New York Pizza Reviews

77 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 124 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Druk maar gezellig
Koerier (voormalige medewerker) –  Alkmaar21 november 2019
Het was er vaak druk, maar de werkstemming was altijd goed. Het loon was minimum, maar de fooi was wel hoog.
Pluspunten
gratis eten
Minpunten
lange dagen, weinig salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
New york pizza
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Apeldoorn19 november 2019
Het ligt denk ik per filiaal aan hoe de situatie is maar ze gaan niet gesloten met je persoonlijke omstandigheden om.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke bijbaan
bezorger (voormalige medewerker) –  Alkmaar7 november 2019
leuke baan, vooral in de zomer!

verdient ook leuk als je je brommer hebt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige werkgever
Marketing Director (huidige medewerker) –  Amstelveen2 augustus 2019
Leuke mensen, goede cultuur en een nog leuker product.
Pluspunten
Lekkere lunch!
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezellige werkplek
Bedrijfsleider Horeca (voormalige medewerker) –  Breda29 juli 2019
Ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad en met plezier gewerkt.
Helaas heeft het alleen een nare afloop gehad.
Pluspunten
niks
Minpunten
Weinig waardering en support
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pizza
Pizzabakker (voormalige medewerker) –  Barneveld18 juni 2019
gezellige sfeer lage lonen maar voor een bij baan prima
Pluspunten
gezllig
Minpunten
lage loon
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
matig
Bezorger/koerier (voormalige medewerker) –  Heerenveen14 juni 2019
matig tot slechte bedrijfsvoering
wel leuke collega's
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
matig tot slechte bedrijfsvoering
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verschillend
Pizza bakker (huidige medewerker) –  Leidsche Rijn15 mei 2019
de ene dag kan je 4 uur werken en de andere dan nog geen eens een uurtje, eerst werkte in 3 dagen nu nog maar 1 omdat ze me niet meer nodig hebben en ze houden zich niet aan het contract (3 uur per week) terwijl ik meestal na een uurtje wordt weggestuurd. De lonen zijn niet gelijk, de een van 5 verdient 4,50 en de ander 5,00 per uur en iemand van 16 verdient ook 5,00 per uur.
Pluspunten
korting op de pizza's
Minpunten
veel
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk project, top bedrijf
Teamleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 mei 2019
Het was een leuk project om aan mee te werken, en ik heb veel geleerd toen ik het puntentelling systeem heb gebouwd voor de Pizzaiolo challenge 2016.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijke werkplek
Pizzakoerier (voormalige medewerker) –  Dordrecht29 april 2019
Nieuwe werknemers werden nooit geaccepteerd door de wat oudere werknemers. Zodra je niet mee deed met de groep, werd je direct buiten gesloten. De baas had een favoriete werknemer die alles mocht, de rest kon hem niks schelen. Zodra je van het begin geen favoriete werknemer was, mocht je niks en werd je niks gegund. Zodra je maar een fout maakte, werd je gelijk van het favoriete lijstje geschrapt en werd er met vol argwaan naar je gekeken.

Achter je rug om wordt over je geroddeld en wordt je uitgelachen. Je MOET mee met activiteiten, omdat je anders "niks" bent in hun ogen.
Pluspunten
weg gaan
Minpunten
slechte communicatie, kidnerachtig gedrag, slechte management
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoewel gezellig een kennelijk niet al te serieuze, beroerde werkgever
Pizza bereiden (voormalige medewerker) –  Alkmaar28 april 2019
Dochter van 16 eerste baantje op de zaterdag. Na dikke maand nog steeds niets zwart op wit, geen bankrekening gevraagd of iets met het emailadres gedaan wat ze door moest geven. Maar toen ze 1x niet kon omdat ze ziek was moest ze wel zelf vervanger zoeken. Ik noem dat misbruik van kinderen maken. Maar eens verder kijken of er een bedrijf is wat iets serieuzer met kinderen hun eerste baantje omgaat.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Niet betaald krijgen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet prettig
Kassa/Keuken (voormalige medewerker) –  Den Haag Scheveningen26 april 2019
veel overuren gemaakt pizza's maken en kassa staan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Pizzabezorger (huidige medewerker) –  Nijmegen5 april 2019
Bij New york pizza werk ik nu al bijna 2 jaar met groot plezier. Ik heb op meerdere filialen gewerkt en overal is het wel ongeveer het zelfde: lekker informeel. De mensen die er werken kunnen het goed met elkaar vinden en de managers doen niet heel serieus maar kunnen dit natuurlijk wel wanneer het nodig is. Je bent buiten aan het werk dus in de zomer is dat zeer fijn en ook leuk maar in de winter is dit natuurlijk minder leuk. Je hebt twee soorten shifts: tot sluitingstijd en tot na de spits. Als je tot sluit werkt, krijg je gratis pizza en als je tot spits werkt, krijg je pizza met korting. Arbeidsvoorwaarden zijn niet heel duidelijk maar mij maakt dit nog niet heel erg uit. De doorgroei mogelijkheden zijn ook niet heel goed aangezien je alleen van koerier/bakker naar manager kan gaan en dan van manager naar filiaalmanager. Kortom, het is leuk voor een bijbaan maar veel meer mogelijkheden heb je hier niet echt.
Pluspunten
Gratis pizza, goede sfeer, buiten werken.
Minpunten
Avondwerk, maximaal 6 uur werken op een dag, buiten werken.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke en jonge groep
Bezorger/koerier (huidige medewerker) –  Leiden30 maart 2019
leuke jonge groep met een goede leiding. shift leiders hebben veel ervaring en kunnen goed sturen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Its fun to work at NEW York Pizza
Delivery Manager (voormalige medewerker) –  Arnhem3 februari 2019
Unlike other pizza companies if you are working full day here you get to eat a free pizza, which is always good for a student who is trying to save money. The only problem is delivering pizzas in winter. It is very cold.
Pluspunten
Gratis dinner
Minpunten
Cold
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving hard werkend team
Pizzabakker (huidige medewerker) –  Amsterdam west12 januari 2019
Lekker eten-leuke manager gezelig team- hard werkend team
Pluspunten
Gratis lunches
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voor eerste werk is het leuk
Binnendienst medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht Binnenstad8 januari 2019
Echt leuk gehad
Leuke collega’s
Goeie sfeer
Veel dingen geleerd
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top!
Pizza koerier (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid24 oktober 2018
Het was een gezellige en leerzame werkplek. Ik heb veel geleerd van mijn leidinggevende en ik heb mij zeker weten te ontwikkelen.
Ik heb mij communicatief ontwikkeld doordat ik veel klantcontact had.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Ridderkerk26 september 2018
een typische dag op het werk is pizzas maken en achter de kassa staan. ik heb geleerd hoe je pizzas moet maken , verschillende producten. ik had door werk goede en betere contact met mensen , vrienden met wie ik werkte.
Pluspunten
soms gratis pizza, korting, VIP-kaart
Minpunten
strenge baas, er wordt teveel gevraagd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Koerierswerkzaamheden
Pizza koerier, en pizza maken (voormalige medewerker) –  Heemstede18 augustus 2018
Een typische dag op het werk : veel plezier met de werkzaamheden. Continue werk hebben en een drukke dag met de werkzaamheden.

Een gezonde bedrijfscultuur met duidelijke richtlijnen en aansturing.

Het moeilijkste van de baan ken ik niet. Het is een leuke baan waar ik mij erg goed in kan vinden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij New York Pizza. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 124 reviews
525
448
330
217
14

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur