Mise en Place Reviews

42 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 133 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bijbaan
jobber (voormalige medewerker) –  Enschede20 oktober 2019
Het was een leuke bijbaan maar niet iets voor mij vanwege de omstandigheden die er gebeurdt zijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken waar en wanneer je wil
Horeca medewerker, Jobper (voormalige medewerker) –  Utrecht27 mei 2019
Bij Mise en Place kun je kiezen waar en wanneer je wil werken. Als jobper kun je aan de slag in een hotel, restaurant, maar ook op festivals of besloten feestjes. Je werkt achter de bar, als bediener, etc. Erg leuk wanneer je op zoek bent naar een afwisselende baan!

Wanneer je fulltime werkt zijn het lange en onregelmatige dagen die je maakt, maar voor parttime is het prima te doen!
Pluspunten
Leuke werkkeuzes, werkborrels, jong team
Minpunten
lange werkdagen, weinig pauzes, veel annuleringen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het lijkt me leuk om met groente en fruit te werken aangezien ik er ervaring in heb.
Horeca medewerker (huidige medewerker) –  Dordrecht6 maart 2019
Het is leuk werk maar me ambities liggen ergens anders.
Pluspunten
Auto rijden
Minpunten
Weekend
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun!
Jopper (voormalige medewerker) –  Netherlands16 februari 2019
Great place to work over the summer to catch a few free festivals and still make some money. perfect balance between work and social life. Based in one city but you travel all around to work.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf gerund door studenten
Jobper (voormalige medewerker) –  Eindhoven12 februari 2019
Mise en Place is een bedrijf dat lijkt gerund te worden door studenten die geen idee hebben waar ze mee bezig zijn. Studenten komen en gaan, bijna niemand houdt het hier langer vol dan 1 jaar, tenzij je doet aan vriendjespolitiek waardoor je kan doorgroeien naar hogere functies. Je word uitgebuit voor een minimaal loontje.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving met interessante locaties!
Jobcoach (huidige medewerker) –  Eindhoven30 januari 2019
Een heel gezellig bedrijf met zowel wekelijkse als maandelijkse borrels. Daarnaast zeer interessante locaties waar je kunt werken. De communicatie met kantoor is, in de periode dat ik er werk, ook zeer veel beter geworden. Daarnaast staat personal development altijd op nummer één bij dit bedrijf en staan ze helemaal ervoor open om jou de mogelijkheden te bieden om te groeien vanaf dag 1.
Pluspunten
Borrels, nieuwe vrienden, leuke locaties, goed loon
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke eerste baan.
Projectmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag29 januari 2019
Veel geleerd bij Mise en Place en leuk door kunnen groeien. Bij het management kan alleen nog een hoop veranderd worden. Gaan niet goed met hun medewerkers om. Meerdere keren aan gegeven, maar werd niet beter. Uiteindelijk ook de reden dat ik weg ben gegaan. Gelukkig maakte de collega's en borrels een hoop goed.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Horecamedewerker (huidige medewerker) –  Enschede14 januari 2019
Het is een prima bedrijf om naast je opleiding of stage te doen.
Pluspunten
Vaak gratis eten
Minpunten
Vaak tijdens school tijd gebeld worden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessant locations to work at, but management is horrible
Manager (voormalige medewerker) –  The Netherlands5 januari 2019
You are able to work at a lot of different jobs, but management drains you energy and moneywise. They call almost every day of multiple times a day to convince you to work and skip your colleges. They promise a lot bit at the end of the day they just don't care about your wellbeing.
Pluspunten
A lot of places to work
Minpunten
They pluck you
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader
Ober (voormalige medewerker) –  Utrecht27 augustus 2018
Catering van feesten en partijen. Helaas te weinig begeleiding hierin.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Barmedewerkster (voormalige medewerker) –  Nijmegen11 augustus 2018
gezellige werkplek waarmee je veel te zien krijgt zoals festivals, concerten of voetbal wedstrijden.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelligste Horeca Werkplek in nederland.
Senior Coach (voormalige medewerker) –  Den Haag15 juli 2018
Zwaar maar vervullend werk, altijd de leukste collegas van door het hele land. Veel leuke tijden meegemaakt zowel op de werkvloer als buiten de werkvloer.
Pluspunten
Flexibele werkplanning, bijzondere ervaringen, once in a life time experiences.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
openheid, flexibiliteit, vriendschappelijk en stimulerend
Projectleider (huidige medewerker) –  Breda11 mei 2018
Mise en place is een bedrijf dat in samenwerking met jonge mensen op de meest gave feesten en partijen werkt. Je wordt gestimuleerd om door te groeien en jezelf te ontwikkelen, zodat je voorbereid bent op je latere carrière.
Pluspunten
gezellige collega's en een informele sfeer.
Minpunten
lange dagen, vroeger was reistijd onbetaald maar nu wel een deel betaald
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige team sfeer
Leiden (voormalige medewerker) –  Leiden17 april 2018
ik heb een super tijd gehad bij Mise en place Leiden.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
Afstanden, wisselend salaris.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Horeca uitzendbureau
Horeca medewerkster bediening (voormalige medewerker) –  Nijmegen8 april 2018
Mise en Place is een flexibele pool van horecamedewerkers voor alle evenementen.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
horeca
Horecamedewerkster en evenementen (huidige medewerker) –  Den Bosch3 april 2018
je maakt soms lange dagen en leert ontzettend veel. je komt overal met super leuke collega's. en hebt het altijd heel gezellig
Pluspunten
alles bevalt me
Minpunten
geen minpunten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Studentenbedrijf met gezelligheid
Eventer (voormalige medewerker) –  Utrecht25 maart 2018
Leuke jobs, maar slechte arbeidsvoorwaarden.
Lang werken, bijna geen pauze, soms muntjes om een beetje eten te halen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Well organized company in restaurant hospitality
Waitress/Bar Staff (huidige medewerker) –  Den Bosch, Netherlands5 maart 2018
Mise en place is a bar and restaurant employment agency. While working here, no day is the same. As an employer, you are called to be planned in for jobs. Most of the jobs are near to where you live and they vary from serving at a wedding, in a restaurant or a selling food on festivals. In the organisation, you are trained and there are also many possibilities to grow further into the company.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Leiden6 december 2017
Zeer leuke collegas met leuke borrels en flexibele werktijden
Pluspunten
Veel drank
Minpunten
Veel reizen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Jobper (voormalige medewerker) –  Heerlen14 september 2017
Was een leuke baan. Maar niks voor mijn met afwisselde diensten
Pluspunten
Leuke jobs
Minpunten
Afwisselde dienste
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Mise en Place. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 133 reviews
536
458
322
212
15

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur