Nederrijn Reviews

Alle 20 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf
schoonmaker (huidige medewerker) –  Duiven18 oktober 2018
Nederrijn is een fijn bedrijf. Ze maken altijd tijd voor je als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. Vond het zelf wat eng om naar het hoofdkantoor te bellen maar ook die zijn aardig en maken tijd voor je. Ik voel mij er welkom en blijf graag voor ze werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf en fijne sfeer
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Nijmegen19 september 2018
ik werk op diverse panden en heb leuke collegas
het werk is afwisselend en niet zwaar
mijn rayonleiding is ook heel prettig
Pluspunten
leuke voordelen op bijv zorgverzekering
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf!
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Duiven27 augustus 2018
Gezellige collega's, leuke en afwisselende werkzaamheden, je krijgt waardering voor je werk, ze zijn flexibel!
Pluspunten
Collega's, werkzaamheden veel afwisseling
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
schoonmaak medewerker (huidige medewerker) –  Arnhem16 januari 2017
fijne collega's leuk afwissellend werk,van scholen tot kantoren,verpleegtehuizen.
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot schoonmaak bedrijf
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Zutphen17 december 2016
groot bedrijf dat door geheel nederland werkzaam is. zowel schoonmaak als glazenwasserij etc.
Pluspunten
goed loon
Minpunten
hoofdkantoor vaak niet in de buurt
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
over het het algemeen is prima
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Zaltbommel17 maart 2016
Mijn ervaring bij Nederrijn is dat ik goed kan vinden met de collega's.

Over het algemeen is de sfeer prima.
Bij speciale gelegenheden krijgen we een kado of dank dat we goed hebben gedaan en complementen. En dat wil je wel graag horen,dat doet een mens altijd goed toch.
Pluspunten
kado
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nederrijn
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Duiven26 februari 2016
Hartstikke makkelijk en leuk werk, je hebt in begin uitleg hoe je en wat je moet schoonmaken. Je hebt zoveel tijd om dingen schoon te maken van de afdelingen.
Ik heb er nooit commentaar over gehad, altijd positieve reacties van mij baas en van de afdeling zelf.
Ondanks dat je hard werkt, sta je wel altijd alleen en dat is wat minder maar je kunt wel lekker doorwerken.
Pluspunten
Afwisseling
Minpunten
Alleen werken
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is altijd een gezellig sfeer om te werken
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Duiven22 oktober 2015
Ik vind het altijd leuk om aan het werk te gaan, omdat je
op verschillende panden komt, dus ook verschillende collega's
ontmoet.
het leukste van me werk vind ik dat ieder pand anders is dus veel afwisseling hebt.
Pluspunten
verschillende mensen ontmoeten
Minpunten
weinig uren op een dag hebben
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet leuk
schoonmaak (voormalige medewerker) –  Arnhem, GE29 juli 2015
een kort verhaal ik kom er niet snel meer terug. niet erg vriendelijk bedrijf .maar wel hele leuke collega's
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
de bazen
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte rayonleiding/managers en communicatie.
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Deventer5 mei 2015
In dienst gekomen via een hele aardige rayonleiding, werk beviel goed,wanneer hij maar belde stond ik voor hem klaar,viel op verschillende plaatsen in wegens ziekte afmelding etc. Deventer,Apeldoorn,Zutphen en teuge
Opdrachtgevers waren tevreden
Toen een nieuwe rayonleidster...geen communicatie ik moest haar de panden uitleggen toch steeds weer uit de brand helpen..einde 3 halfjaar contracten..wegens persoonlijke omstandigheden 3 weken ziektewet geweest bij terugkomst smoezen verzinnen om maar geen vast contract te hoeven geven...trap er niet in 1000% inzet gegeven stank voor dank..
Pluspunten
Eigen tijden vrijheid
Minpunten
Slechte communicatie slechte managers en rayonleiding
Was deze review waardevol?Ja 38Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte Managers, Geen communicatie, aan je lot over gelaten
Schoonmaer (voormalige medewerker) –  Apeldoorn, Deventer, Okkenbroek1 mei 2015
Mijn ervaring tijdens het werk wat ik verricht heb is dat het werk erg leuk was, met collega`s was het super. Collegialiteit op en top, helaas kun je dat niet voor de managers zeggen... Zeer slechte communicatie en als er al gecommuniceerd wordt dan op een onbeschofte asociale manier. Uren worden niet goed genoteerd, waardoor je aan het eind van de maand enorm bedrogen uitkomt! Als je daar iets van zegt, wordt je bestempeld als leugenaar. Het gaat mij vooral om de standplaatsen Deventer, Apeldoorn en Okkenbroek. Op alle 3 de plaatsen heb ik gewerkt tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers... Helaas nadat er een contract getekend wordt met EW zelf, dan haken ze af en bonjouren ze je eruit... Een dag eerder zeggen ze nog dat je het pand mag gaan beheren... Tja... Ik heb erg slechte ervaringen ermee gehad, ook het feit dat Mevrouw de manager vond dat er verschillende schoonmakers er maar uit moesten omdat ze anders van kleur waren... Letterlijk tegen mij gezegd... Bah!
Pluspunten
Collega`s
Minpunten
Managers, slecht bijhouden van uren
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeden collegas
schoonmaker (huidige medewerker) –  Duiven, GE30 november 2014
zeer leuk om voor te werken de hele dag lekker schoonmaken
en een goede sfeer met collega de vrijheid om alles goed te doen
Pluspunten
vrije tijd
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
schoonmaken (voormalige medewerker) –  arnhem10 november 2014
ik vond het heel fijn elke dag weer
collega's waren aardig en collegiaal
directie was lief
het moeilijkste van de baan was niks eigenlijk
ik heb mijn best gedaan
het leukste van de baan was de baan zelf
mis het wel
Pluspunten
communicatie
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werk sfeer, collegiaal
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  duiven22 mei 2014
Prettige werksfeer collegiaal.
fijne werkuren weinig werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's en afwisselend werk
interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Zaltbommel, GE19 februari 2014
Ik ben op verschillende plekken geweest, de ene keer een kantoor en de andere keer een oplevering zo blijft het leuk vind ik.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
ze zijn niet eerlijk tegenover het personeel
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk als oproepkracht
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Duiven, GE26 augustus 2013
Doordat ik werk als oproepkracht maak ik eigenlijk te weinig uren.
(Wellicht zit er in de toekomst meer in).
De leiding/managers zijn vriendelijk.
ik kom op veel verschillende lokatie en heb eigenlijk altijd leuke collega's.
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 12Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke parttime baan
schoonmaakmederwerkster (voormalige medewerker) –  elst23 juli 2013
Leuke mensen waar ik mee heb gewerkt.

Veel hebben ze mij niet geleerd, kwam van een hogere functie af.

Wilde graag meer betekenen voor Nederrijn maar mocht helaas niet zo zijn.

Het leukste van de baan was dat het op steenworp afstand was van mijn huis.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  zevenaar18 april 2013
fijne collega s goede contacten op de werkvloer hard en druk werk
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 11Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  arnhem7 oktober 2012
het schoonmaken was niet erg moeilijk het was heel fijn in combinatie met mijn 2 kinderen waar het mee op af kon stemmen.
Voor der rest hele fijne collga''s
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 11Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Nederrijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 20 reviews
54
47
34
23
12

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Nederrijn gesorteerd op vacaturetitel

Reviews over Nederrijn gesorteerd op locatie