Nelson Schoenen Reviews

Alle 16 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
. (huidige medewerker) –  .18 oktober 2019
Goede baan als je geen management functie hebt , loon klopt en is altijd op tijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)18 september 2019
Nelson was is een fijn bedrijf om voor te werken. Leuke en gezellige collega's en veel geleerd. Een fijn baantje voor erbij naast mijn studie.
Pluspunten
werksfeer, ruimte om leren, meedenkend.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gebrek aan communicatie en geen waardering
Logistiek medewerker en verkoop (voormalige medewerker) –  Hoofddorp24 juli 2019
Er wordt steeds meer verwacht van personeel, voor minimale beloning en zonder woord van waardering. Avonddiensten zijn in korte tijd van 21 uur, naar 22 uur, naar 23 uur verschoven. Er wordt niet naar je persoonlijke situatie gekeken. Werknemers zijn erg ontevreden wat de sfeer niet te goede komt. Er wordt massaal ontslag genomen, ook in hogere functies.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem17 april 2019
Management is slecht; roosters zijn vaak niet goed, personeel wordt zonder (goede) reden op staande voet ontslagen. Daarnaast is loon natuurlijk altijd laag in de retail.
Pluspunten
Personeelskorting
Minpunten
Slecht management, personeel blijft komen en gaan
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk is prima, maar er hangt een vreselijke sfeer vanwege een vreselijk slecht management.
Logistiek medewerker webshop (voormalige medewerker) –  Hoofddorp11 december 2018
Het werk is niet heel speciaal. Veel van hetzelfde met vlagen van afwisseling.

Collega`s zijn over het algemeen heel aardig en leuk, maar door alle blunders die gemaakt worden bij het management hangt er een hele slechte en negatieve sfeer in het hele magazijn.

Het management maakt regelmatig fouten in de rooster van veel werknemers wat voor spanning en stress zorgt. Problemen worden niet op tijd opgelost. Bijvoorbeeld: met de hittegolven in 2018 werd er pas besloten om een airco te plaatsen die pas na de hitte werkte. Sta je dan in (waarschijnlijk) meer dan 40 graden celcius te werken en van een tropenrooster was geen sprake. Je mocht iets meer water drinken, maar niet te veel want dan werk je niet hard genoeg ;)

Als werknemer wordt je te veel kwalijk genomen als er dingen fout gaan vanwege gebrek aan leidinggevenden.

Dat is mijn algehele ervaring in het magazijn. Dat is het schrale loonstrookje toch niet helemaal waard.
Pluspunten
Flexibel werk (werktijden) en fijne collega's
Minpunten
SLECHT SLECHT SLECHT management en laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk omgeving
Verkoper (BBL) (voormalige medewerker) –  Arnhem22 oktober 2018
De werkomgeving was geweldig. De leiding gevende verdelde duidelijk wat de werkzaamheden van de dag was. Wat er word verwacht en de doel. Fijne werkplek als werknemer.
Pluspunten
Fijne werksfeer
Minpunten
loon
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk, weinig waardering
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag16 oktober 2018
Er wordt veel van je geëist en je krijgt er weinig voor terug. Werkdruk werd steeds hoger, meer doen met minder mensen en het liefst met zo goedkoop mogelijk personeel.
Beloning is matig en secundaire arbeidsvoorwaarden is allemaal het minimale. Vanuit hoofdkantoor weinig waardering voor het uitvoerende personeel wat uiteindelijk het gezicht van je bedrijf is!
Pluspunten
Collega's wel leuk
Minpunten
Salaris, arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werk maar geen fijne collegas
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zoetermeer26 september 2018
Lees titel, collegas waren niet erg accepterend van een nieuw persoon
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig met collega`s
Stage (voormalige medewerker) –  Amersfoort28 juni 2018
je kon gezellig praten met klanten en collega`s en ondertussen moesten er wel schoenen verkocht worden
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Simpel werk met flexibel management
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Hoofddorp1 juni 2018
Het is niet het meest spannende werk maar de managers zijn goed en aardig. Voor studenten is het handig aangezien het relatief simpel is om af en toe van diensten te wisselen.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Saai werk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele gezellige meiden!
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel22 januari 2018
bij nelson heb ik echt een top tijd gehad, heb niks kunnen klagen, de meiden daar zijn echt super gezellig!
Pluspunten
top team
Minpunten
heb ik niet
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel beloftes, weinig daden.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 mei 2017
Het bedrijf maakt veel beloftes maar geen 1 word er waar gemaakt.
Zodra je mond open doet over de werksituatie, willen ze je graag de volgende dag het bedrijf uit hebben, je mag geen enkele tegen spraak geven. Het uurloon in te schandalig laag voor wat je allemaal moet doen. Managers die zich aan geen enkelen regels houden worden beschermd. Er is geen enkele mogelijkheid om door te groeien.
Pluspunten
Geen
Minpunten
afspreken worden neit nageleeft, uur loon veel te laag voor wat je moet doen.
Was deze review waardevol?Ja 50Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne open werkomgeving
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Maassluis24 april 2017
Heb met veel liefde en plezier voor Nelson gewerkt. Kreeg de ruimte mij te ontplooien en zelf ondernemerschap te laten zien.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zwolle8 januari 2017
leuk bedrijf, soms alleen te gefocust op winst en minder op de klant
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
weinig pauze
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Verkoopster/Assistent (huidige medewerker) –  Almere19 november 2014
Winkelwerkzaamheden:
Verwerken van inkomende en uitgaande goederen;
Presenteren van de collectie;
Adviseren van klanten.

Collega's zijn altijd bereidt om je te helpen.
Pluspunten
Personeelskorting 20%
Minpunten
Uurloon
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 18Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Nelson Schoenen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 16 reviews
55
43
33
23
12

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
2,9Bedrijfscultuur

Reviews over Nelson Schoenen gesorteerd op locatie