NXP Semiconductors Reviews

40 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 235 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovative Company
IT Business Manager (huidige medewerker) –  Gemeente Eindhoven12 september 2019
Very good company to work for. Innovative and fast paced. Allowed to have direct contact with senior management and be involved in decisions. Flexibility is a must!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pleasant Day
Internship (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NL4 december 2018
Nice atmosphere. Good work-life balance. Awesome employees. Good learning culture and great career prospects. Truly a next experience to work.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good company to work for
Senior Engineer (voormalige medewerker) –  Nijmegen16 juli 2018
Better than average renumeration.
flexible working hours to accomodate personal needs.
fast paced environment with lots of challenges.
unfortunately not enough funding for capital investment.
Great colleagues
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nxp
Operator (voormalige medewerker) –  Nijmegen15 januari 2018
Kort gewerkt niet lang vol kunnen houden in dat geisoleerde soortelijke ruimtepak
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Extreem comfortabele werkomgeving en een goed team
Reliability engineer (voormalige medewerker) –  Nijmegen30 oktober 2017
Binnen de reliability sector van NXP heb ik een geweldige tijd gehad voor mijn stageperiode. Ondanks een aantal stress werkzaamheden is het naar mijn mening altijd gezellig binnen het team.

Iedereen heeft tijd voor humor op het werk zolang als iedereen zijn taak kan blijven doen. Ik heb in mijn tijd daar een hoop kunnen leren en op het zelfde moment ook nuttig kunnen maken binnen het team.
Pluspunten
Kip-Donderdag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
overtime required, no salary rise
Sr. Analog Design Engineer (voormalige medewerker) –  Eindhoven22 november 2016
the company had several reorganisation, and the employee must work overtime, and almost no salary rise even though the company has good financial report.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een innovatief bedrijf
Test Engineer (voormalige medewerker) –  Nijmegen15 november 2016
Een bedrijf met geweldige opportunities .
Waar je kunt ontplooien
Pluspunten
een bedrijf waar je moeilijk van kunt scheiden
Minpunten
reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice people, nice work.
Verification Engineer (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 november 2016
NXP is one of the leaders in the IC development business. They have a strong validation phylosphy. Good salary, a bit more hollidays than nominal.
Pluspunten
Development, opportunity.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productie en gezellige sfeer
Service Engineer Elektronica (voormalige medewerker) –  Eindhoven31 oktober 2016
Hier heerste gezellige werksfeer en de collega's waren respect vol naar elkaar en de managers waren open en vriendelijk.
Pluspunten
activiteiten met collega's
Minpunten
reorganisatie van de devisie
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good place to work
Reliability Engineer (huidige medewerker) –  Nijmegen14 juni 2016
Good place to work, good colleagues, good learning environment
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Binnen de teams was altijd samenhorigheid
HR Officer voor 2 Business Lines (voormalige medewerker) –  Nijmegen13 juni 2016
Semiconductors is een cyclische wereld, elke 7 jaar gaat het weer wat minder goed. En ondanks dat iedereen dat ritme kende, werd toch de kaasschaaf methode gebruikt om bezuinigingen door te voeren. Waardoor je een periode hebt van opleiding, talent ontwikkeling en uitbreiding gevolgd door een periode waarin weinig mogelijk is.
Pluspunten
Ontwikkelmogelijkheden
Minpunten
Kaasschaaf methode bij bezuinigingen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interessant werk, leuke collega's alleen altijd onzekerheid wat contracten betreft. zelfs na 17 jaar op en af daar gewerkt te hebben.
Operator/Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen30 mei 2016
Had graag een vast contract gekregen bij dit bedrijf maar door contract einde moet ik steeds weer tijdelijk stoppen en daarna ben ik weer heel erg welkom.
Dit geeft me een minder fijn gevoel maar het werk zelf is erg afwisselend en ik heb leuke collega's
Pluspunten
fijne werktijden
Minpunten
na jaren nog geen vast contract.helaas
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Staan open voor verbeteringen
Procesoperator Lithographie (huidige medewerker) –  Nijmegen17 mei 2016
Al met al een goed bedrijf om in te werken.
Doen veel voor het personeel en je kan er interne opleidingen volgen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
5 ploegen gewerkt
NXP (operator) (voormalige medewerker) –  Nijmegen18 april 2016
fijn gewerkt daar alleen moesten een hoop mensen uit jammer ma helaas ging dat zo daar
Pluspunten
ploegen
Minpunten
onslag
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interesting and high tech company with friendly colleagues.
Six Sigma Global Program & Impr. Manager ( MBB) (huidige medewerker) –  Eindhoven4 april 2016
interesting and high tech company with friendly colleagues.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk sfeer is goed (collega,s)
Fab support technician (voormalige medewerker) –  Nijmegen, GE4 mei 2015
Goede werksfeer onder collega,s.
Jammer is dat secundaire arbeidsvoorwaarden steeds verder worden versomberd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik was wel blij dat ik voor nxp mocht werken werksfeer was heel goed
Operator Techniek (voormalige medewerker) –  Nijmegen10 april 2015
Ik heb eerst als operator voor Phillips gewerkt daar na werd Phillips
NXP alles ging gewoon daar als operator tot 2008 daar na werk de ik als operator techniek kleine als grote preventief uitvoeren en kleine
storingen wissen het was een heel goed bedrijf
Pluspunten
werk was dicht bij mijn huis en werk sfeer was heel goed
Minpunten
was er geen min punten denk ik
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
totaal gevoelloos management
ontslagen (voormalige medewerker) –  Nijmegen, GE2 april 2015
Ontslagen. Maar ik ben tevreden . werknemers worden ontslagen en de achterblijvers kunnen het werk niet meer aan en lopen tegen een burnout. Maar alleen managers kunnen hlf jaarthuis zitten met een burnout het wrrkende volk moet gewoon doorwerken met een burnout. Als slaven worden werknemers al een aantal jaren daar behandeld. Zelfs kerstpakket is weggegeven aan goed doel zonder overleg. Schandalig.
Pluspunten
managers heb je geen last van luisteren toch niet
Minpunten
je bent een nummer en je blijft een nummer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multicultureel bedrijf
Procesoperator (voormalige medewerker) –  Nijmegen, GE12 maart 2015
NXP, voormalig Philips, een bedrijf waar wel elk Nijmegenaar heeft gewerkt. Helaas door de crisis worden er al een geruime tijd geen vaste contracten gegeven aan personeel en zijn de hedendaagse procesoperators flex-medewerkers op enkele operators van de oude garde. Op de werkvloer met name 6 inch was er altijd een gemoedelijke sfeer. Ik heb daar een leuke tijd gehad als procesoperator.
Pluspunten
Groot aanbod van eten in de kantine
Minpunten
Weinig mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Technisch werk met een hoop afwisseling
Area Technician (voormalige medewerker) –  Technician27 december 2014
Tijdens mijn 24 jaar bij Philips/NXp heb ik mezelf goed kunnen ontwikkelen. Ik kreeg eerst 2 jaar een vervolgopleiding voor MTS-ers. Dit was veelzijdig en leerzaam, daarna ben ik aan het werk gegaan als vacuum monteur. Moest zowel op vacuum technisch gebied, storingen als preventieven uitvoeren. Daarna ben ik tewerk gesteld als technician, waardoor mijn inzetbaarheid vergroot werd en door de aanvullende cursussen en ervaring ik verder kon groeien, waardoor mijn werk nog diverser werd en ook interessanter.
Pluspunten
De sfeer
Minpunten
Haantjes gedrag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij NXP Semiconductors. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 235 reviews
580
484
346
218
17

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over NXP Semiconductors gesorteerd op locatie