Miss Etam Reviews

81 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 82 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Verkoop medewerkster (voormalige medewerker) –  Vlaardingen23 september 2019
Fijne werkomgeving werkend in een goed team wat alles voor elkaar over heeft.
Fijn bedrijf om voor te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuke en fijne baan!
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Zevenaar10 september 2019
Je eigen inbreng is erg welkom bij Miss Etam en waarderen elke stem. Ookal ben je nieuw maakt dat niks uit ook jij telt mee! Zowel bij de indeling als in klantcontact mag/kan je meedenken in oplossingen. Cursussen intern kan je volgen via E-Learning. Doorgroeien qua uren is binnen de Etam lastig.. Dat is voor mij erg jammer en een minpunt..
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig bedrijf om te werken
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Enschede Almelo16 augustus 2019
Kan goed in teamverband werken, flexibel, sociaal, klantvriendelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve dagen
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch14 januari 2019
Dit was een saaie baan. Geen leuke mensen op de vloer en de sfeer in de winkel is heel saai en oud.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Lange werkdagen, onlogische pauzetijden, saai werkteam
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
helpend
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Hoorn4 oktober 2018
ik heb bij de miss etam veel geleerd , en het fijne was dat ik wel is een fout makte dat ze daar goed mee om gingen en zeiden dat je van fouten maar, leert.
Pluspunten
collegas waren behulpzaam
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Almere26 september 2018
Werken bij miss Etam was leuk.
Hele fijne collega's
Heel wat ervaringen rijker geworden.
Pluspunten
overuren werd altijd keurig uitbetaald
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Miss etam
Verkoopster (huidige medewerker) –  Barneveld16 september 2018
Het met mensen omgaan is een pluspunt in deze baan.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
teamplayer in een hele leuke team in het bedrijf
Verkoopmedewerker binnendienst (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid14 september 2018
Mijn periode en ervaring bij Miss Etam en Promiss heeft mij heel veel geleerd en ook veel sociale contacten gelegd. Daarnaast was en ben ik nog steeds leergierig en sta altijd nog open voor nieuwe uitdagingen.
Pluspunten
korting op aankoop
Minpunten
vaker in de magazijn werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Baan misgelopen door slechte referentie.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  amersfoort13 september 2018
Helaas heb ik dit jaar afscheid moeten van de winkel in Amersfoort.
Nu kreeg ik te horen dat ik helaas het team moest verlaten want het management wilde een ouder team want de gemiddelde leeftijd van ons team was 24.
Vond ik eigenlijk al raar want ik was niet de jongste in ons team.
Voor de rest kon zij mij niet de andere reden vertellen waarom ik eruit werd geshopt.
Dus heb ik deze week weer allemaal lopen solliciteren bij verschillende winkels in de buurt en wilde een winkel waar ik had gesolliciteerd even naar Etam bellen voor een referentie.
Nu is mij verteld op mijn laatste gesprek bij Miss etam dat ik de manager van de winkel op mijn referentie lijst mocht zetten en dan zou ze een goed woordje voor mij zou doen.
Nu krijg ik vandaag bericht terug van dat bedrijf dat miss etam heeft gezegd dat ik slecht contact maak met de klanten en dat ze niet meer geïnteresseerd zijn in mij! bedankt voor de goeie referentie en mij zal je nooit meer zien in het bedrijf.
Tevens is er ook nog een geval voorgekomen dat de manager heel erg ziek was en dat er personeel tekort was.
Tegelijkertijd dat zij ziek was was ik ook enorm ziek maar als ik ook ziek thuis had gezeten dan hadden ze het niet gered met het rooster.
Dus ik ben een week lang hartstikke ziek naar het werk gekomen.
Krijg ik daar een bedankje voor? nee hoor, alleen een slechte referentie.
Minpunten
geroddel, slecht management
Was deze review waardevol?Ja 19NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn leukste werkervaring tot nu toe
VERKOOP ADVISEUR (voormalige medewerker) –  Den Haag19 juni 2018
Klanten kleding adviseren bij de paskamer, Klanten helpen afrekenen bij de kassa en helpen in de winkel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je collega s maken het werk leuk, en de werkzaamheden
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Valkenswaard21 april 2018
Management is slecht, geen doorgroei mogelijkheden of kans op vast contract.
Bij problemen wordt je aan je lot overgelaten en bij wisselingen hogerhand van personeel, is niemand meer ergens meer van op de hoogte.
Pas als de cijfers zakken wordt er actie ondernomen
Pluspunten
werkzaamheden vond ik leuk om te doen
Minpunten
veel onbetaalde tijd, niet doorgroeien, geen vast contract
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klanten helpen!
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Enschede13 maart 2018
Leuk, afwisselende baan. Altijd verschillende type klanten, ook vaste klanten.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve omgeving met pit
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Diemen9 februari 2018
Ik moest erg veel leren in korte tijd want ik kwam in de drukke periode voor de kerst en ik had geen ervaring. Ik moest mij focussen op de kleding verkoop want de klant staat centraal. Al in al heb ik erg veel geleerd en heb nu veel meer waardering voor de kledingbranche.
Pluspunten
veel dynamiek en creativiteit
Minpunten
geen onafhankelijkheid
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige groep vrouwen die met kleding bezig zijn
verkoopster (voormalige medewerker) –  Den Haag30 januari 2018
Van de winkel bevoorraden en het inruimen en etaleren van de winkel tot het stofzuigen, kassa beheer en roosters maken.

Het afwisselende door de klant vond ik het leukst.

Je moest het werk doen zoals van "bovenaf" is afgesproken. Er was toen nog niet veel mogelijkheden om eventuele aanvullingen door te voeren
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)14 september 2017
Heel leuk om klanten met totaal andere outfit de deur uit zien te gaan en meedenken wat klanten zoeken. Vriendelijkheid staat voorop
Pluspunten
Fijne sfeer
Minpunten
Niks
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoftig behandeld
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag15 juli 2017
Ik was zwanger en had helaas nogal wat klachten. Vrij logisch als je de hele dag moet staan. Daarnaast wilde men dat ik mijn minuren (die door te weinig inplannen van de wekgever) zou inhalen. Had aangegeven dat ze niet te lang hier mee moesten wachten, omdat ik als hoogzwangere niet ook nog eens tientallen overuren wilde draaien. Uiteindelijk heb ik via de arbo arts hetzelfde advies gekregen. Echter werdt er niet naar dit advies geluisterd en zijn ze me 10 uur per week blijven inplannen. Toen werd ik ziek. Na twee weken stond ik weer op de werkvloer. Toen gelukkig een krukje gekregen. Vervolgens werdt ik langere dagen ingeplanned in 3 verschillende filialen, zodat ik een dag meer vrij had per week en niet elke keer voor 3 uurtjes naar mn werk hoefde te komen (6 dagen per week). Aan de ene kant fijn, maar het heen en weer reizen brak me wel op. Na eindeloos gemail en gesprekken hoefde ik mijn uren niet in te halen. Ik kreeg nog het aanbod van een kleiner contract zodat ik toch mijn uren in kon halen. Heb dit afgewezen, maar dit betekende wel dat ik mijn minuren moest terugbetalen. (goed gespeeld van Missetam. Zo houd je je geld in je zak) Mijn contract is (uiteraard) niet verlengd vlak voor mijn verlof. Ben nog nooit zo blij geweest om van mijn werkever verlost te zijn en kon genieten van twee weken extra verlof.
Pluspunten
In het begin was het best gezellig.
Minpunten
Lijkt me duidelijk
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top collega's met veel leermogelijkheden
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem28 juni 2017
Een team, een taak! Fantastische ervaring gehad binnen deze organisatie.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik heb met plazier daar gewerkt
Verkoopster/caissière (voormalige medewerker) –  Groningen31 mei 2017
leuk collega's- goede samenwerking- gezelig- vriendelijk
Pluspunten
leuk collega's en goede samen werking
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke job met leuke collega's
Concept designer, interim (voormalige medewerker) –  Zoetermeer5 mei 2017
Naast mijn werkzaamheden als concept stylist, het richting geven aan het styling team voor het ontwikkelen van de collectie, ook het concept to market plan ontwikkeld.
Een korte periode waarin ik met veel mensen van verschillende afdelingen zeer prettig heb samengewerkt.
Pluspunten
Opbouwende job en dicht bij huis
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het WAS een fijne werkgever
Partime verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Deventer/Zutphen24 april 2017
Ik heb ruim 22 jaar met plezier bij Miss Etam gewerkt,maar nadat het roer omging veranderde er veel(verandering is oke maar men moet wel menselijk blijven vind ik)
De laatste 2 1/2 jaar was er geen duidelijkheid meer,geen gezelligheid en ging Miss Etam in April 2015 dus failliet.
Na bijna 25 jaar ( op 3 maand na) moest ik Miss Etam dus verlaten .
Helaas heeft Miss Etam veel goede krachten echt als bakstenen laten vallen en heeft er ook niks aan gedaan om ,,de pijn" wat te verzachten.
Maar zoals ik al eerder zei,heb van de bijna 25 jaar er 22 jaar met heel veel plezier gewerkt.
Pluspunten
Altijd de laatste mode aan
Minpunten
Niet zelf je werktijden kunnen bepalen
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Miss Etam. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 82 reviews
528
426
317
26
15

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur