Olympia
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Olympia Carrières en werk

Over ons
Wij zijn Olympia. Dagelijks bieden we werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen. Dit doen wij door werk beschikbaar te maken dat ertoe doet. Werk waarmee mensen betekenis geven aan hun leven of dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Met ruim 130 – meer... vestigingen is Olympia lokaal aanwezig om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Met onze 700 medewerkers zorgen we voor verbonden mensen en blije opdrachtgevers.

Ons werk is werk. Wij werken aan werk dat ertoe doet. Zodat jij kan bijdragen aan wat belangrijk is voor jou of jouw omgeving. En daar helpen we jou graag bij. Daarom willen wij je beter leren kennen.


Wie ben je en waar krijg je energie van? Waar ben je trots op en wat wil je bereiken? Vertel ons waar jij je wekker voor zet en samen ontdekken we welk werk, welke stage of opleiding het beste bij jou past. Het geeft extra glans aan de dag als je via werk bereikt wat je dierbaar is, doet waar je trots op bent en wordt gewaardeerd om wat je doet.


We bemiddelen mensen niet een keertje, we maken werk van hun werk. We maken werk van het verbinden van mensen met werk waar zij gelukkig van worden, waar ze energie van krijgen. We helpen mensen te veranderen als de wereld verandert. We maken werk van ontwikkeling. Door mensen hun drijfveren en talenten te laten ontdekken. Door ze te verbinden met een werkgever waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Met banen, werkstages, kennis en opleidingen. Omdat we willen dat mensen ook de komende twintig jaar werk hebben, dat ertoe doet.


Wij werken samen met organisaties die dat ook belangrijk vinden. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Want als je weet waarom je iets doet, neemt de waarde enorm toe.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Olympia te werken?

2,9
Werk-privébalans
2,8
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,6
Doorgroeimogelijkheden
2,8
Management
3,0
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Olympia?

56%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 62 reviews

Welke vacatures staan er open bij Olympia?

Beste werklocaties
4,3
Rotterdam
3,7
Bergen op Zoom
3,7
Harderwijk
3,3
Zwolle
3,0
Utrecht
Meest populaire functies
3,6
Productiemedewerker (m/v)
3,4
Intercedent (m/v)
3,3
Uitzendkracht
3,3
Belader (m/v)
2,9
Schoonmaker (m/v)

Olympia vacatures:

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij Olympia?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 31 gesprekken
Gemiddeld
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 31 gesprekken
Gemiddeld
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 29 gesprekken
Ongeveer twee dagen
Gesprekken bij Olympia