Mondriaan Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hotelmanagement school
Leerling (voormalige medewerker) –  Den Haag13 augustus 2019
Dit was een hele leerzame opleiding. Ik ben blij dat ik hier aan heb deelgenomen en nu dit diploma op zak heb.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
administratief medewerker
Financieel administratief medewerker (voormalige medewerker) –  den haag11 februari 2018
hele leuke leidinggevende , veel vrijheid. prettige omstandigheden waardoor je in goed overleg leuke dingen doet.
Pluspunten
prettige werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige organisatie
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Heerlen13 maart 2017
Al mijn werkjaren waren hier positief. Zowel als stagiaire als werknemer
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Veel onduidelijkheid
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen bevredigende werk omgeving
Psycholoog i.o (voormalige medewerker) –  Heerlen8 maart 2017
Werk inhoudelijk interessant. Contacten met cliënten mooi. Werksfeer slecht, angstcultuur. Geen doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
Clienten, locatie
Minpunten
Hierarchie, slechte sfeer collega's
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
proffesionele werkomgeving
Senior consultant (voormalige medewerker) –  Heerlen, LI26 december 2015
veel vrijheid om eigen werk in te vullen
verantwoordelijkheid dragen voor eigen werk
Pluspunten
secundaire arbeisvoorwaarden zijn goed
Minpunten
teveel veranderingen in een te korte tijd zodat men niet voldoende kan wennen aan een verandering
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkzaam in woonvorm
persoonlijke begeleider (voormalige medewerker) –  Brunssum, LI23 december 2014
De cliënten waren warm en stelden zich begeleidend op .Het was leuk om met mensen te werken met meerdere en complexe ziektebeelden
Pluspunten
Begeleiden in woonvorm aangekoppeld met meerdere ziektebeelden waarvan je meer kan opsteken
Minpunten
geen min
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
vrijwilligerswerk (huidige medewerker) –  ondersteuning activiteitenbegeleiding10 mei 2014
Je houdt de mensen bezig met verschillende activiteiten, zodat ze even niet aan hun problemen denken. wat je zoal leert is hoe je moet omgaan met verschillende psychische problemen. Mijn begeleider is heel vriendelijk. het moeilijkste is toch wel geduld hebben.
Het leukste aan het vrijwilligerswerk is toch wel, dat je steeds met andere mensen te maken krijgt.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klein hecht team dat onder grote druk kan functioneren
Verpleegkundigteamlid forensische verslavingszorg (huidige medewerker) –  Heerlen25 december 2013
Klein hecht team dat vaak onder grote druk goede resultaten neerzet. Echter nu zwaar getroffen word door bezuinigingen
Pluspunten
specialistisch werk dat continue beroep doet op je creativiteit
Minpunten
werkdruk kan hoog oplopen tot aan fysieke agressie
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
produktieve en gezellige werkomgeving
Agogisch medewerker, behandelaar (huidige medewerker) –  Maastricht, LI22 augustus 2013
observeren, rapporteren, oplossingsgericht werken. een luisterend oor zijn. het aanbieden van creatieve bezigheden. dit waren o.a. zaken waar ik dagelijks mee bezig was. Ik heb met name geleerd dat ik niet onzeker hoef te zijn over mijn eigen kunnen. Ik heb veel waardering voor mijn manier van aanpak gekregen van zowel medecollegas als clienten. het moeilijkste van de baan was misschien het zorgen voor evenwicht,balans, veiligheid en tevredenheid van een groep mensen in een lokaal met allemaal hun eigen unieke karakter en ziektebeeld. Een geweldige tijd gehad met mijn collega´s. een hecht team met zo af en toe de nodige humor en dit zorgde er eigenlijk allemaal voor dat ik me in deze periode zeer op mijn plek gevoeld heb.
Minpunten
alsmaar die bezuinigingen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Mondriaan. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 10 reviews
52
45
32
21
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Mondriaan gesorteerd op locatie