New Yorker Reviews

18 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 209 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoopskills onder de knie gekregen.
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht, NL29 november 2018
In dit bedrijf heb ik wat maniertjes geleerd om beter met klanten om te gaan. Leuke en leerzame collega’s gehad.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een zeer fijne werksfeer
Verkoper (voormalige medewerker) –  Rotterdam Alexandrium13 oktober 2018
Bij de Newyorker werd werken beloond. Lekker met de klanten bezig zijn en kleding verkopen. De bedrijfscultuur maakte deze plek extra gezellig en het voelde heel fijn als we een goede dag hadden gedraait. Hier heb ik ook echt leren verkopen en dat is me later weer heel goed van pas gekomen.
Pluspunten
bedrijfscultuur, werksfeer, collegas, flexibiliteit
Minpunten
Slechte airco op de bovenste verdieping.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Roosendaal9 oktober 2018
Met plezier gewerkt en doorgegroeid in het bedrijf.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam gezellig
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Vlaardingen25 september 2018
Ik had eigen afdeling fishbone sister elke dag naar mijn zin gehad, ging echt met plezier naar mijn werk. We hadden een echte gehechte team tot een paar mensen na (achteraf gezien) geweldig collecties vond ik new yorker altijd hebben, altijd iets aparts.!! Heb mee geholpen met nieuwe filialen opstarten geholpen met openings helaas van wegens zwangerschap Is mijn overeenkomst beëindigd wat ontzettend jammer was. Maar al in all een goed bedrijf.
Pluspunten
Teamwork
Minpunten
Leiding die overal mee weg komen om zelf te profiteren.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte winkel
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 september 2018
Slechte regels. Mensen worden voorgetrokken. Niks is duidelijk en het magazijn is een bende bij elke winkel. Begin er niet aan.
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
caissière en vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Arnhem25 juni 2018
Ik heb geleerd contact te maken met mensen
Ik heb ook geleerd netjes te zijn
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Vlaardingen23 augustus 2017
Veel werk, erg druk. Dingen die ik geleerd heb zijn zelfstandig dingen gaan doen zonder opdracht te krijgen.
Pluspunten
Meerdere dingen leren
Minpunten
Begrip
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
new yorker hele profsionele bedrijf, het voelt goed om daar te werken en goed omgeving
verkoper medewerker (voormalige medewerker) –  Zuidplein2 mei 2017
goed om jou ervaring op te doen en gezellige omgeving
Pluspunten
veel collegas
Minpunten
magazijn te ver van de winkel
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je moet het maar kunnen
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Ede16 februari 2017
je kan je daar niet echt ontwikkelen. Omdat het daar echt alleen maar om kleding gaat enzo. bij je eerste dag moet je al dingen weten waarvan je denkt huh maar hoe dan enz. bij je vragen wordt je eigenlijk alleen maar afgekraakt en je collega's helpen je niet echt.
je moet het maar kunnen en weten allemaal. En het aller stomste is dat alles wat je goed doet maar minimaal wordt gezien en als je maar één ding fout doet je al midden in de winkel een hele preek van je bazin moet aanhoren. ze kennen daar geen schaamte. of je wordt achter in het kantoortje helemaal afgekraakt. zo van ja we geven je maar één kans enz en ja je moet beter je best doen. anders is daar het gat van de deur. dus eigenlijk je moet maar familie van hun zijn om daar echt geaccepteerd te worden. gewoon onzin.
Pluspunten
lol met collegas
Minpunten
de bazin en geen hulp
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke gezellige baan als je een passie heb voor mode
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Almere25 mei 2016
Het is hard werken om alles bij te vullen in de winkel ook de vracht uitpakken is flink doorpakken, daar in tegen kan je wel volop genieten van de leukste mode. collega's zijn leuk en de leiding ook
Pluspunten
de hoge korting voor personeels aankopen
Minpunten
erg druk
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte zaak
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Zaandam17 mei 2016
Gaan onwijs slecht met klanten om.
wel leuke collega's.
hele slechte regiomanagers!
hele slechte communicatie.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
iedereen was altijd spontaan
oproepkracht (voormalige medewerker) –  Geleen12 februari 2016
Ik heb bij New Yorker een goede en leerzame tijd gehad.
Ik werkte samen met leuke collega's en heb geleerd om met mensen om te gaan op een manier zodat hun tevreden zijn. daarmee bedoel ik klantgericht werken. jammer genoeg werd mijn contract niet verlengt ivm. teveel hulpkrachten
Pluspunten
gratis lunches met inventaris
Minpunten
veel diefstal
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke drukke werkdag bij de Newyorker
Verkoop medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag19 februari 2015
Bij de Newyorker werkte ik vooral op zaterdag en donderdagavond. Het werk wat ik daar deed bestond uit kassa medewerkster, werken in de winkel en in het magazijn. Het werken met de kassa vond ik altijd erg leuk. Het was erg druk en ik vind het fijn om onder druk te werken.
Pluspunten
personeels korting
Minpunten
geen ruimte voor ontwikkeling
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke tijd gehad!
verkoopmedewerkster, fulltime (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH17 juni 2014
Ik heb bij New Yorker een leuke tijd gehad.
Het was de bedoeling om binnen New Yorker door te gaan groeien tot filiaal manager maar uiteindelijk toch gekozen om dit binnen V&D te gaan doen omdat V&D een bredere horizon had.
Pluspunten
gezellige werksfeer
Minpunten
het winkel publiek
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd aardige colleega's om samen te werken of om een praatjes te houden in het magazijn!
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht, LI11 april 2014
Zoals een normale dag op het werk begin met optijd tekomen van je werkdag, bij deze baan heb ik geleerd om de kleren van de vracht uit tepakken en er een label (beveiligingsbelt) opklikken, de manager had zo d'r goeie dagen dat ze aardig was, en d'r slechte dagen dat ze minder vriendelijk was, het zoeken van spullen in het magazijn was toch wel het moeilijkste wat je moest doen soms was het magazijn niet opgeruimd en dan vind je helemaal niks, en door de leuke muziek, en aardige collega's maakt dat de baan toch wel weer wat leuker!
Pluspunten
Aardige collega's, gezellige sfeer & muziek
Minpunten
Onvriendelijke collega's
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toekomst
verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  rotterdam27 augustus 2013
Leuk voor de jonge jaren om ervaring op te doen, maar hier ligt niet mijn toekomst
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopmedewerker
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  maastricht28 mei 2013
ik heb geleerd hoeje met mensen moeten comuniceren,hoeje kleding snel kan verkopen hoe je met klanten om moet gaan.
winkel netjes houden ,kantine ,met kassa werken.
Pluspunten
koopavondjes vergoedn .ete voor
Minpunten
geen bier, drugs op het werk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 39Rapporteren

Zie meer reviews over New Yorker

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij New Yorker. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 209 reviews
551
459
345
220
134

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,1Bedrijfscultuur

Reviews over New Yorker gesorteerd op locatie