OGVO
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

OGVO Onderwijsassistent (m/v) maandelijks salarissen in Nederland

Salaris geschat op basis van 6 medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.
€ 2.677 per maand
13% boven het nationale gemiddelde
Reviews voor Onderwijsassistent (m/v) bij OGVO
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gewoon een top werksfeer
ik heb op de praktijkzaal van zorg en welzijn gewerkt had leuke collega's ging heel graag naar toe. Het bestond uit werkplekken op het gebied van zorg en welzijn.
kinderopvang buurthuis kapsalon wozoko horeca kookstudio en front office. Op elke werkplek waren er 8 kinderen bezig door middel van coaching probeer je de kids wegwijs te maken van de vele beroepen die de zorg en welzijn kan bieden.
Pluspunten
kleine groep
Minpunten
snel afgeleid
Was deze review waardevol?
Bekijk alle OGVO Onderwijsassistent (m/v) reviews
Hoeveel verdient een Onderwijsassistent (m/v) bij OGVO in Nederland?
Gemiddelde maandelijks-salaris voor Onderwijsassistent (m/v) bij OGVO in Nederland is ongeveer € 2.677, wat 13% boven het nationale gemiddelde ligt.
Salaris-informatie komt van 6 gegevens rechtstreeks verzameld van medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.
Houd er rekening mee dat alle salarisgegevens schattingen zijn op basis van wat door derden is opgegeven aan Indeed. Deze cijfers worden met de gebruikers van Indeed gedeeld uitsluitend ten behoeve van algemene vergelijking. Minimumloon kan per rechtsgebied verschillen en je zult de werkgever moeten raadplegen voor de werkelijke salarisgegevens.