Mitsubishi Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 594 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Praca ok
Quality logistyka (voormalige medewerker) –  Gemeente Almere16 juli 2019
Praca ok atmosfera fatalna domowe przedszkole. I walka o ordery
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good work place
Quality Controller (voormalige medewerker) –  Gemeente Almere6 juni 2018
At this company i checked quality of turbine and parts. Sometimes work was very hard because the turbine weigh 15 kg. I worked for morning shift, afternoons and nights. It was depending from weeks.
Minpunten
goods hours
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Almere18 mei 2016
Dit bedrijf was de eerste van mijn werk in Nederland.
Daarom dank aan dit bedrijf, realiseerde ik me dat de verschillen tussen de diverse landen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Born26 april 2014
- Inpakken en klaarzetten van auto onderdelen
- uitpakken van auto onderdelen
- auto onderdelen checken op nummer en aantal
- de juiste locatie in het magazijn bepalen
- het op locatie leggen van auto onderdelen
- computeradministratie in orde maken
- met behulp van tickets gewenste auto onderdelen verzamelen
- scannen en controleren van verzamelde auto onderdelen
- Rijden op voor en achterlader en heftruck
- Aanleer laden en lossen vrachtwagens
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lopende bandwerk mooie kantine met restaurant met goedkoop eten en drinken.
assemblage medewerker (voormalige medewerker) –  Almere, FL6 februari 2014
Het montere van heftruck onderdelen.
Hard en zwaar werken best wel leuk.
Goed.
Goede samenwerking.
Niks.
Veel verschillende soorten werk.
Pluspunten
Met overwerk gratis avond eten en drinken.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gave baan, heb het er erg naar mijn zin gehad.
Document Controller, afdeling Civil & Building (voormalige medewerker) –  Eemshaven, GR18 oktober 2013
Dit was een leuke baan. Je wist wat je moest doen per dag. Maar als je het niet afkreeg, ging je gewoon de volgende dag weer verder.
Heb hier 3 maanden gezeten, en had nog wel langer willen blijven. Helaas viel de afdeling uit elkaar en verdween daarbij ook mijn baan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een multiculturele werkomgeving
Beheer van veiligheidsprotocollen (huidige medewerker) –  Eemshaven, GR8 september 2013
Mitsubishi is een bijzonder bedrijf om voor te werken, dit omdat er vaak met vele nationaliteiten wordt samengewerkt.
Met name de Japanse cultuur is heel bijzonder.
Voor mij een hele leerzame periode geweest waarbij vaak onder grote druk gewerkt moest worden. Daarbij gaf de taalbarriere wel eens moeilijkheden wat uiteindelijk altijd wel opgelost werd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen leuk bedrijf om te werken.
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Born7 juli 2013
Ik heb heel kort daar gewerkt omdat het niet leuk was daar. Was buiten mijn richting en mensen waren niet al te behulpzaam daar.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
af en toe een fietstocht en ook voetbal
assemblage/monteur medewerker (voormalige medewerker) –  almere (de vaart)14 juni 2012
dat ik met heel veel plezier naar t werk gaat en heel veel heb geleerd.De directie af en toe op t werkvloer verschijnt om te weten als alles goed op de afdeling gaat.Wat mijn collega's betreft is dat ze spontaan zijn en collegiaal echt een prettige werksfeer.Het moeilijkste is dat t een lopende baan is waardoor je snel moet zijn om je werk op de mast op je post af te hebben want dan neem een andere collega t over voor zijn werkzaamheden op zijn post.Maar naarmate je t werk doet heb je je snelheid opgebouwd.Het leukste van de baan is dat je met alle collega's kan opschieten een leuke team
Pluspunten
gratis koffie, thee en geen werkdruk
Minpunten
geen bier, mag niet gevochten worden dus "wie slaat die gaat"
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren

Zie meer reviews over Mitsubishi

Je kan het volgende proberen:

Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Mitsubishi. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 594 reviews
5229
4212
3108
224
121

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Mitsubishi gesorteerd op locatie