New York Pizza Reviews

84 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 131 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ligt aan het filiaal
Bezorger/koerier (voormalige medewerker) –  Helmond26 januari 2020
Bij het filiaal waar ik werkte was er met de juiste mensen een fantastische sfeer en was het altijd leuk maar de eigenaren van deze filialen waren niet zo goed.
-geen loonstrookjes ook al werd er om gevraagd;
-werden verplicht rooster af te maken anders krijgen wij onze loon niet;
-beloftes worden niet na gekomen.
Niet om aan te raden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk om te werken
Horecamanager (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 januari 2020
Leuk om te werken.
Tegen stress kunnen en snel kunnen handelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige omgeving.
Koerier (huidige medewerker) –  Rotterdam15 januari 2020
Je groeit snel gehecht aan elkaar, want uiteindelijk is het 1 team 1 taak en dat is waarom je elkaar ook een beetje moet helpen.
Pluspunten
Als t rustig is kan je relaxt je gang gaan.
Minpunten
Als t druk begint te worden moet je er de volle tempo op geven.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame omgeving met veel doorgroeimogelijkheden. Communicatie verloopt niet altijd even soeoel
Eigenaar eenmanszaak (voormalige medewerker) –  Utrecht3 januari 2020
- Sterke bedrijfscultuur
- Goede marketing
- Responstijd is wat minder
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lachwekkend
Bezorger (voormalige medewerker) –  Huissen16 december 2019
Ze geven meer om geld dan om hun personeel, belachelijk.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezzelig werk, maar niet goed betaald
Pizzabakker (voormalige medewerker) –  Uithoorn15 december 2019
het is leuk maar niet als je er van moet leven....
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles gaat langzaam
Medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 november 2019
Het werk is opzich niet moeikijk het is best te doen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Druk maar gezellig
Koerier (voormalige medewerker) –  Alkmaar21 november 2019
Het was er vaak druk, maar de werkstemming was altijd goed. Het loon was minimum, maar de fooi was wel hoog.
Pluspunten
gratis eten
Minpunten
lange dagen, weinig salaris
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
New york pizza
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Apeldoorn19 november 2019
Het ligt denk ik per filiaal aan hoe de situatie is maar ze gaan niet gesloten met je persoonlijke omstandigheden om.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke bijbaan
bezorger (voormalige medewerker) –  Alkmaar7 november 2019
leuke baan, vooral in de zomer!

verdient ook leuk als je je brommer hebt
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige werkgever
Marketing Director (huidige medewerker) –  Amstelveen2 augustus 2019
Leuke mensen, goede cultuur en een nog leuker product.
Pluspunten
Lekkere lunch!
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezellige werkplek
Bedrijfsleider Horeca (voormalige medewerker) –  Breda29 juli 2019
Ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad en met plezier gewerkt.
Helaas heeft het alleen een nare afloop gehad.
Pluspunten
niks
Minpunten
Weinig waardering en support
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pizza
Pizzabakker (voormalige medewerker) –  Barneveld18 juni 2019
gezellige sfeer lage lonen maar voor een bij baan prima
Pluspunten
gezllig
Minpunten
lage loon
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
matig
Bezorger/koerier (voormalige medewerker) –  Heerenveen14 juni 2019
matig tot slechte bedrijfsvoering
wel leuke collega's
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
matig tot slechte bedrijfsvoering
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verschillend
Pizza bakker (huidige medewerker) –  Leidsche Rijn15 mei 2019
de ene dag kan je 4 uur werken en de andere dan nog geen eens een uurtje, eerst werkte in 3 dagen nu nog maar 1 omdat ze me niet meer nodig hebben en ze houden zich niet aan het contract (3 uur per week) terwijl ik meestal na een uurtje wordt weggestuurd. De lonen zijn niet gelijk, de een van 5 verdient 4,50 en de ander 5,00 per uur en iemand van 16 verdient ook 5,00 per uur.
Pluspunten
korting op de pizza's
Minpunten
veel
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk project, top bedrijf
Teamleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 mei 2019
Het was een leuk project om aan mee te werken, en ik heb veel geleerd toen ik het puntentelling systeem heb gebouwd voor de Pizzaiolo challenge 2016.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijke werkplek
Pizzakoerier (voormalige medewerker) –  Dordrecht29 april 2019
Nieuwe werknemers werden nooit geaccepteerd door de wat oudere werknemers. Zodra je niet mee deed met de groep, werd je direct buiten gesloten. De baas had een favoriete werknemer die alles mocht, de rest kon hem niks schelen. Zodra je van het begin geen favoriete werknemer was, mocht je niks en werd je niks gegund. Zodra je maar een fout maakte, werd je gelijk van het favoriete lijstje geschrapt en werd er met vol argwaan naar je gekeken.

Achter je rug om wordt over je geroddeld en wordt je uitgelachen. Je MOET mee met activiteiten, omdat je anders "niks" bent in hun ogen.
Pluspunten
weg gaan
Minpunten
slechte communicatie, kidnerachtig gedrag, slechte management
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoewel gezellig een kennelijk niet al te serieuze, beroerde werkgever
Pizza bereiden (voormalige medewerker) –  Alkmaar28 april 2019
Dochter van 16 eerste baantje op de zaterdag. Na dikke maand nog steeds niets zwart op wit, geen bankrekening gevraagd of iets met het emailadres gedaan wat ze door moest geven. Maar toen ze 1x niet kon omdat ze ziek was moest ze wel zelf vervanger zoeken. Ik noem dat misbruik van kinderen maken. Maar eens verder kijken of er een bedrijf is wat iets serieuzer met kinderen hun eerste baantje omgaat.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Niet betaald krijgen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet prettig
Kassa/Keuken (voormalige medewerker) –  Den Haag Scheveningen26 april 2019
veel overuren gemaakt pizza's maken en kassa staan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Pizzabezorger (huidige medewerker) –  Nijmegen5 april 2019
Bij New york pizza werk ik nu al bijna 2 jaar met groot plezier. Ik heb op meerdere filialen gewerkt en overal is het wel ongeveer het zelfde: lekker informeel. De mensen die er werken kunnen het goed met elkaar vinden en de managers doen niet heel serieus maar kunnen dit natuurlijk wel wanneer het nodig is. Je bent buiten aan het werk dus in de zomer is dat zeer fijn en ook leuk maar in de winter is dit natuurlijk minder leuk. Je hebt twee soorten shifts: tot sluitingstijd en tot na de spits. Als je tot sluit werkt, krijg je gratis pizza en als je tot spits werkt, krijg je pizza met korting. Arbeidsvoorwaarden zijn niet heel duidelijk maar mij maakt dit nog niet heel erg uit. De doorgroei mogelijkheden zijn ook niet heel goed aangezien je alleen van koerier/bakker naar manager kan gaan en dan van manager naar filiaalmanager. Kortom, het is leuk voor een bijbaan maar veel meer mogelijkheden heb je hier niet echt.
Pluspunten
Gratis pizza, goede sfeer, buiten werken.
Minpunten
Avondwerk, maximaal 6 uur werken op een dag, buiten werken.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij New York Pizza. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 131 reviews
528
448
331
218
16

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur