Olympia Reviews

102 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 125 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen communicatie
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Heteren28 augustus 2019
Heb je een vraag? Dan wacht je maar. Ze hadden nooit tijd en kwamen afspraken niet na.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Geven niks om mensen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sollicitatiegesprek bij Olympia in Almelo
geen (voormalige medewerker) –  onbekend27 augustus 2019
Het gesprek verliep moeizaam en de functie waar ik
voor kwam was al vergeven.
Ze kwamen onbetrouwbaar en niet vriendelijk over.
Ik ga wat dat betreft op eerste indrukken af
en kan dit uitzendbureau niet aanraden.
En niet geheel onbelangrijk,
andere uitzendbureaus betalen beter.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed,makkelijk en duidelijk contact
Zetploegmedewerker (huidige medewerker) –  De Bilt30 juli 2019
Kreeg eerst vaak berichtjes over de hele week welke dagen beschikbaar waren.
Nu niet meer, wel jammer. Vond dat wel handig juist.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht te bereiken
Solicitant (voormalige medewerker) –  Woerden29 mei 2019
Zeer onprofessioneel bedrijf!
Zetten een vacature neer maar reageren daar niet meer op! Ja, een keer om een afspraak te maken waar je daarna nooit meer een reactie op krijgt!
Onprofessioneel mailtje van een mevrouw met het taalgebruik van een 8 jarige! Zeer veel typfouten!
Hier ga je niet met vertrouwen naar toe!!!
Pluspunten
Helemaal geen
Minpunten
Onprofesioneel
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
olympia zwolle
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Zwolle15 mei 2019
Veel beloven maar niets nakomen..
Trap er niet in, want ik heb echt heel erg veel nieuwe uitzendkrachten voorbij zien komen voor 1 of 2 dagen terwijl hun een vaste rooster met weel werkuren werd voorgeschoteld.. dat kan je niet maken, maar goed blijkbaar Olympia wel...
Pluspunten
salaris op tijd
Minpunten
er wordt heel veel beloofd maar uiteindelijk 2x ergens kan werken om hun uit de brand te helpen..
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima uitzendbureau
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Veldhoven19 april 2019
een goed uitzendbureau dat naar je luisterd en met je mee denkt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 15Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongestructureerde afdelingen, te hoge werkdruk, te lange uren
Front Office Medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 april 2019
Het leukste aan deze baan was het telefonisch contact en de interviews met werkzoekenden. Hen begeleiden en behandelen met respect, zoals dat hoort onder echte mensen.
Pluspunten
geen
Minpunten
Niet gestructureerde afdelingen, moeizame communicatie en veel te lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitzendbureau
Consultant (voormalige medewerker) –  leiden16 april 2019
Een uitzendbureau op franchise basis war ik met plezier heb gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 14Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Stadsreiniging (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 april 2019
Ik vond het werk altijd leuk en afwisselend, over het werk zelf heb ik niks te klagen, maar ik kon niet mijn uren komen, er was mij beloofd dat ik een aantal maanden 40 uur per week sowieso zou kunnen draaien, dit verre van
Pluspunten
Leuk werk
Minpunten
Te weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Modern meedenkend/toegankelijk bedrijf
Distributiemedewerker (huidige medewerker) –  Honselersdijk7 april 2019
Na het starten bij een nieuwe opdrachtgever van Olympia kunnen soms wat onduidelijkheden/slordigheden ontstaan. Deze worden na melding wel zo goed mogelijk opgepakt. Er wordt van mijn flexibiliteit verwacht, maar daar staat tegenover dat het uitzendbureau ook heel flexibel is als ik een privé afspraak heb.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
Magazijnmedewerker/orderpicker (voormalige medewerker) –  Beverwijk22 februari 2019
geen regels, werktijden worden de dag ervoor aangepast zonder overleg met medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Promovendum, zorgdeclaraties.
Olympia deed de werving. (huidige medewerker) –  Amersfoort24 januari 2019
Olypmia doet de werving voor Promovendum voor de functie zorgdeclaraties. Tijdens je sollicitatiegesprek bij Promovendum krijg je vragen over je gezinssamenstelling en of je gelovig bent ipv inhoudelijk over het werk zelf. De organisatie heeft voor de werknemers geen parkeerplaatsen, dus je moet maar met de bus/fiets komen en woon je binnen een straal van 10km krijg je geen cent vergoed. Tevens hebben ze geen eigen kantine, een broodje in de kantine beneden kost je gemiddeld 5 euro (krijg je ook niet vergoed). Ook moet je in je vrije tijd je WFT's leren. Dus je werkt fulltime en dan in het weekend ook nog eens ff leren. Je werkt in een kleine team en het werk is NIET uitdagend. En last but not least het is echt een miezerige loontje.
Pluspunten
Centraal gelegen
Minpunten
Geen vergoeding ov, lunch en WFT's in eigen tijd leren.
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkzaamheden en collega’s
Recruiter (voormalige medewerker) –  Gorinchem21 januari 2019
Geen dag was hetzelfde bij Olympia Gorinchem. Heb hier heel veel geleerd over o.a. Het maken van contracten, wetgeving, salarisadministratie, administratieve taken etc.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 10Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Olympia inhouse heb je niets aan!
Olympia Inhouse (voormalige medewerker) –  Heteren9 januari 2019
Je krijgt telefonisch nauwelijks/moeilijk contact. Er werken meerdere werknemers daar maar een simpele vraag beantwoorden via de telefoon kan al niet doordat ze altijd "druk" zijn, dus spreek je voicemail maar in krijg je dan. Maakt niet uit wanneer en hoevaak je achter elkaar belt, Nooit tijd. Echt belachelijk!!
Minpunten
Nooit bereikbaar
Was deze review waardevol?Ja 35Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen goede werksfeer
Verkoper (voormalige medewerker) –  Amsterdam Centrum6 januari 2019
En weer is de verloning niet in orde, de afgesproken CAO wordt niet nageleefd.

Hopelijk wordt dit nog hersteld.

Een goed begin voor 2019.
Pluspunten
geen
Minpunten
beloftes worden niet nagrkomen.
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke uitjes en motiverende gesprekken
inhouse consulent (voormalige medewerker) –  Den Haag25 december 2018
Het was elke dag weer een nieuwe uitdaging . De omgang met mensen op verschillende niveaus. je gaat leren omgaan met druk,en de visie van het bedrijf. dat je hele dag bereikbaar moet zijn qua bellen en gebeld worden, met andere woorden de gehele verantwoordelijkheid. Groei van mensen in het bedrijf en ze te motiveren om verder te gaan
Pluspunten
de ervaring die ik nu heb
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Belader (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 november 2018
ik heb hier heel even gewerkt voor gemeente amsterdam zo een tegek bedrijf maar was niet voor lang
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 15Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ondernemende organisatie
MANAGER BUSINESS UNITS (voormalige medewerker) –  Utrecht28 oktober 2018
Snelgroeiend en mooie franchiseformule, goede bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 11Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
No hours
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Heteren28 september 2018
They saying there is less work and you working 1 or two days per week and every day coming new people. I don't recomend.
Pluspunten
-
Was deze review waardevol?Ja 43Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very bad experience
productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Boutergroep23 september 2018
I applied here for productiemedewerker. I had my rondleiding and he explained about the work and promissing that i can start next week. I waited for almost a month but they never message anymore, i tried calling and messaging but they never replied. Too much promises and very bad service. Really!
Was deze review waardevol?Ja 52Nee 7Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Olympia. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 125 reviews
525
435
327
28
130

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,6Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,1Bedrijfscultuur