OLVG Reviews

29 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 30 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
over het algemeen een prima bedrijf.
Doktersassistente (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 juni 2018
sfeer verschilt per poli, waar ik werkte was de sfeer absoluut niet leuk.
en gingen vele collega's mij voor om weg te gaan.

helaas was de eerste leidinggevende niet capabel genoeg en was zijn opvolger nog erger.

specialisten zijn super.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bezoekersrestaurant
Assistent manager (huidige medewerker) –  Amsterdam1 april 2018
Aan het werk in het restaurant van het ziekenhuis geeft mij voldoening om patiënten en bezoekers te helpen, aan koffie of een broodje of natuurlijk allebei.

Een luisterend oor voor een bezoeker of patiënt dat is wat we met het team in het restaurant doen. Zo word de bezoeker of de patiënt
gehoord of kan hij zijn verhaal kwijt.

Het is elke dag weer een nieuwe uitdaging, elke dag is het weer een plezier om de gasten te mogen ontvangen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Keukenhulp
Medewerker Banqueting (voormalige medewerker) –  Gasthuis20 juli 2017
Bijbaan als keukenhulp, leuke ervaring.
Goede sfeer in de keuken.
Pluspunten
waardering
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving met een leuk team die voor elkaar klaar staat.
Polikliniekassistente (huidige medewerker) –  Amsterdam31 mei 2017
Het OLVG is een warm en fijn ziekenhuis en bestaat al ontzettend lang, Ik heb er zelf ooit stage gelopen en dat zeer positief ervaren. Mijn moeder heeft daar zelfs vroeger meerdere malen gelegen en werd altijd super goed verzorgd.
Ik werk hier nu zelf inmiddels 10 jaar en hier staat iedereen voor je klaar zowel prive als op het werk. Je bent een team wat samenwerkt en dat is zeer prettig werken.
Pluspunten
collegialiteit in het ziekenhuis
Minpunten
restaurant is vrij prijzig
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne collega's
Debiteurenadministrateur (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 februari 2017
fijne collega's en werksfeer. Met vragen kon ik altijd bij hen terecht. Je kreeg de ruimte om je verder te ontwikkelen, en zelf dingen te onderzoeken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Discriminatie-cultuur
Maatschappelijk Werker (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 februari 2017
Het is een ziekenhuis dat in een multiculti-buurt gevestigd is, maar tekort schiet in respect tonen aan de patiënten. \

Ik heb hier geleerd dat een werkdag er best saai uit kan zien, en dat je aftelt wanneer je eindelijk naar huis mag.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige collega's en fijne werksfeer
Allround Administrateur (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 februari 2017
Ik kon altijd bij collega's terecht, als er iets niet duidelijk. Ik had een hele fijne manager, waarbij je met alle vragen terecht kon. Ik kreeg de ruimte om me verder te ontwikkelen en zelf op onderzoek te gaan binnen de organisatie.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken en lange dagen maar goed te doen.
Patiëntenvervoerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 januari 2017
Leuke actieve baan waar je veel kracht voor nodig hebt en veel van leert. Je leert goed met mensen om te gaan, hoe je ervoor kan zorgen dat een patiënt goed op de plaats van bestemming aankomt en hoe een ziekenhuis in elkaar steekt.
Pluspunten
Goeie werksfeer
Minpunten
Zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plezierige organisatie in ontwikkeling
HR Adviseur (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 januari 2017
Fijne organisatie om bij en voor te werken.
Afdeling HR is (nog) sterk in ontwikkeling
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leuk en gezellig ziekenhuis om te werken met een open directe sfeer
Operatieassistent (huidige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2017
Elke dag met plezier naar mijn werk gegaan. Ik heb hier vooral geleerd dat duidelijke communicatie essentieel is om goed en effectief te kunnen opereren.
Goede en productieve samenwerking met de specialisten en leiding. Alles van hoogstaande en vernieuwende chirurgie tot dagbehandeling.
Goed en veel contact met collegae, binnen en buiten het ziekenhuis.
Pluspunten
de mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen op verschillende vakgebieden
Minpunten
we zijn nu gefuseerd met het SLAZ en we moeten nu vaak op locatie West ( SLAZ)werken, Andere sfeer en cultuur
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Planning Chirurgie (huidige medewerker) –  Amsterdam-Oost15 november 2016
Is een goede werkgever maar de reistijd breekt mij op. Giede arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's, fijne werksfeer
Medewerker Facility Desk Directoraat Services (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH12 oktober 2015
Als oproepkracht gewerkt maar wel als gelijkwaardige in het team opgenomen. Fijne collega's, werk is wel veel van hetzelfde maar door de relaxte werksfeer erg leuk.
Pluspunten
Leuke collega's, kleine afdeling
Minpunten
Weinig doorgroeimogelijkheden in mijn functie, veel van hetzelfde
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Stage beveiliging (voormalige medewerker) –  Gasthuis, LI29 september 2015
Ik liep stage op een top afdeling met leuke collega's. Manager was een fijne persoon om mee te werken
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Administratief klantenservicemedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH18 augustus 2015
Ik heb hier altijd met plezier gewerkt. Verschillende werkzaamheden, verschillende werkplekken.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
General hospital
plastic surgeon (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 augustus 2015
Typical hospital environment
daily routine - consulting and treating general plastic surgery patients
possibility to cooperate with other specialist
Pluspunten
fixed salary, inflexible management
Minpunten
night shifts and on-call duties
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en interessant specialisme, maar erg drukke, vaak chaotische polikliniek waardoor goede structuur helaas ontbrak.
Polikliniekassistent, Polikliniek Verloskunde (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH16 december 2014
De poli verloskunde was een zeer drukke, vaak chaotische, rommelige polikliniek.
Chronisch personeelsgebrek en overvolle spreekuren, incapabele leidinggevenden en slechte communicatie tussen de diverse disciplines zorgden vaak voor problemen en onvrede van personeel en patiënten.
Het werk was inhoudelijk niet moeilijk maar door de chaos lukte het vaak niet om het werk goed af te ronden. Ik heb goed geleerd om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden, door systematisch en precies te werken. Daarnaast heb ik ervaren hoe belangrijk het is om te vertrouwen op je eigen vaardigheden en competenties.
Tot mijn taken en verantwoordelijkheden behoorden onder meer:
- Het begeleiden en informeren van patiënten;
- Het maken van afspraken, zowel telefonisch als aan de balie;
- Het voorbereiden en afhandelen van spreekuren;
- Het coördineren van groepsconsulten;
- Het assisteren bij kleine ingrepen.
- Regulier overleg met gynaecologen, klinisch verloskundigen
- Overleg met 1ste lijns verloskundigen en diverse andere disciplines zoals psychiater en maatschappelijk werk.
Pluspunten
leuke patientengroep, prettige werktijden: geen wisseldiensten. Leuke en leerzame poli wat betreft de Verloskunde.
Minpunten
slechte organisatie en structuur. Incapabele leidinggevenden. Gebrekkige communicatie.
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame omgeving
Juridisch adviseur (huidige medewerker) –  Gasthuis, LI8 oktober 2014
Fijne werkomgeving qua collega's en vakinhoudelijk. ZaL helaas binnenkort vertrekken als gevolg van een ander functie-profiel als gevolg van de fusie waaraan het gasthuis onderhevig is.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne ontspannende baan met zeer veel mooie momenten
Stoelmasseur (voormalige medewerker) –  unit anesthesiologie31 juli 2014
Ik werkte als zelfstandige, maar was in vaste dienst voor 2 dagen per week als stoelmasseur, voor het personeel. in het ziekenhuis. Dit heb ik 3 jaar gedaan met veel plezier en mooie resultaten bereikt op fysiek mentaal en emotioneel gebied. Gaf ook adviezen op houding en beweging voor het goed functioneren op de werkvloer.

Ik heb geleerd om nog beter te luisteren wat mensen aangaven op wat voor gebied dan ook tijdens de stoelmassage. Een luisterend oor.
Als stoelmasseur masseerde ik het personeel van de Unit Anesthesiologie waar ik voorheen werkte als verpleegkundige.

Het moeilijkst van mijn baan vond ik dat ik er helemaal alleen voor stond en dat er weinig meegedacht werd en geen eigen ruimte had om te masseren moest steeds een andere plek creeren.

Het leukste van mijn baan vond ik zelfstandig werken en mensen een mooi ontspannend moment kon geven tussen het werk door en velen voelden zich ook weer opgeladen.
Pluspunten
goed gevoel
Minpunten
niet helemaal achter je staan
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
medewerkster op personeelszaken
Medewerkster Personeelszaken (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH15 juli 2014
Ik deed daar alle voorkomende werkzaamheden op administratief gebied.
Hoofdmoot was het typen van contracten en ontslagbrieven.
Pluspunten
Een hele plezierige werksfeer.
Minpunten
Waren er volgens mij niet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enthousiaste en gedreven maatschappelijk werkster!
Baliemedewerkster (voormalige medewerker) –  Gasthuis, LI2 juli 2014
Leuk werk, alleen niet op mijn niveau. Het wordt tijd voor een baan op HBO niveau!
Pluspunten
Verdient goed
Minpunten
Niet mijn niveau
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 28Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij OLVG. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 30 reviews
515
47
37
21
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over OLVG gesorteerd op locatie