Nanny Nina Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg fijn om mee samen te werken
Oppassen (huidige medewerker) –  Den Haag4 september 2019
erg leuk. er word goe rekening gehouden met wat jijzelf prettig vind om te werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super fijn om voor Nanny Nina te werken
Oppas (huidige medewerker) –  Nijmegen7 augustus 2019
Ik kwam in contact met toen nog oppas madelief in 2017 en heb vanaf toen heel veel leuke nieuwe oppas adresjes erbij. Supper fijn dat mocht je ergens tegen aan lopen je terecht kan bij de citycapten. En oppassen bij een bruiloft is erg populair bij Nanny nina.
Ik ben blij dat ik met dit bedrijf in contact ben gekomen en ik kan iedereen zowel oppassers als ouders Nanny Nina
aanbevelen!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nanny Nina, persoonlijk en flexibel!
City Captain (huidige medewerker) –  Pijnacker7 augustus 2019
Als franchisenemer heb je een eigen bedrijf onder de kap van Nanny Nina. Voordeel is dat je niet alleen bent en voor vragen je collega franchisers kan benaderen. Ook is de cultuur vrij informeel, waardoor het management niet ver weg staat van de werkvloer. Contact is heel persoonlijk en het werk is heel flexibel! Eigen werktijden kunnen worden ingepland, je zit niet vast aan kantooruren of een kantoorlocatie!
Pluspunten
Werktijden zelf indelen, nooit verplicht vroeg op!
Minpunten
Veel veranderingen door de nieuwe naamgeving
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vernieuwend bedrijf met veel vrijheid!
Recruiter / Nanny (huidige medewerker) –  Den Haag7 augustus 2019
Bij Nanny Nina kan ik zelf mijn werktijden plannen, al recruiter, maar ook als oppas! Ik vul zelf in wanneer ik kan werken en hoe vaker ik kan, hoe meer ik verdien! Leuke sfeer en alle contact is heel persoonlijk!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bepaal zelf je uren en tarief
Nanny (huidige medewerker) –  Den Haag7 augustus 2019
Bij Nanny Nina is het super fijn werken. Je kan zelf je beschikbaarheid opgeven en ook je uurtarief bepalen (voor overdag en 's avonds). Er is een leuke community onder de nannies.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever
Oppas (huidige medewerker) –  Delft21 maart 2019
Heel erg tevreden over mijn city captain. Altijd goede communicatie.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beste nanny bureau
Nanny (huidige medewerker) –  Rotterdam9 maart 2019
Ik heb voor veel bureaus gewerkt maar Madelief was bet fijnste omdat ze veel gezinnen hebben en super enthousiast en netjes zijn in hun communicatie en dingen goed geregeld hebben.
Pluspunten
Goede communicatie en btrouwbaarheid
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Recruiter (huidige medewerker) –  Rotterdam13 december 2018
Ik werk Voor Oppas Madelief als recruiter en ben echt positief verrast door de werksfeer. Iedereen is heel begripvol en vol goede nieuwe ideen. De screening is ook goed vind ik, met veel persoonlijke aandacht. Ik krijg ook veel verantwoordlijkheid en kan goed mijn eigen tijden indelen. Het is wel hard werken maar dat vind ik niet erg.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Ook buiten kantoor uren werken soms
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel fijn bedrijf om bij te werken!
manager stad Haarlem (huidige medewerker) –  Haarlem11 december 2017
De contactpersonen waren altijd vriendelijk en snel met reageren en ik mag helemaal mijn eigen tijd indelen. Het leukste vind ik dat ik veel verantwoordelijkheid krijg en zelfstandig beslissingen mag maken. Echt geweldig !
Minpunten
Het is soms wel heel flexibel, soms is 9-17 werken ook best fijn.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Nanny Nina. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,9
Gebaseerd op 10 reviews
59
41
30
20
10

Waarderingen per categorie

4,6Werk-privébalans
4,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,6Doorgroeimogelijkheden
4,3Management
5,0Bedrijfscultuur

Reviews over Nanny Nina gesorteerd op locatie