Nuon Reviews

68 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 69 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn Leerproces
Energieadviseur (voormalige medewerker) –  Arnhem14 februari 2019
Ik ben ruim 2 jaar geleden bij Nuon aan de slag gegaan als energieadviseur. Dit was een machtig leerproces omdat ik nooit met 2 beeldschermen had gewerkt maar nu wil ik niet anders.
Een dag bij de Nuon is niet typisch, iedere dag is anders en dat zorgt ervoor dat je nooit stilzit of verveeld.
Ik heb een hele fijne tijd gehad met collega`s maar ook met het management, de bedrijfscultuur is help elkaar en help de klant, het moeilijk van dit werk was omgaan met klant types waar je in het normale leven geen omgang mee hoeft te hebben en met dit werk heb je het niet voor het zeggen en het leukste van het werk is toch echt de samenhorigheid met collega`s maar ook met teamleiding en hoger management, ik heb niet het gevoel gehad anders te zijn als b.v. onze directrice.
Pluspunten
De collega`s
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rommelige fase
Customer care center medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 januari 2019
Destijds was het een rommelige fase waarbij managers weinig verstand hadden van het inhoudelijke proces.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nuon werken loont
Manager Online Acquisition (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NL10 december 2018
Bedrijf met veel mogelijkheden. Marketing vibe met een drang naar de nieuwe economie. Wel nog veel oudere collega's uit vervlogen energie tijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een goed commercieel bedrijf
Callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden30 november 2018
Als je houdt van een uitdaging en je verder wil ontwikkelen en houdt van om met mensen samen te werken dan is dit een haalbare commerciële uitdaging
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige team is belangrijk en elkaar waarderen in elke vorm van persoon.
Verkoper van contracten (voormalige medewerker) –  Weesp15 oktober 2018
Wat ik geleerd heb is hoe je moet doorzetten ook valt het tegen met het verkoop. Het positieve ervan is dat elke dag een andere dag is en dat je leuke mensen mee maakt, dat is het leuke van het werk. Zelf weet jij ook niet hoe jou dag loopt dat is het leven.
Pluspunten
Ging er met plezier naar werk wat voor weer het ook is.
Minpunten
Dat ik meer open moest staan voor het verkoop.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel
KWALITEITSADVISEUR (voormalige medewerker) –  Alkmaar10 oktober 2018
Werk als kwaliteit adviseur was bracht voldoening, want je helpt collega's in hun ontwikkeling en leert daarbij zelf ook elke dag nieuwe dingen.
Pluspunten
Facilitaire goed geregeld
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
is een mooi bedrijk
Technicus (voormalige medewerker) –  amsterdan, velsen,8 oktober 2018
15 jaar in dienst gezeten met veel plezier en lol
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
Sales medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost9 juli 2018
deur aan deur verschilden mensen voor de deur en altijd een leuk gesprek
Pluspunten
buitenlucht
Minpunten
het rijzen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
temp job
Account Manager (voormalige medewerker) –  Gemeente Alkmaar16 juni 2018
they dont reallly teach temps anything but get mad when you do it wrong..
They were very behind on their workload which does not help the stress levels of employers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel eigen verantwoordelijkheid bij het opzetten van een outsource traject
Actiecoördinator + Coach/Trainer Klant Contact (voormalige medewerker) –  Arnhem18 mei 2018
Ik kreeg hier de mogelijkheid te ondernemen binnen een bedrijf. Iets nieuws opzetten, verbeteren en dan weer doorgaan. Ik leerde hier strategischer bouwen, kreeg inzicht in mijn talent om probleemoplossend te kunnen werken en dit niet alleen te hoeven doen en ontwikkelde een goede helicopterview. De bedrijfscultuur was informeler, wat de samenwerking soms vergemakkelijkt, maar soms ook bemoeilijkt. Het samen bouwen aan een nieuwe afdeling, kijken naar de hoogst haalbare kwaliteit en zorgen dat de medewerkers tevreden waren was mijn mooiste uitdaging.
Pluspunten
Echt ondernemen!
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerrijk
Junior Medewerker Customer Service – Service Team (voormalige medewerker) –  Amstedam16 april 2018
Bij Nuon kun je veel leren.
groot bedrijf, met volop mogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
teamgevoel
Zelfstandig ondernemer (voormalige medewerker) –  Zwolle21 december 2017
Prettige cultuur en teamgevoel. Nuon sales force wil ook graag dat het met haar werknemers goed gaat en doet daar veel aan om dit te bereiken!! Kortom prima ervaring! Deur aan deur verkopen moet je wel liggen, helaas geld dit niet voor mij.
Pluspunten
teamspirit
Minpunten
misschien iets te rooskleurig bij solliciteren
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke organisatie met moeite met verandering
Product owner (huidige medewerker) –  Amsterdam12 december 2017
Het grote voordeel van de organisatie zijn de collega's en de interessante markt. Daar staat tegenover dat de noodzakelijke veranderingen eeuwig op zich laten wachten omdat er een beperkte visie is op de toekomst.
Pluspunten
Collega's en de interessante energiemarkt
Minpunten
Ontbreken aansprekende visie voor de toekomst
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Accountmanager buitendienst zakelujk (huidige medewerker) –  Weesp3 oktober 2017
Een heel prettig bedrijf om voor te werken.
Veel vrijheid en een goede begeleiding en werksfeer.
Pluspunten
Vrijheid, prettige werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Commercieel medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 oktober 2017
voor de nuon ging ik langs deuren om contracten aan te bieden,
maar later bleek dat het niets voor mij is.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een groot bedrijf met te weinig persoonlijke aandacht.
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid1 augustus 2017
Goede sfeer tussen de collega's onderling, maar een te hoge werkdruk.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
elke dag is anders
Besparingsadviseur buitendienst (voormalige medewerker) –  Hilversum15 juni 2017
leuk om je eigen dag in te delen en proberen hun producten aan de man te brengen; in mijn geval was het isolatie en daarvoor heb je dus veel contact met de klant omdat je zijn woning moet inspecteren en opmeten.
Pluspunten
vrijheid en omgang met mensen
Minpunten
als het regent moet je er ook door
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
RHD (voormalige medewerker) –  Leeuwarden4 mei 2017
Ik was betrokken bij een tijdelijk project. Was een plezierig werk.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig waardering voor oudere werknemers
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid7 maart 2017
Gezellige collega's en goede voorzieningen. Er is te weinig waardering voor werknemers van 55 plus.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede arbeidsvoorwaarden
Accountmanager buitendienst (voormalige medewerker) –  Gelderland21 februari 2017
Elke dag en nieuwe beleving

Het blijft een uitdaging omdat je niet weet welke klant je treft.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Nuon. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 69 reviews
513
427
320
28
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur