie (uwv) zodat ze kunnen chanteren en jij lastig nee kan zeggen

Je moet betalen voor verplichte PBM's

En word vooral niet ziek want "Acture" (verzekeringskantoor) zit daar bovenop om jou stress en onvrede te geven
Of ze ontslaan je, ja dat kan op een 0-urencontract want je treed uit dienst bij ziekte
En anders kom je niet op fase B dus mag je 6 maanden eruit op 78 weken

Dit uitzendbureau is puur slecht snel wegrennen als ze je benaderen
Mocht je willen solliciteren op een functie van hun
JE BENT GEWAARSCHUWD!!!
Pluspunten
Echt geen enkele
Minpunten
Waar moet ik beginnen
Was deze review waardevol?Ja 121Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte organisatie
Rondloper (voormalige medewerker) –  Den Haag4 mei 2017
Chaotisch organisatie, niks is goed geregeld en manier van werken amateuristisch. Dit heeft erg in mijn nadeel gewerkt. Bijna 1 maand gewacht om betaald te worden voor 1 gewerkt dag en ook geen poging geweest tot oplossing aan kant van uitzendbureau.
SLECHT! SLECHT!! SLECHT!!!
Medewerkers reageren niet op hun mail alleen telefonisch en het belangrijkste is dat ze blijven altijd vaag over je te verdien uurloon.
Ze zeiden dat je bijvoorbeeld rond de 10 euro krijgt om vervolgens dan 3 euro per uur te krijgen uitbetaald. Zelfs het belasting aftrek is dit echt schandalig.
Dit was de slechtste werk ervaring ooit!
Minpunten
Slechte communicatie, Chaotisch
Was deze review waardevol?Ja 82Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 mei 2017
Olympia is een fijn bedrijf om bij te werken.
Goede collega's.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 59Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk sfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Dedemsvaart25 april 2017
Ik vind het een fijn bedrijf om voor te werken er was altijd overleg mogelijk
Pluspunten
Goed overleggen
Minpunten
Op het lastste moment gebeld kunnen worden
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 27Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte organisatie
buschauffeur (voormalige medewerker) –  leiden2 april 2017
Erg amateuristisch geregeld, de regie binnen de organisatie is erg chaotisch. Dit heeft erg in mijn nadeel gewerkt en ook geen poging geweest tot oplossing aan kant van uitzendbureau. Verder wel gezellige collega's maar die zijn ook niet te spreken over de organisatie.
Pluspunten
prima baantje
Minpunten
slechte organisatie
Was deze review waardevol?Ja 48Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's en hard werken.
belader vuilnisophaaldienst (voormalige medewerker) –  Rotterdam22 maart 2017
De dag begon altijd met een lach.
Wat ik heb geleerd is dat mensen met vragen altijd netjes te woord moeten worden gestaan.
Mijn collega's waren altijd behulpzaam en gezellig, alleen soms kwam het wel eens voor dat ze een slechte bui hadden.
Het moeilijkste van de baan was snoei afval ophalen, dat kan behoorlijk zwaar zijn.
Het leukste van de baan was het buiten werken in de frisse lucht.
Pluspunten
Iedereen is behulpzaam tegen elkaar.
Minpunten
Geen opleidingen binnen het bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk ervaring
BTS Platform medewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol27 februari 2017
Ik was hier werkzaam voor KLM via uitzendbureau Olympia. Ik moest hier het vliegtuig laden en lossen, bagage controleren en met verschillende voertuigen rijden.
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Uitzendbureau
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 18Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Olympia. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 97 reviews
521
430
321
28
117

Waarderingen per categorie

3,0Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,2Bedrijfscultuur