MS MODE Reviews

28 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 69 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Verkoopspecialist/ Adviseur Curvy Fit (huidige medewerker) –  Weert16 januari 2018
Fijne werksfeer
Elke dag andere mensen
Alleen een slechte cao
Te weinig doorgroeimogelijkheden
Minimaal 3 uren contract
Pluspunten
personeels korting
Minpunten
te weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samen met de team een succesvolle dag te maken. Op de werkvloer hangt een familiair en harmonische sfeer.
assistente, vm verantwoordelijke (voormalige medewerker) –  Winterswijk, Zutphen8 januari 2018
Doordat er elke ochtend bij een kopje koffie besproken wordt wat die dag met zich meebrengt, weet iedereen wat er gedaan moet worden.

Beste man op de beste plek, bij minder drukke dagen krijgen de collega's taken om de kwaliteit, wat hun niet liggen of minder liggen te doen, zo worden ze allemaal allround.

Natuurlijk is geen dag het zelfde. Elke dag moet je de doelen naar je eigen winkel vertalen daarbij speelt de etalage en de entree een heel belangrijke rol. Op een creatieve manier, inspelen op acties, weer en tijd moet je de etalage en de entree zo maken dat de klanten stil staan en getriggert worden om naar binnen te gaan.

Er is niets fantastischer als je de klanten hoort over de winkel. Dit geeft je een enorme boost en motivatie. Dat is wat een etalage behoort te doen. En dat is de etalage waar ik mij bezig houd.
Pluspunten
We waren een hecht team, collegiaal, Waardecheques voor degene die meer dan 9 uur werkt
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed gestructureerd en gezellige werkomgeving
Customer Klantservice (voormalige medewerker) –  Diemen-Zuid2 januari 2018
Samenwerking, goede communicatie heel goede sfeer waar ik mijn werk kon met plezier doen.
Pluspunten
gezamenlijk lunch met een goede prijs
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's, fijne werkomgweving
Verkoopmedewerkster (parttime) (voormalige medewerker) –  Tilburg23 november 2017
teveel onbetaalde uren ivm verplichte aanwezigheid voor opening en na sluitingstijd
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in een prettige omgeving is voor mij een must . Dit was altijd het geval tot de problemen bij het bedrijf begonnen .
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Roosendaal5 november 2017
Ik heb altijd met plezier gewerkt,maar helaas wegens faillissement ben ik net als de meeste van mijn collega's ontslagen.
Pluspunten
Gezellige collega's en fijne werksfeer
Minpunten
Door slecht management ontslagen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationaal retailbedrijf Damesmode
Management Assistant (voormalige medewerker) –  Diemen25 oktober 2017
Een informeel bedrijf met doorgroeimogelijkheden, sfeer van een familiebedrijf. Een bedrijf waar veel mensen met de nodige passie werken. Passie voor de klant, de doelgroep, het bedrijf en de winkels. Geen dag hetzelfde, en dat ondanks dat ik er 17,5 jaar heb gewerkt.
Pluspunten
Informele sfeer
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Potential assistent manager (huidige medewerker) –  A3 augustus 2017
Veel geleerd in leiding geven
Super leuke collega's
weinig vrije tijd
Pluspunten
Leerzaam
Minpunten
Geen tot weinig vrije tijd
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vakantiewerk.
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Sneek10 juni 2017
De collega's waren super. Helaas zaten werkte ik net bij de MS mode toen het bedrijf failliet ging. Hierdoor veranderde de sfeer op de werkvloer.
Maar ik heb wel veel geleerd in de tijd dat ik er werkte en ook heb ik mezelf zien groeien.
Pluspunten
Ik heb mezelf zien groeien.
Minpunten
Door de moeilijke tijd werd de sfeer wat minder.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een top baan!!
Concept en Styling manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 mei 2017
Een droombaan, hard werken met fantastische collega's.
Het maken van een concept als basis voor de collectie. Ter inspiratie reizen naar New York, Miami, Parijs, Londen, Milaan etc.
Met zijn allen zorgen dat de klant blij de winkel uitgaat.
Iedere week willen scoren met een goede vernieuwde collectie die goed verkoopt.
Pluspunten
sfeer en variatie van werkzaamheden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proactief motiverende werkgever
District Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam11 april 2017
Ik heb altijd met veel enthousiasme en plezier gewerkt
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Kampen8 maart 2017
Ik heb 5 jaar met plezier voor dit bedrijf gewerkt, helaas hield het voor mij op na het faillissement.
Ik heb er erg veel geleerd.
Pluspunten
Goede werkgever, leuke extra's
Minpunten
Steeds maar willen verjongen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als er geen faillisement was dan had ik er nog gewerkt
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Haarlem26 februari 2017
Ontzettend leuk bedrijf met goede doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving,fijne en gezellige collega"s
Parttime verkoopster (voormalige medewerker) –  Rotterdam,Barenderecht en Capelle a\d Yssel20 januari 2017
NA 26 jaar ontslag gehad maar altijd met plezier bij MS Mode gewerkt.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Op zondag werken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving, waarin de klant centraal staat.
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Delfzijl17 januari 2017
productieve en gezellige werkomgeving, waarin de klant centraal staat.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda26 oktober 2016
Het leukste was om mensen te helpen met de juiste outfits bij elkaar te brengen.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een goed werkbedrijf
Shopmanager (voormalige medewerker) –  Valkenswaard13 oktober 2016
Wanwege een faillissement na 19 jr afgelopen 23 september op straat gezet., zoals vele van mijn collega's.
Heb 19 jr met volle overtuiging en heel veel passie voor dit bedrijf gewerkt en me voor 300% ingezet, maar ik paste niet in het nieuwe Ms mode wat gaat komen.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer en gedreven collega's met MS Mode spirit
Medewerker Communicatie ICT (huidige medewerker) –  Diemen22 augustus 2016
MS Mode is een bedrijf, waar je iedere dag met plezier naar je werk kunt gaan.
De sfeer is gezellig, jouw collega's werken allemaal hard en hebben allemaal de MS Mode spirit.

Daarnaast word je gestimuleerd om door te groeien.
Pluspunten
vrijdag activiteit
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer, Veel vrijheid, Veel jong talent
Teamleider Klantenservice (huidige medewerker) –  Diemen18 augustus 2016
Binnen het bedrijf hangt een hele goede werksfeer. Er werken veel leuke, vooral ook jonge collega's die de goede dingen aan het doen zijn. Er is veel creativiteit en veel talent. Er zijn niet heel veel doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Goede lunch, bar en gym aanwezig
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij MS Mode kan je erg veel leren. Collega's zijn allemaal even aardig en er is altijd een gezellige werksfeer.
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Uden en Nijmegen10 augustus 2016
Het is erg leuk dat je bij MS mode heel vrij bent, al je ideeën zijn welkom. En je leert er ontzettend veel.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Commercieel goed bezig
Store manager (voormalige medewerker) –  Bussum, NH5 januari 2016
Het bedrijf is erg in beweging.... Speelt in wat er leeft op de aarde
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij MS MODE. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 70 reviews
526
421
319
22
12

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over MS MODE gesorteerd op locatie