Monuta Reviews

Alle 13 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie branche, maar slecht management
Medewerker SCU (voormalige medewerker) –  Apeldoorn19 januari 2019
De uitvaartbranche is mooi en betekenisvol werk.
Het Management is dramatisch slecht. Hoog in de organisatie krijg je alles voor elkaar, maar hoe lager je op de ladder staat wordt je gebruikt als een pion in een schaakspel. Na 4 maanden werken mijn teamleider nog nooit echt gesprek. Was alleen met zichzelf bezig. Dus geen coaching en dan gooien ze je er zo ineens maar uit.

Dit bedrijf wekt de indruk goed voor de medewerkers te zijn. Helaas draait het vooral om macht en geld. Voor mij nooit meer...
Pluspunten
Branche is leuk, en dat is het enige
Minpunten
Te veel om hier neer te zetten
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuk bedrijf!
Klantcontact medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn1 oktober 2018
Als je de kans krijgt om hier te werken; doen!!
De collega's zijn erg sociaal en altijd bereid om je te helpen. Er heerst een hele fijne sfeer!
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Graaien
manager (voormalige medewerker) –  Zwolle15 juli 2018
Het werk is fantastisch, de meeste medewerkers zijn top. Maar het hogere management houdt vooral van zichzelf, van macht en geld. Het is een onveilig bedrijf om voor te werken en dat is jammer.
Pluspunten
het is een voorrecht te mogen werken in de uitvaartbranche
Minpunten
geld en onveiligheid
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige wekomgeving
Mortuariumbeheerder (voormalige medewerker) –  Sittard17 oktober 2017
Productieve en gezellige werkomgeving. Zelfstandig kunnen werken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een grote familie
Uitvaart assistent A (voormalige medewerker) –  Zeist10 november 2016
ik vond het super geweldig om bij Monuta te hebben gewerkt. Ik heb er veel geleerd. ik had een 2 tal locaties die ik zelf beheerde. Ik deed diverse werkzaamheden maar ook licht administratief
Pluspunten
vrijheid
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en fijne werkomgeving.
Uitvaartverzorger (voormalige medewerker) –  Venlo, LI29 januari 2016
Iedere dag was weer een uitdaging, omdat het werk zo onvoorspelbaar was.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede leermogelijkheden
Uitvaartmedewerker (voormalige medewerker) –  Roosendaal, NB15 juli 2015
Mooi bedrijf om veel te leren.
Collegialiteit is een minpunt bij dit bedrijf.
Doorgroeimogelijkheden zijn er niet.
Pluspunten
Mooi werk en leerbedrijf
Minpunten
collegialiteit
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bijzonder werk om op deze wijze dienstverlenend bezig te zijn
Medewerker Service Center Uitvaarten (voormalige medewerker) –  Apeldoorn2 oktober 2014
In dit werk heb je te maken met diepe emoties maar als je daar tegen kunt is er geen mooier werk dan in de uitvaartbranche.
Je kunt echt iets voor iemand betekenen.
Pluspunten
Goede financiële voorzieningen zoals een dertiende maand
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkomgeving die je met beide benen op de grond houd
cosmetisch verzorgster van overledenen (voormalige medewerker) –  Leiden, ZH25 juni 2014
Werk wat nooit hetzelfde is, de werktijden variéren per dag. Daardoor moet je erg flexibel zijn. Het moeilijkste van deze functie is het emotionele asect wat hierbij komt kijken. Je hebt vaak nauw contact met de nabestaanden. Gelukkig heb je altijd collega's waar je mee na kunt praten. Het leukste van deze baan is juist de afwissling van zowel werktijden als het werk inhoudelijk. Ik heb hier 5 jaar met heel veel plezier gewerkt.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
geen vaste werkplek
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zie onderstaand
Uitvaart Verzorger ass. (huidige medewerker) –  Nijmegen, GE16 juni 2014
Als uitvaartverzorger assistent was ik verantwoordelijk en ondersteund over het hele aspect dat bij een uitvaart komt kijken. Bij een overlijdens melding had ik contact met de familie en/of uitvaartverzorger om te bespreken over de eerste stappen die gevolgd moesten worden bij een overlijden. Hierbij had ik een adviserende en ruststellende rol richting de familie. Afhankelijk van de keuze die de familie maakte bracht ik de overledenen over naar ons uitvaartcentrum alwaar de laatste verzorging plaatsvond.
Voor de laatste verzorging was ik zelf verantwoordelijk, indien gewenst deed ik dit samen met familie en/of andere nabestaande(n). Ik zorgde ervoor dat alles rustig en ordelijk verliep, de familie zich door mij en de omgeving op zijn/haar gemak voelde.
Daarnaast organiseerde ik de condoleance- en familiebezoeken, indien gewenst met catering e.d. Hierbij had ik veel gesprekken met familie en anderen nabestaande.
Tijdens de uitvaart assisteerde ik ook regelmatig, dit in de zin van de statierit rijden, dragen van de kist, verzorgen van de muziek, gedenkkaarten en collectie overbrengen in kerk of rouwcentrum enzovoort.
Ook organiseerde ik -samen met collega’s- nazorgprojecten en informatiemiddagen.
Deze werkzaamheden verrichtte ik op de vestigingen van Monuta in Nijmegen, Venlo en Herten.
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 15Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer veel eigen verantwoording
adviseur/relatiebeheeder (voormalige medewerker) –  Apeldoorn, GE18 maart 2014
Goede werkgever.
Ik kreeg 100% vertrouwen van mijn manager.
Afwisselend werk.
Uitvaartverzekeringen geadviseerd/verkocht.
Collega's geholpen met de uitvaart.
Zeer wisselend en goede contacten met de collega's
Pluspunten
goede contacten met de klanten
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitvaartsassistente
Uitvaartassistente (voormalige medewerker) –  Eindhoven28 augustus 2013
- Rouwbezoeken
- Laatste verzorging
- uiterlijke verzorging
- hechten
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 30Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Monuta. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 13 reviews
53
47
31
20
12

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,6Doorgroeimogelijkheden
2,3Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Monuta gesorteerd op locatie