NCOI Groep Reviews

18 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 20 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke gezellige werkplek
Medewerkster crediteurenadministratie (huidige medewerker) –  Hilversum7 augustus 2018
Leuke afwisselende baan met leuke collega's. Elke dag met plezier naar werk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel personeelsverloop met slechte arbeidsvoorwaarden
Commercieel medewerker binnendienst (voormalige medewerker) –  Hilversum27 juli 2018
Dit bedrijf zou ik enkel zien als een tussenstap, mocht je geen werk kunnen vinden. Het is niet tot nauwelijks mogelijk om hier door te groeien, de arbeidsvoorwaarden zijn zeer slecht en je hebt te maken met veel onrust met betrekking tot leidinggevenden en onderling. De transparantie is ver te zoeken. Ik heb nog nooit zoveel medewerkers gezien die weer ontslagen zijn of een nieuwe baan kregen. Ik ben blij dat ik hier niet meer werk en adviseer geen carrière bij de NCOI mocht je een baan zoeken met diepgang en ontwikkeling. Echter, zoek je een 9 tot 5 baan waar je als een robot de hele dag hetzeflde wilt doen tegen slecht salaris dan zit je goed.
Pluspunten
Gratis opleidingen (die ook qua kwaliteit niet heel hoog zijn)
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong en dynamisch bedrijf, maar slecht management en bedrijfscultuur
Sales medewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum7 mei 2018
Vaak simpel werk, maar fijne onderlinge werksfeer. Leidinggevende en management zijn vaak doodgroeiers vanuit de 'simpele' functies. Fijn dat die mogelijkheid er is, maar daardoor veelal niet capabele mensen op dat soort functies. Veel vriendenpolitiek. Ze zoeken vooral schapen. Je mag best scherp, zelfsturende en ambitieus zijn, maar niet je leidinggevende voorbij streven. De werksfeer onderling in een team is wel fijn, maar veel werknemers zijn binnen 1-2 jaar uitgekeken op hun functie en gaan daarom weg. Of ze zijn het slechte leiderschap zat en zoeken iets nieuws.
Pluspunten
Jonge collega's, informeel bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
commercieel en weinig empatisch
FREELANCE HBO DOCENT (huidige medewerker) –  Landelijk13 januari 2018
Door de jaren heen is NCOI commercieel geworden zonder een menselijke kant. Zij zijn strak en niet flexibel.
Pluspunten
Zelfstandige invulling van de taken
Minpunten
Zakelijke benadering van freelance-contracten
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer dynamische en snelgroeiende werkomgeving
Teamleider Debiteuren en Banken (huidige medewerker) –  Hilversum4 augustus 2017
Bij NCOI krijg je de kans om je in rap tempo te ontwikkelen, en kun je gebruik maken van een gigantisch aanbod aan opleidingen
Pluspunten
Opleidingsaanbod
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hetzelfde werk
Medewerker (huidige medewerker) –  Utrecht21 juni 2017
Het werk is niet afwisselend. Dat is iets wat ik mis in mijn werk. Ook dat het niet voldoende uitdaging biedt voor mij.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Niet naar functie betaald
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jonge werkomgeving, hard groeiend
Opleidingsmanager (huidige medewerker) –  Hilversum19 april 2017
Jonge, hardgroeiende werkomgeving. Veel verschillende culturen door meerdere overnames.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sympathieke benadering en bejegening freelancers, uitstekende lokaties
Docent (huidige medewerker) –  Utrecht, Rotterdam30 maart 2017
+ Adequate reacties op vragen
+ goed e-learning systeem

- geen contact met 'collega's'
- twijfel over beschikbare opleidingsmateralen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een springplank voor je carrière binnen een gezellige organisatie
Management Trainee (huidige medewerker) –  Hilversum31 oktober 2016
NCOI Groep biedt een prettige werkomgeving waarin je het maximale uit jezelf kunt halen en samen met collega's elke dag de uitdaging aangaat om werkend Nederland sterker te maken. Bij NCOI krijg ik het gevoel dat ik echt van toegevoegde waarde ben en met mijn bijdrage en initiatieven het verschil kan maken. Collega's zijn stuk voor stuk harde werkers, maar er is altijd ruimte voor een praatje en een pauze(rondje). NCOI biedt mij daarnaast de ultieme kans om te leren om grenzen aan te geven en voortdurend op zoek te gaan naar mijn werk en privébalans. Kortom, het is een bijzondere organisatie.
Pluspunten
Alle ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven, tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, er worden regelmatig social activities en goede doelen acties georganiseerd
Minpunten
Flexibel werken is nog nauwelijks aan de orde, grotendeels taakgestuurd i.p.v. vraaggestuurd, veelal reactief i.p.v. actief handelen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
NCOI is een prettige werkgever
Coordinator facturatie (huidige medewerker) –  Hilversum, NH19 april 2015
NCOI is een prettige werkgever, met voldoende doorgroeimogelijkheden en fijne collega's.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig docent in Bouwmanagement
Freelance docent voor de masterclass Bouwkunde (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 maart 2015
NCOI heeft veel freelance docenten met een grote praktijkervaring.
Hierdoor kan de docent zeer zelfstandig werken binnen de richtlijnen van NCOI.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima aanvulling op werkzaamheden van uitvoerder
Werkvoorbereider/ calculatie (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT30 december 2014
prima aanvulling op werkzaamheden van uitvoerder. Je krijgt beter inzicht in de calculatie en kunt er zelf ook een maken.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne jonge collega's om mee te werken
Financieel Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT24 oktober 2014
Ontwikkeling doorgemaakt van financieel medewerker naar medewerker digitalisering
Pluspunten
2 x 10 minuten pauze in de ochtend/middag
Minpunten
Geen kantine
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig tot geen contact met collega's
beoordelaar eindopdrachten modules; docent (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB (online) hele land (face-to-face)30 maart 2014
- bij face-to-facecursussen: 6 uur samen met cursisten, ook bij lunch
bij online cursussen veel individuele begeleiding
- steeds beter met de computer werken
- weinig contact; soms bijeenkomsten voor bijv. bijscholing/instructies
- zie hierboven
- reisafstanden
- thuiswerken bij onlinecursus
Pluspunten
zie hierboven
Minpunten
zie hierboven
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ondernemende opleidingsgroep met deskundige medewerkers
Examencommissie domein gezondheid, kerndocent (huidige medewerker) –  Hilversum, NH2 maart 2014
Als freelancer werk ik samen met andere freelancers, maar ook met werknemers van het NCOI. De samenwerking verloopt goed en professioneel.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum16 oktober 2013
Een typische dag op het werk:
Ik kom binnen en zie dat mijn collega die al eerder aanwezig was een vers bakje koffie heeft klaar gelegd op mijn bureau.

Wat ik geleerd heb:
Zelfstandig zijn zelfs in de kleinste dingen.

Directie:
Toffe gast over de mail, maar moeilijk te ontmoeten! Er zijn veel dingen die hij als directeur over het bedrijf moet weten, dit zijn vervelende dingen die op de werkvloer gebeuren maar niet verder komen dan de HR. voor veel dingen is nog steeds geen oplossing gevonden die de directeur misschien wel heeft.

Het moeilijkste van de baan:
Het was een hele drukke baan, je bent van 9 tot 5 echt de hele dag bezig behalve in je pauzes. Ik vond dit best wel moeilijk in het begin maar na een paar weken wist ik hier heel goed mee om te gaan.

Het leukste van de baan:
Mijn collega's die nu tevens goede vriendinnen zijn. De cursussen die gegeven worden om beter te worden in je werk en de doorgroei mogelijkheden in het bedrijf.
Pluspunten
2 X tien minuten pauze
Minpunten
Klachten worden niet in behandeling genomen.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima leerschool voor docentschap
Docent P&O (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 november 2012
Het leukste van de baan is om voor een groep enthousiaste jonge mensen te staan die het P&O vak willen leren.
Pluspunten
alle benodigdheden zijn aanwezig op de locatie
Minpunten
noodzaak tot var uwo
Was deze review waardevol?JaNee 12Rapporteren

Zie meer reviews over NCOI Groep

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij NCOI Groep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 20 reviews
52
47
38
21
12

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,1Bedrijfscultuur

Reviews over NCOI Groep gesorteerd op locatie