Olympia Reviews

91 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 112 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
Magazijnmedewerker/orderpicker (voormalige medewerker) –  Beverwijk22 februari 2019
geen regels, werktijden worden de dag ervoor aangepast zonder overleg met medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Promovendum, zorgdeclaraties.
Olympia deed de werving. (huidige medewerker) –  Amersfoort24 januari 2019
Olypmia doet de werving voor Promovendum voor de functie zorgdeclaraties. Tijdens je sollicitatiegesprek bij Promovendum krijg je vragen over je gezinssamenstelling en of je gelovig bent ipv inhoudelijk over het werk zelf. De organisatie heeft voor de werknemers geen parkeerplaatsen, dus je moet maar met de bus/fiets komen en woon je binnen een straal van 10km krijg je geen cent vergoed. Tevens hebben ze geen eigen kantine, een broodje in de kantine beneden kost je gemiddeld 5 euro (krijg je ook niet vergoed). Ook moet je in je vrije tijd je WFT's leren. Dus je werkt fulltime en dan in het weekend ook nog eens ff leren. Je werkt in een kleine team en het werk is NIET uitdagend. En last but not least het is echt een miezerige loontje.
Pluspunten
Centraal gelegen
Minpunten
Geen vergoeding ov, lunch en WFT's in eigen tijd leren.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Olympia inhouse heb je niets aan!
Olympia Inhouse (voormalige medewerker) –  Heteren9 januari 2019
Je krijgt telefonisch nauwelijks/moeilijk contact. Er werken meerdere werknemers daar maar een simpele vraag beantwoorden via de telefoon kan al niet doordat ze altijd "druk" zijn, dus spreek je voicemail maar in krijg je dan. Maakt niet uit wanneer en hoevaak je achter elkaar belt, Nooit tijd. Echt belachelijk!!
Minpunten
Nooit bereikbaar
Was deze review waardevol?Ja 15NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen goede werksfeer
Verkoper (voormalige medewerker) –  Amsterdam Centrum6 januari 2019
En weer is de verloning niet in orde, de afgesproken CAO wordt niet nageleefd.

Hopelijk wordt dit nog hersteld.

Een goed begin voor 2019.
Pluspunten
geen
Minpunten
beloftes worden niet nagrkomen.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke uitjes en motiverende gesprekken
inhouse consulent (voormalige medewerker) –  Den Haag25 december 2018
Het was elke dag weer een nieuwe uitdaging . De omgang met mensen op verschillende niveaus. je gaat leren omgaan met druk,en de visie van het bedrijf. dat je hele dag bereikbaar moet zijn qua bellen en gebeld worden, met andere woorden de gehele verantwoordelijkheid. Groei van mensen in het bedrijf en ze te motiveren om verder te gaan
Pluspunten
de ervaring die ik nu heb
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Belader (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 november 2018
ik heb hier heel even gewerkt voor gemeente amsterdam zo een tegek bedrijf maar was niet voor lang
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ondernemende organisatie
MANAGER BUSINESS UNITS (voormalige medewerker) –  Utrecht28 oktober 2018
Snelgroeiend en mooie franchiseformule, goede bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
No hours
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Heteren28 september 2018
They saying there is less work and you working 1 or two days per week and every day coming new people. I don't recomend.
Pluspunten
-
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very bad experience
productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Boutergroep23 september 2018
I applied here for productiemedewerker. I had my rondleiding and he explained about the work and promissing that i can start next week. I waited for almost a month but they never message anymore, i tried calling and messaging but they never replied. Too much promises and very bad service. Really!
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Franchise
Vestigingsmanager (voormalige medewerker) –  Etten-Leur15 september 2018
Mijn vader is de vestiging Etten-Leur begonnen. Ik zou een zomervakantie blijven en dat zijn er vier jaar geworden. Het is een bedrijf waar ontwikkeling van personeel voorop staat.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 31Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen kennis aan boord
Accountmanager (voormalige medewerker) –  Almere13 september 2018
Je solliciteert op een functie als accountmanager bij binnenkomst van het bedrijf wordt er totaal niet gevraagd naar je kwalificaties/ prestaties en meteen word je van de functie afgepraat dat er te weinig kennis voor aan boord is.

Dan komt de persoon in kwestie met zijn voorstel waarbij je naar zijn zeggen een beter cv mee opbouwt, en meer kan leren voor in de toekomst, en waar je meer gaat verdienen dan je huidige baan. Dus uit nieuwsgierigheid laat je contactgegevens delen met het betreffende bedrijf.

Eenmaal met het bedrijf in contact gekomen te zijn. Zijn we er snel achter gekomen dat het juiste salaris totaal niet haalbaar is, en de werkzaamheden niet overheen komen met wat vermeld is.

Ik hoop voor het bedrijf dat dit een incident is en geen dagelijkse kost.

Ps mijn kennis was niet voldoende ect ect maar daar dacht een ander bedrijf anders over...
Pluspunten
koffie was lekker
Minpunten
Tja
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en openheid
Heftruckchauffeur/magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Gouda28 augustus 2018
Ik werkt met plezier voor olympia alleen was helaas geen doorgroei mogelijkheid Dat is het reden dat ik opzoek ben naar iets wat bij mij werk ervaring past en iets waar ik wel in kan groeien
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 6Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aller slechtste uitzendbureau ooit!!!!!!!!
nvt (voormalige medewerker) –  zoetermeer/ den haag6 augustus 2018
heb hier jaren geleden voor gewerkt meerdere malen en deden toen al valse beloftes en toezeggingen en dat gebeurt nu 2018 nog steeds, zijn kwakzalvers en leugenaars en betalen ook nog enorm slecht tevens ook uitbetalingen is een chaos
Pluspunten
niet
Minpunten
kansloos uitzendbureau!!!
Was deze review waardevol?Ja 45Nee 7Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
chaos
belader vuilnisophaaldienst (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 augustus 2018
ze hebeben genoeg werknemers maar tog nemen ze iedere x steeds nieuwe
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel beloven weinig waarmaken
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam17 juli 2018
Ze beloven veel, zouden hierover bellen. Heb zelf maar contact gezocht om te vragen hoe het ermee staat en ze moeten helaas tot deze dag nog terugbellen( 2 mnd later)
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Breda29 maart 2018
je krijgt genoeg de tijd om je aan te passen en er word je goed uit gelegd hoe te werk moet gaan
de collega's zijn vriendelijk en nemen de tijd om je het beter uit te leggen.
Pluspunten
gratis drinken bij drukke dagen
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 18Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed contact weten wie je en hoe je bent en kijken goed wat bij je past
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Helder4 maart 2018
Denken met je mee en adviseren goed, goed contact, urenverantwoording goed geregeld. Weten wat wel en niet bij je past. Medewerkers die er al lang zitten. Afdeling Den Helder echt super!
Pluspunten
Persoonlijk contact
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 19Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechts betaalde uitzendburo die er is..
Medewerker DAR (voormalige medewerker) –  Nijmegen25 februari 2018
Mooie beloftes die nooit waar gemaakt worden..
Mijn ervaring is er 2x slecht geweest
Pluspunten
Zijn die er dan?
Minpunten
Laag salaris... beloftes die ze niet waar maken
Was deze review waardevol?Ja 55Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waardeloos Bedrijf, komen en Gaan
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Zevenaar21 februari 2018
Gewoon niet aan beginnen, Een waardeloos Bedrijf ...
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel om op te Noemen
Was deze review waardevol?Ja 50Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve gezellige werkomgeving
PRODUCTIEMEDEWERKER BROOD (voormalige medewerker) –  Haarlem4 januari 2018
Betere communicatie tussen uitzendbureau en werkgever zodat alles duidelijker is voor de werknemer
Pluspunten
Gratis brood voor de lunch
Minpunten
Staan in je pauze
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 17Rapporteren