Reviews voor Administratief Medewerker (m/v) bij NN GROUP

30 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 264 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn werk
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Lutjebroek11 december 2018
erg kort gewerkt daar, geen idee meer wat het werk inhield
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne collega's prettige werksfeer, ongedwongen werksfeer.
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht Oost7 juli 2018
Prima bedrijf en collega's. Was een tussen opdracht.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Centrum van Rotterdam
Medewerker Administratie (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 juli 2018
Goed bereikbaar openbaar vervoer, vaste werktijden.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
druk
Administratief medewerker / Proces Support (huidige medewerker) –  Rotterdam21 juni 2018
Nationale Nederlanden is een groot bedrijf op verschillende plekken. Den Haag, Rotterdam en Ede. Doorgroeimogelijkheden en uitdagend
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je mocht meedenken
Archiefmedewerker, scan- en productiewerk (voormalige medewerker) –  Rotterdam en ede11 juni 2018
Ik heb met plezier gewerkt bij mijn oude werkgever, anders zou ik ook niet 17,5 pendelen tussen Rotterdam en Ede als woon werk verkeer.
Pluspunten
De secendaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Reistijd van rotterdan naar ede
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving met oog voor ontwikkeling werknemers
Secretaresse/administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag26 februari 2018
Binnen ING wordt een ieder gestimuleerd om zich te ontwikkelen. Enorm veel mogelijkheden om dus aan je carriere te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
met plezier gewerkt
Administratief Inhoudelijk Medewerker Polisbeheer (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 januari 2018
Ik heb hier met plezier 12 jaar gewerkt. Het was een heel fijn team. Een aantal dagen werkte ik op kantoor afwisselend met thuiswerken. Hierdoor was het erg flexibel. Ook wat betreft de werktijden. Er was geen 9 tot 17 mentaliteit. Je kon heel vroeg beginnen met werken en dan weer optijd naar huis. Of laat beginnen en laat naar huis. De bedrijfscultuur was erg fijn. Een informele sfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en moderne werkomgeving
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 september 2017
Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben bij Nationale Nederlanden ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Een zeer groot organisatie kan ook zijn nadelen hebben
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een dynamisch bedrijf, volop in ontwikkeling qua producten en digitalisering. Soms kunnen medewerkers dit niet goed bijbenen; veelal houdt het bedrijf
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 maart 2017
Een dynamisch bedrijf, volop in ontwikkeling qua producten en digitalisering. Soms kunnen medewerkers dit niet goed bijbenen; veelal houdt het bedrijf hier rekening mee.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eerste werk ooit
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Willemstad Curaçao16 februari 2017
ik moest daar toendertijd polissen intypen ( toendertijd ging het niet via computer)
ik werkte ook toen in curacao n.a.
ik heb daar blindtypen geleerd en verder concentreren ook al ben je omringd met andere medewerkers.
de directie was streng en arrogant.
de collega's waren allemaal aardig op 1 persoon na.
moeilijkste van de baan was dat ik beneden in de kelder moest gaan kopieren en toch daar een beetje bang was.
leukste van de baan was om aan mijn bureau te kunnen zitten en gewoon alles in te typen.
Pluspunten
blindtypen leren
Minpunten
omgang met de directie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer met veel flexibiliteit
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  a14 februari 2017
Veel geleerd over verzekeringen met name meer over letselschade.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel vrijheid om werk naar eigen inzicht in te delen
Administratief medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam5 februari 2017
Als alleenstaande moeder is het voor mij lastig om overdag al mijn uren te maken. Ik krijg in mijn huidige functie bij Delta Lloyd alle ruimte om mijn werkzaamheden naar eigen inzicht in te delen. Ik kan veel van mijn taken prima 's avonds en in het weekend uitvoeren.
Pluspunten
Vrijheid/flexibiliteit
Minpunten
Er wordt niet altijd even efficiënt gewerkt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede arbeidsvoorwaarden
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Ede24 januari 2017
Zeer goede werkgever met voldoende mogelijkheden om door te groeien naar een hoger niveau.
Pluspunten
goede arbeidsomstandigheden
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving en collega's met fitnessruimte
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid15 januari 2017
Ik heb met heel veel plezier op diverse afdelingen gewerkt. Ivm een reorganisatie ben ik nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve gezellige werkomgeving
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid30 december 2016
Een bedrijf met een duidelijke visie. Een dynamische, productieve werkomgeving. Collega's met veel kennis en werkervaring waar je veel van kunt leren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik had altijd plezier in mijn werk
Medewerker Mail Room en Repro administratief (voormalige medewerker) –  Den Haag18 september 2016
Ik had altijd goed en met hart en kracht voor het werkt had altijd 150% voor het werk, jammer door de ontwikkelingen van tegenwoordig digitaliseren moest ik door reorganisatie eruit.
Jammer dat bij reorganisatie met het spiegeling beleid wordt niet gekeken naar de capaciteit beoordeling van de medewerker.
Pluspunten
Kan altijd door mijn inzet me zelf aanpassen om mijn werk te doen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top bedrijf
Administratief medewerker Bancaire Services (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 juni 2016
goede sfeer

opleidingen mogelijk

fijne collega,s

de dagen gaan heel snel om zo leuk is het werk

kans om te ontplooien

goede cao
Pluspunten
sfeer
Minpunten
cijfertjes
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Administratief medewerker (huidige medewerker) –  Arnhem Zuid23 mei 2016
Fijn bedrijf, geeft veel ruimte voor ontwikkeling. Altijd fijn gewerkt maar het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH28 november 2015
diverse functies gehad, allemaal leuk en veel geleerd, veel mogelijkheden binnen het bedrijf
Pluspunten
goede ontwikkelingskansen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slopende baan met gezellig personeel
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid16 november 2015
een normale dag op werk was van 8 uur tot 5. het was een tijdelijk project waar we hard werkte. we moesten de levensverzekeringen van mensen gaan sorteren zodat ze gedigitaliseerd konden worden. doordat we elke dag keihard moesten werken om het project af te krijgen merkte ik wel dat ik er door gesloopt werd. ik kon aan het einde van de dag geen papier meer zien. de directie was erg streng en misschien iets te veel eisend omdat we de mankracht niet hadden om het project binnen de bepaalde tijd af te krijgen. de collega's die ik daar had waren wel erg fijn. Ook al was het een hele gemixte groep van jong en oud, Het was wel een hecht team. het leukste aan de baan was toch wel het werken in teamverband. Ik merkte dat een hechte groep hard voor elkaar wilt/kan werken en dat is vaak belangrijk.
Pluspunten
facaliteiten
Minpunten
te hoge eisen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij NN GROUP. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 264 reviews
561
4134
353
210
16

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over NN GROUP gesorteerd op locatie