Nike Reviews

71 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 7.381 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nike is great
Merchandiser (voormalige medewerker) –  Gemeente Hilversum25 maart 2019
Workplace culture was great with collaboration and opportunities to take on bigger project. I only worked as a 1 year contractor but would have loved to stay longer if the timing had worked out.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive and fun workplace
Administration assistant (voormalige medewerker) –  Netherlands4 februari 2019
Nike (Convergys) was a great place to work, the managers really motivated me. I was working for Nike's international website and got to interact with people from all walks of life. I enjoyed my time there and developed many transferable skills.
Pluspunten
great work environment
Minpunten
nothing
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
the best place to work on retail
Contractor - MSBI developer (voormalige medewerker) –  hilversum ,netherlands6 januari 2019
The best place to learn new technologies and they constantly provide support to employees and excellent work life balance. Teams need to adapt to new technologies and they do provide good training.
Pluspunten
good campus, good management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great working for Nike
Nike Legal Assistant (voormalige medewerker) –  Hilversum6 januari 2019
Nike is a great company to work for.
Work hard win hard.
Pluspunten
Great people
Minpunten
Sometimes parking
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfs cultaar is perfect. TOP merk!
ASSISTANT HEAD COACH (Ass. Store Manager) (voormalige medewerker) –  Muiden5 januari 2019
Bedrijfs cultaar is perfect. TOP merk! Dit bedrijf is zeker een aanrader om voor te werken.
Pluspunten
work hard play hard
Minpunten
long hours
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Work hard
HR (huidige medewerker) –  Hilversum2 januari 2019
Long days, weekends.
Management has a lot to learn how to manage work & people.
The culture is awesome.
The hardest part is leaving even when you don't get the pay nor the recognition.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
great company
DIGITAL PROJECT MANAGER - Freelance (voormalige medewerker) –  Hilversum, NL12 december 2018
is nice to work and chill.

this is all I wanted to say about nike
Pluspunten
sport campus
Minpunten
office politics
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inspirerende en sportieve omgeving
Materialen Technicus (voormalige medewerker) –  Hilversum10 december 2018
In het materialen team was een goede team spirit om het werk gedaan te krijgen. De werkzaamheden waren afwisselend, met voldoende ruimte voor ontwikkeling en interessant. Leuk bedrijf, maar moeilijk binnen te komen en onzekerheid over je contractsduur.
Pluspunten
Sporten op het werk
Minpunten
Onzekerheid over contract
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
One of those "People Make It What It Is" Workplaces
Central Europe Customer Service (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NL5 december 2018
I was moved to where they thought was best for me, not where i thought i was best. Denied Holidays constantly. But Work was easy, fun, regulary thrown discount vouchers was alright
Pluspunten
Free Lunches, Nike Incentives, BEEP Work Nights aswell
Minpunten
Targets and Pay
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great experience in an international work environment
NIKEiD E-commerce & Retail Intern (voormalige medewerker) –  Hilversum30 oktober 2018
Next to great growth opportunities and personal development, the Nike EHQ offers a great campus life with a gym, cafeteria and canteen. Great work / life balance! If you like working in an international environment, you will love it there!
Pluspunten
International nature of the office
Minpunten
Commute to Hilversum
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice
Customer Service Representative (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam18 oktober 2018
Nice, I had a great time, great atmosphere and they are really flexible
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige international werkomgeving
Senior Business Consultant (voormalige medewerker) –  Hilversum15 oktober 2018
Jaren lang met plezier bij Nike gewerkt. Het international karakter, de mensen, de vrijheid om te sporten maakten het een geweldige werkomgeving.

Zeer grote organisatie die ondanks zijn succes constant de kosten aan het drukken is.
Pluspunten
Sporten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to learn and work
Business Intelligence (voormalige medewerker) –  Hilversum19 september 2018
Very innovative company.
Highly competitive environment.
Best in class systems, employees, infrastructure.
Amazing campus - fully equipped gym, yoga studio, basketball courts, etc.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Internship Talent Acquisition Operations (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 september 2018
loved working there. The people are great. The freedom to manage your own schedule is refreshing and hands autonomy to employ and the focus on personal development is encouraging for long term career ambitions.
Pluspunten
workplace
Minpunten
internship salary
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good company to work for if you are passionate
B2B Senior Customer Claims Specialist (voormalige medewerker) –  Gemeente Hilversum15 september 2018
Worked out for a lot of people but not for me. Your evolution is primarily based on how your manager like you
There is not much to say. Nike is run differently from country to country.
Pluspunten
Good working environment
Minpunten
Management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente de trabajo joven, atmosfera simpatica y tambien profesional
Hr Assistant (voormalige medewerker) –  Hilversum5 september 2018
En NIKE estube muy ocupada, para mi fue una experiencia nueva trabajando en departemento de recursos humanos.
Aprendi muchissima cosas sobre la ley de los contractos para los trabajadores en espana y en portugal.
La cultura en NIKE es muy saludable y lo que mas que encanto fue hacer deporte durante las horas de oficina.
Pluspunten
deporte
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top merk, Top producten. Politiek spelletje is verschrikkelijk
Sr. Retail Account Specialist Supply Chain (voormalige medewerker) –  Hilversum13 augustus 2018
In grote lijnen verschilt het per afdeling hoe je werk(dag) eruit ziet. Bij de ene heb je iets meer vrijheid dan de andere. Directe- en je sport collega's zijn vriendelijk. Ik heb de nodige ervaring opgebouwd over de processen in de supply chain en digital marketing. Dat was interessant. Je merkt toch wel dat ze erg afhankelijk zijn van de beslissingen op het hoofdkantoor en tertiaire (externe) partijen. Wat betreft het management is dramatisch. De focus ligt vooral bij hunzelf en je moet net het geluk hebben dat je zelf een manager hebt die je op de sleeptouw kan nemen en beschermt. Daarnaast wordt veel gebruik gemaakt van politieke spelletjes en de gunfactor. Dit was geen beste ervaring. Er wordt meer op dat vlak gekeken dan naar de kwaliteit van de medewerkers.
Pluspunten
Mooie omgeving, directe en sport collega's zijn geweldig! Het merk zelf!
Minpunten
Management, veel politiek, geen compensatie op extra gewerkte uren en beperkte doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
very productive and fun workplace
european training captain (voormalige medewerker) –  the Netherlands16 juni 2018
If you like sports or if you like the brand and what ir stands for, they will give you the oppurtunity to fully discover yourself and find your own streghts and weaksnesses.
Pluspunten
discounts
Minpunten
work weekends
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cool company, fun people, boring e-commerce postion
Digital content specialist (voormalige medewerker) –  Hilversum22 mei 2018
Cool company, fun people, boring e-commerce postion, was not the right start for me. Loved to switch to a different role, but that wasn't an option within a couple of months.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk jong bedrijf waar veel van je wordt geeist
PMO (huidige medewerker) –  Hilversum15 mei 2018
Nike is een leuk bedrijf met een casual bedrijfscultuur. Er wordt echter veel heel veel van je verwacht en als je hier niet aan voldoet, wordt je vervangen.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Nike. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 7.381 reviews
53.447
42.264
31.182
2307
1181

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Nike gesorteerd op locatie